Tik tiek ir zinau nevezi iki Babtu ir vsio. Toli nesinori bastytis, tai ir galvoju ar braidyti nuo tilto i Raudondvari link Nemuno puses. Ar bandyti lipti aukstyn iki Uzliedziu ? ( Ar isvis ten eina pakrante su bridkelnem bristi, ar krantai status ir plaukti reikiaMike rašė:Tose vietose jau senokai gaudžiau, bet šiaip Nevėžyje gaudant guma man visada pasitvirtindavo Relax Kopyto baltas pilvas juoda nugara ir salotinis su juoda nugara. Dar sukrė Mepps Black furry 2 Nr. kartais gerai ešerius veikdavo, tik nežinau kaip po praėjusio rudens kritimo su tais ešeriais Nevėžyje.
nu blin kaip tu suraseiMike rašė:Tose vietose jau senokai gaudžiau, bet šiaip Nevėžyje gaudant guma man visada pasitvirtindavo Relax Kopyto baltas pilvas juoda nugara ir salotinis su juoda nugara. Dar sukrė Mepps Black furry 2 Nr. kartais gerai ešerius veikdavo, tik nežinau kaip po praėjusio rudens kritimo su tais ešeriais Nevėžyje.
ten nebloga ilanka yra biski auksciau kur nusileidimas kelio ties uzledziais ir henytes vila. guminiu batu reik nes dumblas krantuose vietom. siaip krantai status, bet yra vietu kur ir pabrist gali, ypac auksciau tos ilankos.wongas rašė:Tik tiek ir zinau nevezi iki Babtu ir vsio. Toli nesinori bastytis, tai ir galvoju ar braidyti nuo tilto i Raudondvari link Nemuno puses. Ar bandyti lipti aukstyn iki Uzliedziu ? ( Ar isvis ten eina pakrante su bridkelnem bristi, ar krantai status ir plaukti reikiaMike rašė:Tose vietose jau senokai gaudžiau, bet šiaip Nevėžyje gaudant guma man visada pasitvirtindavo Relax Kopyto baltas pilvas juoda nugara ir salotinis su juoda nugara. Dar sukrė Mepps Black furry 2 Nr. kartais gerai ešerius veikdavo, tik nežinau kaip po praėjusio rudens kritimo su tais ešeriais Nevėžyje.)
Konkretizuok savo zodzius.Kaz kokius vejus paistaiwongas rašė:Sveiki, netycia suzinojau, kad Nevezis isnuomotas. Nesamone. Belieka tik Nemuno vingiai !
Ar tai tiesa ?
Kartoju klausima !LABAI ALKANAS rašė:Konkretizuok savo zodzius.Kaz kokius vejus paistaiwongas rašė:Sveiki, netycia suzinojau, kad Nevezis isnuomotas. Nesamone. Belieka tik Nemuno vingiai !
Ar tai tiesa ?
Nu bliamba, gal ir neminejau. Zadu buti savaitgali Raudondvaryje. Tai zvejyba butu nuo Babtu, Uzliedziai iki Nemuno.gelmes rašė:Nevėžis teka ne tik netoli Kauno, ar per Panevėžį, ar pro Kėdainius ir tt. Tad išnuomuoti jo viso .... nesamonė. Nebent konkrečiai kokia upės dalis. Tai taves ir prašo sukonkretinti. Tai yra nurodyti vietą apie kurią tu galvoji.
anksciau ta dalis buvo isnuomata MZD kauno skyriui ir ten reikejo MZD zvejo bilieta turet ir metinis leidimas visiem neisnuomuotiniem telkiniam netikdavo.wongas rašė:Nu bliamba, gal ir neminejau. Zadu buti savaitgali Raudondvaryje. Tai zvejyba butu nuo Babtu, Uzliedziai iki Nemuno.gelmes rašė:Nevėžis teka ne tik netoli Kauno, ar per Panevėžį, ar pro Kėdainius ir tt. Tad išnuomuoti jo viso .... nesamonė. Nebent konkrečiai kokia upės dalis. Tai taves ir prašo sukonkretinti. Tai yra nurodyti vietą apie kurią tu galvoji.
