Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #273849   Raupsuotas
 14 Bal 2011 06:13
Labas, PauliuS.Mane kaip ir tave žiūriu Aukštumalė lyg magnetas traukia.Aš gaudau visada nuo Šilutės 6km.Ko noriu tavęs paklausti.Pirma, ar matosi ta nendrių siaura salelė-juosta į kurią perėjus visi įsitaiso žvejoti?Antra, ar normaliai davažiuojamas per laukus tas kelias?Ir trečia, ar žvejoja kas iš tos salelės ir aplamai su plūdinėm nes aš kaip žinai plūdinukės šalininkas?Būsiu dėkingas už tavo atsakymą kuris man turės itin didelės reikšmėsPaveikslėlis
 #273875   PauliuS
 14 Bal 2011 07:21
Sveikas Raupsuotas... Deja i tavo klausymus galesiu atsakyti tik 5tadieni velai vakare... Snd nakti isvaziuoju i Aukstumale... Jei vis dar bus svarbu - ryt brukstelsiu..
 #273943   Raupsuotas
 14 Bal 2011 10:06
PauliuS rašė:Sveikas Raupsuotas... Deja i tavo klausymus galesiu atsakyti tik 5tadieni velai vakare... Snd nakti isvaziuoju i Aukstumale... Jei vis dar bus svarbu - ryt brukstelsiu..
Gerai, lauksiu žinių ir manau ne aš vienas.Gali ir į privatą, jokio skirtumoPaveikslėlis
 #273952   PauliuS
 14 Bal 2011 10:18
Na ok, siaip vaziuoju visam savaitgaliui, jei kartais mobilus internetas ten neveix tai info gali ir 7madieni ikristi... Kaip bebutu duosiu zinia..
 #274177   makaulė
 14 Bal 2011 17:22
Bichiuliai :-D ,jei galvojat apie Aukshtumale,tai ten chebra vietas is nakties uzsiimineja,siandien 5 ryto,jau nebuvo kur atsiset,visi dar 2 valandas lauke svitimo,o savaitgaly.... :shock:
 #274184   Liveris
 14 Bal 2011 18:10
makaulė rašė:Bichiuliai :-D ,jei galvojat apie Aukshtumale,tai ten chebra vietas is nakties uzsiimineja,siandien 5 ryto,jau nebuvo kur atsiset,visi dar 2 valandas lauke svitimo,o savaitgaly.... :shock:
Makaule, tai kiek paemet patys?
 #274223   makaulė
 14 Bal 2011 19:05
Nezvejojom,ba kolchoz-delo dobrovolnoje!baisoka pasidare......
 #274330   Raupsuotas
 14 Bal 2011 22:14
makaulė rašė:Nezvejojom,ba kolchoz-delo dobrovolnoje!baisoka pasidare......
Mane ne zmoniu kiekis domina, o ar plūdine normaliai jau kimba.Ir vandens lygis.O dėl vietos tai ne problema - nevakar gimę, patirties turimPaveikslėlis
 #274429   Djj
 15 Bal 2011 11:15
sveiki zvejai nematau reikalo i aukstumale trenktis :? , vakar visai smagiai minijoj karsiokus pajuokinom mano 4 draugas 3, svoris nuo 1.5 iki 2.5 ai dar jei zvejosit minijoj karsius galit naktiniu slieku nenaudot tik pugzliai lesa :grin: o mesliniai kitas reikalas, nors teks ir pugzlius pasert! sekmes
 #274432   Martiz
 15 Bal 2011 11:24
apie kuria minijos dali, kalba eina?
 #274443   Djj
 15 Bal 2011 11:39
nuo kintu iki sakuciu ieskok ramesniu uzutekiu ant pacios sroves 0
 #274558   Nerius
 15 Bal 2011 15:38
Aukstumale ryt bus uzsesta is abieju pusiu ir kur tik imanoma. Nesamone,o ne zvejyba gaunasi. Makaule tiesa sako. Cia gal ne i tema,bet vistiek apie aukstumale ties 6km. Tai va,pries kokius 2 metus su tevuku nulekem pazvejot lygiai taip pat pavasari. Persikelem i kita puse 6km,nes ten gilesne ji kazkaip. Pries akis kolhozas kaip turi but. Girti ten varotsi kas antras,zodziu bardakas kaip ir turi but. Sedziu sau ramiai,zvejoju ir ziuriu kaip liaudis osia kitoj pusej visoj pakrantej. Ir vienas tipas kitoj pusej uzdejas sau sliekucius mostelejo su duonke ir rekia : pliaaaaaa svinas matai nutruko bemetant...ir tik bac nuo manes kokie 3m jis i vandeni. Nesiau mieles kuo toliau tada nuo ten. Dar 3m ir tas jo svino saukstas man per sikna butu islindes. Zodziu siaubas tokiose kolhozuose ten. Niekada nebezaviuoju,nes nei pailsi,nei megaujiesi zukle. Jau geriau tegu ir nekimba niekas,bet ramiai sau sedi ir nei kas klykauja,nei geria ir vartaliojasi ten.
 #274559   ignas20
 15 Bal 2011 16:02
tiesa, vakar nuvaziavom 6val. i aukstumale, o ten vietos nei kvapo.
 #274566   Tadass
 15 Bal 2011 16:17
Nerius - teisingai surasei apie koklozus :gutgut :lol:
 #274572   tylus
 15 Bal 2011 16:44
Vakar aukstumale sturmavom.Nera taip baisei kaip vyrukai raso.Su vieta irgi pakenciama.zmoniu daug bet visi gera noriski kas pasispaudzia kas pasislenka.Gal po nosim sau ir paburnoja.saleli is vandens islindusi dabristi su ilgais balotnikais imanoma.keliukas nuo vieskelio link upes pakenciamas.Zuvies pagavom skirtingai ks 0 kas 2 kas7karsius ir plakiu bei koju
 #274656   PauliuS
 15 Bal 2011 23:12
Gryzau.... Baisu..... Nevaziuokit i Aukstumale!!! Niekas nekimba...
 #274659   brazasss
 15 Bal 2011 23:29
Sveikas Pauliau. Tai zinias parveziai enkokias. Kalchozas ribaku,o zuvies nera... Nei kuojos,nei karsiai nejo?
 #274670   Sokratas
 16 Bal 2011 02:33
Raupsuotas rašė:Labas, PauliuS.Mane kaip ir tave žiūriu Aukštumalė lyg magnetas traukia.Aš gaudau visada nuo Šilutės 6km.Ko noriu tavęs paklausti.Pirma, ar matosi ta nendrių siaura salelė-juosta į kurią perėjus visi įsitaiso žvejoti?Antra, ar normaliai davažiuojamas per laukus tas kelias?Ir trečia, ar žvejoja kas iš tos salelės ir aplamai su plūdinėm nes aš kaip žinai plūdinukės šalininkas?Būsiu dėkingas už tavo atsakymą kuris man turės itin didelės reikšmėsPaveikslėlis
jau rašiau, bet dingo kažkur tas mano parašymas. Išgaravo, tsakant.

