Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #575150   Dziedas
 17 Bir 2014 07:27
Ir aukštupiu , lukašenka ,vandens ligi reguliuoja...Aukšliu ir tu ne eina pagauti... :-D
 #575155   Arturijus
 17 Bir 2014 07:40
Aqua, ne pieno upes, bet yra KM plius Nemunas su lietesne srove, na ir ta pati Neris... aisku ir Vilnius turi privalumu. Nepragyvenk cia tik juokais. :D Bet tokiu standartiniu situaciju Vilniaus Neryje, paskutiniu metu tiek daug, kad zvejai pradejo kaltinti viska kas tik yra aplinkui, tinklus, baltarusus, orus, brakonjerius (elektrikus)... pas mus net aiksles nekimba... va ir suprask, kad nori kas per ciudai :D O kai paziurai ka Kaunieciai inmeta, tai norom nenorom pavydas bambuke pagrauzia. Nieko surinksiu pinigu ir nusipirksiu trotilo, va paziuresim kokie trofejai gyvena Vilniuje :D O kolkas einu laito ieskoti, kad musu miesto "trofejai" nors kiek kaifo padovanotu.
 #575179   Mike
 17 Bir 2014 09:05
Ir aš šiemet Kaune visai nieko nepagaunu. Viena kita meknytė. Net salačio legalaus nesugebėjau sugauti. Nors gaudžiau tikrai daug. Nesėkmingas pavasaris - vasaros pradžia. Kažką ne taip darau šiemet.
 #575182   Marka
 17 Bir 2014 09:19
kaip jūs nesuprantat chebra šimtas metų jau spiningauja, fotkių prisikaupė kompe ir va meta po vieną kasdien kad mum seilė iki žemės nutįstų :-D liuks laimikiai -:saliut
 #575200   Aqua v.
 17 Bir 2014 10:25
Nu, Marka, demaskavai cia mus, fotkiu kaupikus :lol:
Beje dabar kaupiu trofeju fotkes 2020m. sezonui, sumesiu chebrai i foruma 'Zveju Rojaus auksles motinines' :grin:
Siulau ir tau jau dabar 'pagalvot apie senatve' :) , paplanuot, kokias pasakas anukams seksi :-D
 #575720   Replay
 19 Bir 2014 12:55
Grazus laimikiai Aqua :gutgut jei nepaslaptis cia Jigitaujant sugauta ar vobleriuku ? Aisku idomu ir modeliukas jei nepaslaptis.Paprasciausiai intriga ne del to kad nusipirkus toki ir vaziuot jau gaudyt,bet aplamai kas sudomino jo didenybe Sama...Nes esu mates kaip kolegoms pasitaikydavo sugaut sama,net ant mazo vobleriuko kaip Chubiko,todel ir mintis brandinasi,kad vistik ne atsitiktinai griebia vobleriuka.Dekui uz mintis :roll:
 #575731   Aqua v.
 19 Bir 2014 13:41
especially for Marka ;-) :grin: dar vienos zvejybos foto :)

sits nedickas, bet vistiek :gutgut
20140618 0001.jpg
o kad:
Marka rašė:....kad mum seilė iki žemės nutįstų :-D ...
20140618 0002.jpg
20140618 0003.jpg
20140618 0004.jpg
20140618 0005.jpg
20140618 0006.jpg
Geros zvejybos patvirtinimas, Spinwal #12
20140618 0007.jpg
(ne nuo samo :n.nee: , bendrai nuo sunkaus darbo :oops: :) )
 #575736   Marka
 19 Bir 2014 13:56
ką jau, Aqua, malonu kai toks žvejys dedikuoja man savo reportažą, nu bet silpnokai su tais su 78 cm silpnokai... :nujau-ne dabar mane aplankė nauja vizija apie "aferas" tavo, tu tiesiog nesivargini su tom žvejybom, anksti kelkis, važiuok, šalk, purvinkis ir kitaip vark vien dėl to, kad "žiopliam" žuvies parodyt? užtenka centimetrą į vieną ar kitą pusę patraukyt ir žiūrėk vieną kartą šamas metrinis, kitam kadre jau neužauga.. :[anuol oi griaužia pavydas bamba man :,-wow kadangi beveik kaimynystėje žuvaujam tikiuosi kada nors pasiseks man tave prie vandens pagauti, pamokysiu šio to tave :!erzina:! pvz kaip išėjus žvejot nei kliovo neturėt [oj-me:
 #575738   Arturijus
 19 Bir 2014 14:03
Vat man dar idomu ant ko tuos buosgalvius pagauna Aqva? kokie masalai jei ne paslaptis, nes dar ant spino jo uzkabines nebuvau, o tai ka uzkabinau, na varles juokesi visa ryta :D
 #575747   Aqua v.
 19 Bir 2014 14:27
Marka rašė:....dabar mane aplankė nauja vizija apie "aferas" tavo, tu tiesiog nesivargini su tom žvejybom, anksti kelkis, važiuok, šalk, purvinkis ir kitaip vark vien dėl to, kad "žiopliam" žuvies parodyt? užtenka centimetrą į vieną ar kitą pusę patraukyt ir žiūrėk vieną kartą šamas metrinis, kitam kadre jau neužauga....
:) :grin: :lol: patikslinu afera - sama istraukiu is saldiklio kas antra dien :oops: :lol: , tik tada matuoju is naujo ir fotografuoju :-D