Apie ta dali ir kalbejau !
Aisku. Aciu. Gal kas is kaunieciu zino apie sialia Pagynes esancius tvenkinius. Pries kokius 3 metus ten buvau, labai sekmingai meciau !Mike rašė:Dabar tas pats.
Eina atskiras metinis bilietas, kuris suteikia teise metus gaudyti tiktai Nevezyje ir tam tikrose rajono ribose.Kitaip sakant jei nevezis teka Kauno rajono ar apskrities ribose, bilieta reikia issiimti Kauno rajonui. Jei zadi gaudyt ties Kedainiais, issiimi Kedainiu rajono ribu - apskrities bilieta, jei panevezi tai tas pats ir taip tt.wongas rašė:Kartoju klausima !LABAI ALKANAS rašė:Konkretizuok savo zodzius.Kaz kokius vejus paistaiwongas rašė:Sveiki, netycia suzinojau, kad Nevezis isnuomotas. Nesamone. Belieka tik Nemuno vingiai !
Ar tai tiesa ?
Girdejau, jog Nevezis isnuomotas.
Taip iseina,jog metinis zvejo bilietas ten netinka. Ar tai tiesa ?
eeee plia, tai ar ne mano kieman ivaziaves buvai?wongas rašė:To Salvis:
Labai aciu uz paaiskinima. Vis tiek bandysiu Nevezyje pora valandu pametyti. Bandziau nuvaziuoti iki Nemuno tik nusileidus nuo Raudondvario kalvos, bet pataikiau i kazkoki kaima, po to tiesiai i kiema. Apsisukau ir vsio......
ats: zemiau esantis tvenkinys pernai buvo visiskai nuleistaswongas rašė:Aisku. Aciu. Gal kas is kaunieciu zino apie sialia Pagynes esancius tvenkinius. Pries kokius 3 metus ten buvau, labai sekmingai meciau !Mike rašė:Dabar tas pats.
http://www.maps.lt/map/query.aspx?actio ... 16bd38c53e
Jo, nafik isvis moket, net uz bilieta, mes juk zuvi ir taip paleidziam, o jei paimam tai tokia, kuri yra menkaverte...jarwa rašė:Man labai įdomu - kada baigsis šita "bliadstva"(kitaip tai jau tikrai nepavadinsi)su visom "grafystėm","ponystvėm",.."chujystvėm"-jau tiek metų visi šneka..,bet"vežimas vietoj"...![]()
Va,čia tai tikrai sovietinis reliktas - ir niekam nė motais-gal nubyra kažkam...
![]()
![]()
Mokam kažkokiems mistiniams ŽD kaip gūdžiais sovietiniais laikais,o jie ,atseit "žuvina","saugo"
![]()
![]()
Dar Blue Fox oranzinis riperis su juoda nugara, tas pats tepalo su blizguciais, perlinis Manns su juoda nugara, o eseriai tai megsta vario sukres ir mazas vartikles, nu aisku, man dar teko ant durniaus pagauti stambiu eseriu ant pirmo nr. mosca sukres - geltona juodais taskaisSauliusM rašė:nu blin kaip tu suraseiMike rašė:Tose vietose jau senokai gaudžiau, bet šiaip Nevėžyje gaudant guma man visada pasitvirtindavo Relax Kopyto baltas pilvas juoda nugara ir salotinis su juoda nugara. Dar sukrė Mepps Black furry 2 Nr. kartais gerai ešerius veikdavo, tik nežinau kaip po praėjusio rudens kritimo su tais ešeriais Nevėžyje.lygiai tais paciais masalais Nevezy gaudydavau, nu dar plius rapala fat rap vobleris lydekai. o siaip irgi jau kruva metu ten negaudes...