O kai kurie gal ir nepazysta,paskaityk pora puslapiu atgal.Jei manes paklausia ant ko,kur,kaip,tai kodel gi man jei negaila atsakyt.Zuvelioku zinok nevisada pagausi jei nezinai kas ant ko ir kur kimbaBratka rašė:Kad nepagaunu del to tikrai nesigincysiu.Bet pries rasant nesamones,turekit,ben siek tiek savigarbos...Nery praktiskai visada ymanoma zuvelioku pagauti,bet jusu teorijos tikrai nezavi tu katrie Nery pazysta...
Kur cia tap pakiles tas vanduo?Sien buvau tai vanduo laaaaabai zemas kaip tokiam laikuiZvejys33 rašė:Buvau siandien pametyt su nedideliais vobleriais. pagavau 1 eseriuka .zveju 0 ,vanduo pakiles ,kazkur ~10 cm.vejas ne zmoniskas ,tikrai ,nors ir saule sviecia ,bet metyt sudetinga .is bedos nebent pries srove mest o pasroviui niekaip,nes didelis priespriesinis vejas.
kurioj vietoj buvai?iusegun rašė:vanduo nuo sekmadienio krenta stabiliai. ka rodo ir meteo grafikai. sivakar upe tyli, be judesio. bet atejes pludininkas prie manes tik uzmetes grazia kuoja ant slieko istrauke - daugiau nemaciau - nuejau tolyn. i vakara vejas nurimo...
nenutryptu krantu vieta - biski auksciau.t-vilkas rašė:kurioj vietoj buvai?iusegun rašė:vanduo nuo sekmadienio krenta stabiliai. ka rodo ir meteo grafikai. sivakar upe tyli, be judesio. bet atejes pludininkas prie manes tik uzmetes grazia kuoja ant slieko istrauke - daugiau nemaciau - nuejau tolyn. i vakara vejas nurimo...
norejau pasirodyt ten sekmadieni, paziuret, kaip, kas, bet jei sakai, kad dar jokio judesio, palauksim silumos biski dariusegun rašė:nenutryptu krantu vieta - biski auksciau.t-vilkas rašė:kurioj vietoj buvai?iusegun rašė:vanduo nuo sekmadienio krenta stabiliai. ka rodo ir meteo grafikai. sivakar upe tyli, be judesio. bet atejes pludininkas prie manes tik uzmetes grazia kuoja ant slieko istrauke - daugiau nemaciau - nuejau tolyn. i vakara vejas nurimo...
Pagal MZT seip 5kg. yra predelas,neskaitant paskutines pagautos zuvies svorio kiek pamenu visada taip buvo,na sutik kad jis nusizenge nes paskutine jo kuoja tikrai nesvere +-4kg.scorpium1 rašė:Tai lb puiku,bet zmogus parase kad PAGAVO 9 kg kuoju,o as niekur nerandu MZT apribojimu PAGAUTU kuoju kiekiui,tik PAIMTU,sutyk kad tai skirtingi dalykai...tai kur pazeidimas?vava rašė:ir toliau tie postai dings, jei juose bus rasoma apie MZT pazeidimus