tai va, Raupsuotasis, kas ten tiek traukia, jei ,,mini" tokius atstumus pažvejot,
man įdomu sužinot būtų.
Juk tau pagaut žuvies-problemų jokių ir aplink Kauną, kur vien jau laiko susitaupytų...
 #274672   Raupsuotas
 16 Bal 2011 06:32
Bobi, viskas lengvai paaiškinama.Niekam ne paslaptis, kad pirma žuvis suaktyvėja ten kur vanduo labiau įšyla.Taigi per "n" metų mano žvejyba visada prasideda nuo Drevernos, Klišupio.Vėliau slenka artyn- Aukštumalė, Leitė, Skirvytė, Šilininkai, Gėgė.Suprantama, kad pasigauna (jau dabar) ir apie Kauną, bet ne taip kaip norėtūsi.O norisi ir kuojos stambesnės, ir karšio kokio kol galima štai todėl ir pradedu savo žvejybinę odisėją nuo žemupio.Beto visada labiau traukiau mažiau lankytinos vietos su savo aplinka nei kasdieninis Nevėžis ar Nemunas su savo nutryptais krantais.Juk ir patarlė sako: -už jūrų marių ir bulius gražus".
Štai todėl mane kaip plūdininką ir traukia žemyn upe.............
Beto niekam ne paslaptis, kad tiek žuvies gausa bei įvairovė tikrai iš marių atplaukia didesnėPaveikslėlis
 #274692   Sokratas
 16 Bal 2011 08:32
Supratau, bet norėčiau biški pasiginčyt, natūra jau mano tokia, sorry...Kad ten geriau kimba ir stambesnė, faktas. Bet, kad krantai turbūt ne mažiau nutrypi, nei tavo įprastinėse vietose apie Kauną.Nors nesu buvęs, bet taip spėju :)

