nors pats klaipedietis bet ilgio ezhera zhinau geriausiai ish visu ezheru kuriuos zhinau
nu neskaitant dar gloshuko, kuris yra shle ilgio pasislepes mishkuose
vienintelis minusas tavo ishvardintuose ezheruose yra tas kad tuose ezheruose tinklais yra zhvejojama daugiau negu meshkere..., koshmaras kazhkox...
ilgio ezheras tikrai nerealiai gausus vezhiu, (pagrindinis dalykas del kurio ten vaziuoju) su pleshrunais ten kiek liudniau..., nznau kaip dabar, bet eseriu ilgio ezhere tOooookiu yra...
didziausias mano matytas berods 1,7kg aishku irgi is tu paciu tinklu iskrapstytas o tokiu kilograminiu tai nesuskaiciuosi kiek esu mates ishtemptu , eseriu geriau ieshkoti netoli tos shventos vietos nes akmenynai.... pries 8 metus maciau ir pilna tinkla karsiu 1,5/3kg
tinklais ten visi vietiniai semia tuo girias ir su meshkere nesivargina... imbrado ezhere nemazhai unguriu, ir lynu. jei tave domina butent pleshrunai patarciau vaziuoti i glusoko pelke, ash nespiningistas budamas ten esu pagaves savo didziausias lydekas ir tokiu buvo gal 5/6 nuo 3kg iki 6. anksciau pagrinda ten sudarydavo shaudykles ir tik rudeni pavasari stambios, o paskutiniais metais tai nebestebina ir vidurvasari pagauti 2kg lydi, apie raudes net nekalbesiu. biskis pasaro ir pirmyn..! pludininku rojus, raudes 200/300g. papuola lynu. savo didziausia gyvenime kaip tik ten ir ikabinau raudes begaudydamas. pavasari radau nudvesusi kogero lietuvos rekorda, is akies apie 4kg. su tinklais jame ne taip intensyviai droziama bet ir ezheras maziukas
lengvai perprantamas,