Na, deja, aš irgi jokio STEBUKLINGO vandens telkinio negirdėjau 

Tai lėk kur į Kalniškes arba Neprėkštąansanas rašė:ner is vis pas mus kur paspiningauti.. as kita sav paskutini kart ko gero spininga pramankstinsiu.. jei kas turit minciu kur rast aplinkui ksd lydeku neslepkit pasidalinkit infogalima ir i privata parsyt jei viesai sakyt nesinori.
kad ten taip pat tvenkinys... bandyt verta, tik reikia zinot kur, nes aplink apeit aklai sukuojant dienos neuzteks.Foje rašė:Bačkonių prūde
Ponas Evaldai, jei nežinojot, tai prūdas ir yra tvenkinys, nereikia manęs taisyti ;)Evaldas Z rašė:kad ten taip pat tvenkinys... bandyt verta, tik reikia zinot kur, nes aplink apeit aklai sukuojant dienos neuzteks.Foje rašė:Bačkonių prūde
Na čiužyklos jau ten nebėraSKYLINE rašė:Gal kas žinot, kas gaudoma tuose tvenkiniuose kai važiuoji į kaišiadoris, vienas kairėj kelio pusėj, kitas su čiuožykla dešinėj. Esu ne vietinis, bet greitu metu gali būt kad apsilankysiu. Šitie du http://www.maps.lt/map/?lang=lt#obj=527 ... tops,zebra
o as ta ezera laikiau kaip beviltiska lydeku atzvilgiu, niekad ten nespiningaudavau, o jei spina ir pametydavau tai tikedavaus eserio, geriausiu atveju starkio. Kai siemet pamaciau prie kranto sprindine lydekaite maniau pasivaideno, nes buvau tikras, kad ko ko bet lydeku ten nera. O pasirodo yrarimantasm rašė:Na čiužyklos jau ten nebėraSKYLINE rašė:Gal kas žinot, kas gaudoma tuose tvenkiniuose kai važiuoji į kaišiadoris, vienas kairėj kelio pusėj, kitas su čiuožykla dešinėj. Esu ne vietinis, bet greitu metu gali būt kad apsilankysiu. Šitie du http://www.maps.lt/map/?lang=lt#obj=527 ... tops,zebrabet tame, kur ji buvo - paprastai žvejoja mažai žvejų. Kiek žinau pasigauna karosų pagrinde. Gandų lygyje girdėjęs kad pagaunama karpių. Yra ešerių, ypač žiemą nemažai jų pagauna, bet dydžiai nėra labai dideli
Kitoje pusėje (prie miško) žvejoja dažniau. Pagauna lydekų su spiningais, anksčiau pasitaikydavo starkių. Su dugnine pasigauna didesnių karosų. Šiuo metu kiek girdėjau, užėjo daug nedidelių karšiukų, kurių plūdine nuo kranto galima nemažai pritraukti.
Pats paskutiniu metu tik su spiningu tame prie miško kartas nuo karto nuo kranto pamėtau. Pasitaiko viena kita ~1kg, bet būna pagauna ir ženkliai didesnių. Labai stipriai jį nustekeno prieš kokius 3-4 metus, kai didelį kiekį nedidelių lydekų buvo įleidę. Suvažiavo visi kas netingi, reikėdavo vietos su spiningu ieškoti, kad nesusipainioti su kitu žveju. Tai ant to bumo buvo egzempliorių 12kg, 8kg, 6kg. Pats tuo metu buvau 3,2 kg pagavęs. Bet, nešė tada žmonės viską namo ką ištraukdavo - tai per 1-2 metus tas džiaugsmas ir baigėsi
Anksčiau priklausė Kaišiadorių žvejų draugijai ir jie platino atitinkamus savo leidimus, kuriuose buvo parašyta, kad iš valties žvejyba draudžiama.bobis rašė:tai buvo draustinis , patapo nebedraustiniu?
Kažkada buvobobis rašė:sumos tikrai didžiulės... žuvies turėtų būt tirštai...