Beje, su 'vizijom' atsargiai, ziurek aplankys kokia 'labai rimta' '''bum ,
saus i galva zvejyboj prasiet i kita kranta be tilto ir valties :[anuol ,
ir ziurek lankys jau kiti :gėlė Paveikslėlis
 #575749   Aqua v.
 19 Bir 2014 14:32
Arturijus rašė:Vat man dar idomu ant ko tuos buosgalvius pagauna Aqva?...
blin, niekam neidomu, tik jum su Replay'um idomu :lol:
nu tai netersiu gi temos OT (kai daugumai ir neidomu :-D )
 #575756   Me2za
 19 Bir 2014 15:15
Panašu, jog Aqua kaitina aistras ir dėmesio laukia :D Na prisijungsiu ir aš prie prašančių ;) Na gi pasakyk, Aqua, ant ko gaudai šamaičius? :)
 #575758   Aqua v.
 19 Bir 2014 15:24
bet tai tu kaip prasyt moki :shock:
lazinciaus - kai paprasai, dazniausiai 'duoda' :) :oops: ,
nu gal ne 'dazniausiai', gal ne grazuoles :-grazi? , ne protingos gal, gal tik uz $, bet yra dave (gal) :lol:
 #575760   AAAzzz
 19 Bir 2014 15:33
:grin: :grin: :grin: panašu, kad me2za niekada daugiau "nebeprašys" ir "nebegaus"... :grin:
 #575761   Rapolas
 19 Bir 2014 15:35
Šiaip tai geriau tegul nerodo ,negu kad rodo arba kitą ,arba tik patį jo galiuką :-D :-D :-D
 #575774   Mike
 19 Bir 2014 16:48
Aha, sukibo vakar - šiandien "biškiuką".
Paveikslėlis
Nuotrauka telefoninė. Atsiprašau už kokybę.
P.S. Girdėjau vakar naktyje, tik kranto nenustačiau:
- Yra, ....., yra, ..... laikyk.
Po poros minučių:
Bl..., geras šamas.
Tokios tad naktinės istorijos.
 #575784   Aqua v.
 19 Bir 2014 17:27
Mike rašė:Aha, sukibo vakar - šiandien "biškiuką"....
:gutgut :gutgut
....Po poros minučių:
Bl..., geras šamas.
as tai prie zuvu ir sunu nesikeikiu :?
tiksliau, nerekiu prie upes :'o..uiet kaip cia kimba' :)
isvada - ..... :,-wow :-ou-je
 #575907   Replay
 20 Bir 2014 10:49
Panasu kad Aqua labai negatyviai ant visu forumo dalyviu nusiteikes.Paprasciausiai paklausiau ar ant voblerio ar jigu...juk neprasiau ir neprasysiu modelio, spalvu, pravedimu, kur gaudai ar panasiai.Tik idomu pasidare ar tikrai vobleris veiksmingas tamsoje samui.Nu,bet vistiek dekui uz neatsakyma ir palinkeciau pozityviau ziuret i gyvenima ir nebut arogantiskam,aisku cia man taip pasirode...Nes skaitant zinutes TARP EILUCIU...as suprantu kad nori sudaryt ispudi,kad esi geriausias zvejys,o visi kiti cia tik pieskos.Aisku cia mano asmenine nuomone,neturiu jokiu pykciu nei tau nei kitiems :[anuol Paprasciausiai pozityviau ir draugiskiau ziurek i gyvenime,o forume ir susirinkom kad dalintis ispudziais ir mintim. ;-var-var. Peace :roll:
 #575918   Fuksas
 20 Bir 2014 11:48
Aqua tikrai vienas rimciausiu zveju siame forume :gutgut , visi laukiam jo superiniu laimikiu foto :che-he: . Bet del arogancijos, tureciau sutikt su Replay.
 #575933   Marco
 20 Bir 2014 13:03
Va per tokias verkslenancias davatkas kaip jus normalus zvejai isvis tuoj nustos kanors komentuot ir poustint, negi neuztenka pastudijuot autoriaus fotografijas/aprasymus(iskaitant tarp eiluciu) ir pasidaryt savas isvadas, kad pasitobulint savo zinias.
Nes dabar tikrai toks vaizdas kad isizeidet, kad neatveze jum rukyto samo i namus paragaut. ;-var-var. Pease
 #575935   Aqua v.
 20 Bir 2014 13:04
Replay rašė:Panasu kad Aqua labai negatyviai ant visu forumo dalyviu nusiteikes....
Nereikia daryt apibendrinimu, kaip 'ant visu'.
Yra protingu bicu, geru zveju. Gal nepuolu :gėlė : koks tu geras zvejas, kokie grazus masalai, koks tu grazus :oops: :lol: ; bet daznam zvejuj, uzdavusiam klausima pvz PM, atrasau atvirai ir placiai (kiek sugebu :oops: ). Ne visiem aisku, bet daznam.
Deja, didesne dalis '''kolegu''' prie upes vietoj 'laba diena' saukia 'ka pamemei!!?',
arba paklaust sugeba tik taip: 'M.... rašė: ... dėmesio laukia :D ... pasakyk, ... ant ko gaudai šamaičius? :)';
o mano kantrybe ir tolerancija toli grazu ne kaip N. Ozelytes :oops: :)

Galu gale, Replay, as i tamstos posta isvis niekaip neatrasiau, i tamsta nesikreipiau, tamstos nevertinau, neizeidinejau. Tai gal tamsta kiek perdaug susireiksmines, jei manot, kad privalejau tai padaryt (butinai atsakyt) :donknow'
 #576040   Cekasss
 20 Bir 2014 22:11
Liuks zuvys.o visi komentatoriai eikit zvejot prie vandens ir pamatysit kas kaip o ne nete zvejokit.o kazkas klause del vobleriu samui.mano nuomone tokia pirmoi vasaros pusei vobleriai (crankai aisku) dirba liuks antroi pusei gumos bet nr vienas samui yra naktinis sliekas.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 28
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė