PEUGEOT rašė:Tai matai, kai ant lizdu sedi jis te drocina , o kai jau stovi toliau nei vidury ant slaito, tai ciulpia nyksti tas vietinis, pastoviai,nebent heka nukala koki...neuztenka zinot dugno, reikia ir paduot starkiui gerai. daznai bunu daznai zvejoju, yr kitas vietinis, bet vardo nzn va tas tai sugaudo gerai...
Tas kitas man atrodo Vilius, buves o gal dar ir esamas pasienietis, pries pora metu maciau vaizdu- drozia Gedasm asm dar keletas ryboku, atvaro vilius- 10 val , bum ir yra, seda ant dviracio ir ate...Kiti vietiniai irgi sako kad Butent vilius profas. Tai mano atsiminimai pries du metus. Kai starkiai eina birzeli ir liepos pradzioj ant pirmos geriau is vis nekišti nosies, yra geresniu vietu antra, trecia betonke. Jei ir kisti ten nosi su kazkokiu super inagiu kad priesinga slaita damestum ir tai tik rugpjuti. Maciau vaizdeli kai rugpjuti salia gedo atsistojes bachurelis nepazistamas su tikriausiai krutu inagiu per valanda pagavo 5 starkius ir viena vegele, bet sveite nerealiai toli....
Siais metais man nerealiai nesiseka, gal del vejo neina pakirsti...gal..... Pirmadienis 5:0 skirtingose vietose- ne tas pats, zvejota nuo 13 iki 16 val, antradienis 12-15 val -1:1, 2 kg.
Nei zvyno nei uodegos...