Na gryžau. Taigi pickerį buvau užmetęs nakčiai, aišku gėrėm ir pan, bet esmė,kad man nekibo. Dieną, ryte susimetėm plūdęs netoli kranto, tai krc gali traukti viena po kitos, bet mažikės, apgailėtinos išvis, bet tiesiog spėčiais puola ant dziko. Mes buvom ties romučiais, už kuršėnų ten koks 10km. Matau, kad ten nieko nepagausi su dugninėm, o plūdę jei toliau metu, tai ją neša. Patarkit kokią sistemą ir plūdę naudoti, kad srovė neneštų? Labai tas aktualu.
Ir dėl spiningo patarkit. Kas ten ant spiningo kimba? Nes su drauge šią savaitę vėl ten pat važiuosim, bet su valtike, paspiningausim, gal sėkmingiau bus.
Taigi kas ant ko kimba? Taprasme su kokiom blizgėm ar guminukais ten žvejoti, kad pagauti tą ar tą? Mačiau čia kažkas vabalo imitacijos turi, bet aš tam pinigų noriu šį kartą skirti minimaliai. Tad ką ant spiningo kabinti geriausiai? spalvos, formos, dydžiai ir aplamai...
Patarkit draugiškai, nes laaabai noriu pagauti kanors ten įdomaus, atsibodo standartinės žuvys, nors iš tikro užtektų jau ir lydeką ištraukti, nenuliūsčiau tikrai.
Na ir šeip patarimų galit duoti, nes nesu žvejojęs upėję, bet va mokausi

Ačiū!