Vaidi, pakartojau vakar tavo scenariju, tik su dviem starkiais ir vienu karsiu.
O gavosi taip, kad likau pats sau geriausias draugas, taigi susimeciau kruva meskeriu ir patraukiau vienas zemupin.Skambineju Alvydui, tas kviecia Silininkuos ale apie veja kazkaip nenoriai pasakoja

nors girdziu kaip anas siaucia telefono mikrofone.Pagalvoju, kad reik pasidairyti Skirvyteje, apziuresiu kaip vejas, kaip bangeles, nes buvau susikroves Sbirulino amunicija sapaliokas arba ozkoms pavaikyti.
Uzsuku prie vienos krantines, donkininkai sedi ir vienas viecinis dzigauja.Sakau kaip, ogi nieko gero, per pusdieny nei spakt.Nieko sakau, islauksit savo valandos ir bus ne vienas spakt.Zinau sako, tik kad vat siemet kazkaip nieko prognozuoti neina, nes tas amzinas rytu/siaures vejas, tai ir sujaukta visas, o be to vasaros vidurys, o be megzstinio sedeti neina...
Taigi pasnekejom, pasibedavojom, sakau, tai vaziuosiu as tada kazkur auksciau, prie kokiu Silininku ar dar toliau...
Prieinu prie masinos

priekine padanga supliuskus

Keiksnodamas uzsidedu ta vienkartine zapaske(siaura ta tokia) ir galvoju, kazin ar as su ja atgal datrauksiu iki Klaipedos (patirties dar su tokia neturejau).Zodziu nusispjaunu, parukau ior nutariu zvejoti cia, jai jau taip nutiko.Rengiuosi, susidedu kotely su rituke, issitraukiu keleta guminuku, nes ne visa guminiu masalu dezele veziausi, galvoju pametysiu, mazum vdrug
Stoju salia vietinio kabinu eseriuka su labai jau morkiniu pilvuku, keletas metimu, jauciu, kad vienoje viecikeje, kai praeina pro kliuvinius yra paukstejimas ir kazkas ten susidomejo mano eseriuku.Vel keletas metimu

eseriukas lieka kazkur tarp dugno kliuviniu neisejes iki kalnelio.kabinu antra toki, keletas metimu, spakt, yra. nedidokas , bet kaimynas sugriebia graibsteliu del ramybes.Po keletos minuciu jau as gavau kaimynui padeti, dar po keletos ykaliau jau rimta starkieca (tada as pradzioje taip maniau) juda kazkur gilumoje ale nenori kilti ir vsio, paskum kazkaip ydomiai pradejo pries srove eiti..., galvoju cia tikrai jau ne starkis...kaimynas, sako cia maciau pries pora savaiciu lydekiuka gera vienas paeme (gal ten Zacis buvo), sakau, tai tada atiaa, nes be pavadelio vilciu mazoka, bet pumpuoju pamazu artyn ir.... issivercia grazuolis karsis gaves su kabliu in kupra
PO kiek laiko kaimynas vel inkala, veliau as dar viena....zodziu gelmese pamazu atgula tiek pas kaimyna tiek pas mane teisingo spalvinimo guminukai ( cia anot vietinio kaimyno) ir kybis baigesi.As manau, kad paprasciausia praejo ju maitinimosi metas.
Kaimynas namo, as uzkandes link masinos miegelio....kad nepramigciau vis prikeldavo vazinejantis su Gopuku jaunimas.....
Taigi dar pasisviezdamas kabinu guminuka, veliau susirinkau Sbirulinke ir zvejojau zvejojau zvejojau nieko apart masalu nekeldamas is vandens

Kol nesugryzo kaimynas.Anas su pilna sauja "skanios" spalvos guminuku ir su keturiais draugeliais
Po keltos metimu kaimynas pasilabina su starkiecu ir leptelna man, taigi sakiau, kad anie rupuzes isrankus, nepataikei spalvos ir gali drozti kiek nori....tuo momentu negalejau su juom nesutikti.Istraukus jam ta starkkioka, jo draugeliai labai sujudo ir as palikau tarp kryzmines ugnies, zodziu reikdavo palaukti, kad galeciau uzmesti
Ale labai ir nesinervinau, laimikio man jau pakako, o ir apie namus galvojau, nes nezinojau kaip su ta zapaske parsidanginsiu.
Zodziu apie septinta as jau pakilau namolio, o devinta jau persimontaves rata tvarkiausi laimiky.
Nuotrauku nebus, nes kol anu zvilgsnis buvo skaidrus, tai fotiko kazkaip neradau po zapaskes kraustymo is bagazines.Lavonu nefotkinau, o patiekalo nebesuspejau nufotkinti

Šiandien kimba kitur...