gerai kad laiks nuo laiko parašai, Logotipas9, vis šį tą daugiau sužinom...
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
Nu pilna mažų ešeriukuAgis rašė:Atostogaujant prieš tris savaites tik į trečią parą sulaukiau normalesnių kibimų, o iki tol, tik delniniai karosiukai, labai buvau nustebęs, jog nekimba didieji kaip anksčiau, nežinau kas kaltas, bet ir kiti aplink žvejojusieji negalėjo nuiekuom pasigirti.Net ir viduryje savaitės dabar ten jau du trečdaliai vietų užimta būna.Manau apsigaudė jau alkanesni, nes kiek supratau įžuvina, perkeldami iš apatinio tvenkinio, tik vieną kartą metuose.Taigi atsidarius sezonui iki kol užlpūsta atostogautojai, nurenki grietinėlę, o jau po to tik akimirkos![]()
Beje ar esat ką nors apart karoso ar karpioko ten pagavę.Prisimenant Navidansko pasakojimus, tai ten ir kitokios žuvies turėtų būti, bet man kažkaip nepapuolė
Pries 2 savaites, draugas buvo tenai, tai sake starki ~2kg istrauke.Agis rašė:Beje ar esat ką nors apart karoso ar karpioko ten pagavę.Prisimenant Navidansko pasakojimus, tai ten ir kitokios žuvies turėtų būti, bet man kažkaip nepapuolė
O cia koks?bobis rašė:tą, kur kilogramas kainuoj 30 litų
OK, kaip nors atsiskaitysimwongas rašė:Ačiu už išsamių atsakymą. Kai tik aplankysiu šią vietą - pranešiu....
O kaip ten kazi kainos, kiek leidžiama sugaut ir t.t.?bobis rašė:jo, ten UAB ,,Žemaitijos žuvis"