Jo žuvies stipriai apmažėję, beveik nebulkuoja, nebent koks mažiukas plaiukštelna per aukštai iššokęs. Tikėkimės, kad čia karščiai kalti ir, orams atvėsus, viskas stos į savo vietas....
Šiandien irgi bandžiau spiningaut šapalus. Kadangi vakar bebraidydamas, netyčia juos buvau išbaidęs iš vienos vietelės, taip pamatydamas, kur jie bazuojasi, tai šiandien iš karto ten... Vieta užmetimui labai nepatogi,, su nusvirusiom nuo kranto šakom. matyt todėl ir šapalų mėgstama. Ne kartą, bandant užmesti, vobleris pabūvojo medžiuose . Vienas visgi ,,pasirašė". Nors mažesnis nei vakar, bet, trenkė gerai per nagus, kad net išsigandau iš netikėtumo...Mat eilinį kartą permetus masalą per šaką, teko eiti atkabinti... ir taip išbaidyti juos.Bet matyt, ne visus išbaidžiau

. Ėmė ant mano mylimiausio Strei Pro vobleriuko.... Paleidau nenupaveikslavęs, nes fotiko tai nepasitampysi su tokiom ,,bridkelnėm", gaila buvo žudyti...
Patikrinau dar kelias žinomas vieteles, deja -tuščia... Nėra jų, jei būtų tai ir pajaustume....
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.