Dėkui už išsamų paaiškinimą... Kitas, turėdamas tavo pasiekimų ir apdovanojimų kraitį, net nekreiptų dėmesio į kažkokio bobio paklausimą, vaikščiotų nosį užrietęs... Bet ne tu. Tu tikras vyras, maladiec, kaip rusai sako, dalšė tak dėržat :)
 #274700   PauliuS
 16 Bal 2011 09:26
Sveiki... Na kaip ir zadejau stai info:

Atvaziuojam 06:00 nuo tos vietos kur davaziuoji iki pylimo po 1.5km tiek i kaire tiek i desne - NERA VIETU!! 06:00 5tadienis Zveju tiek kad sakau nuosirdziai negavom vietos atsisesti.. Apsisukom ir i Minges kaima...

Raupsuotas info tau: vanduo dar aukstokas, salele islindusi bet tik vos vos, i pacia sala galma perbristi ir is jos zvejoti... Srove tikrai nemaza. Pludininku nemaciau ir per laukus vaziuoti galma drasiai...

Zodziu keliais zodziais Mingej siek tiek pasigavom, bet kad tokia baisybe Aukstumalej tai dar nebuvau mates, kas met stebina mane kas ten darosi, bet kad negauti vietos prie upes man dar taip niekada nera buve...
 #274703   Raupsuotas
 16 Bal 2011 09:31
:oops: :oops: :oops: Bobi, labai jau tu čia užlankstei net nepatogu.O dėl šiukšlių tu teisus.Tik kauniečiau jau prieš savaitę pradėjo švarintis.Čia tokia nuotraukytė nuo Nevėžio jei ką....

Paveikslėlis

Manau apie kokią upę bekalbėtumėm, netvarka dar ilgai bus prie krantų ir ne vienus metus.Gėda, bet tokie jau esame :(
 #274704   Raupsuotas
 16 Bal 2011 09:35
PauliuS, labai dėkui už info :gutgut :gutgut :gutgut Vadinas kol karšių draudimas neprasidės ir vandenukas nepakris apie Aukštumalę nėra ko svajoti.Gal taip ir geriau.Na reikiės pagalvoti ir apie šalia esančia žemupio upesPaveikslėlis
 #274711   PauliuS
 16 Bal 2011 10:40
Nera uz ka ;uolrait Minges kaime tevukas su 9ke gaude, tai tikrai imanoma, pagavo raudeliu ir plakiuku...I minges tema truputi parasysiu apie zvejyba vakarykste mingej..

Snd sedi Aukstumaloj draugai sake nieko rimto nera, plakiukai ir raudeles..
 #275157   brazasss
 18 Bal 2011 09:48
Sveiki. Kaip matot ribakai eitu siokedieni atsisest kur Aukstumaloje,ar ir tokiom dienom sudetinga bus atrast vietos?
 #275173   Sokratas
 18 Bal 2011 10:14
sudėtinga, manau, bedarbių pilna, o suvažiuoja ne tik jie, ir ne tik vietiniai, o ir iš visos Lietuvos, susimetę ant benzo...
 #275175   hamis
 18 Bal 2011 10:17
tai, kad gatveje sklinda kalbos, kad kliovas jau baigesi :D
 #275310   zemaytis
 18 Bal 2011 17:15
Visur dabar pagrinde kuojos ir plakiukai kimba. Šiandien atmatoje vieni kauniečiai žvejojo, nuo ryto tai niekuo pasigirti negalejo. Džiaugėsi, kad oras geras, rinko ir degino šiukšles ;-var-var. Žadėjo per naktį pasilikti, tai jei ryte dar bus reiks užeiti pašnekėti. Draugai buvo penktadienį Atmatoj, Voryčioj, Skirvytėj. Tai keli puskaršiai, kuojos vos didesnės už sprindį. Šyšoj irgi kuojos. Buvo vienas su spiningu pamėtyti Šyšoj tai nieko.
Kibti nekimba, bet gamtosaugininkai šiandien visą dieną zujo pirmyn atgal. Suskaičiavau vežantis 5 tinklus pilnus žuvies. vat taip :neutral:
 #275356   brazasss
 18 Bal 2011 18:49
Hamis dekui uz optimistine informacija :D tikrinsim ja visgi patys,ar teisinga ji ryt :) zinoma jei kalchozo nebebus,kas butu visai nekeista :D
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė