Kolegos spiningautojai neri zuvies nepagaunat ar tokie kuklus? Nesigiria niekas laimikiais 

per pora valandu trys kuojos. paskui zakuskes pritrukom....mindoze rašė:vava as ten landziojes,pasitaiko geru sapalu ir usioku. fideriunu nors sapalui tiks ir fideris buna kuoju jau normalesniu,bet kai papuola. vietos ten daugiau spiningui.
siandien po darbo pora valandu iki sutemu - vienas plastakinis eserys. judesio jokio. turiu toki jausma, kad reiketu atvirksciai bandyt - po sutemu pora valandu...ancitrusas rašė:Kolegos spiningautojai neri zuvies nepagaunat ar tokie kuklus? Nesigiria niekas laimikiais
Bandyk mėtyt "vabalą"Lagaminas rašė:... nesuprantu ką ne taip darau.. ikrito vabalas ir už 5cm mano voblikas, paimė vabala.![]()
O tai kaip jie tada SSR'us paima?Rapolas rašė:Bandyk mėtyt "vabalą"Lagaminas rašė:... nesuprantu ką ne taip darau.. ikrito vabalas ir už 5cm mano voblikas, paimė vabala.![]()
tekštelt į vandenį turi įtikinamai.. ką tu nori, kad neatskirtų šapalas vabalo nuo voblerio, jei jis net vabalo rūšį atskiria
Jeigu ta vieta tikrai gera, tada - jau pusė darbo yra.Lagaminas rašė:gerą vietą žinau, reiks ten pasitreniruot ir suprast juos
Aš tai visus masalus vedu tolygiai, arba netgi nevedu, o prilaikau ir leidžiu srovei dirbti.Lagaminas rašė:supratau. o koks turetu but tikslingas ssr pravedimas? vienu tempu ar patrukciojant sustot?
Būtent, kad ten kur žvejoju irgi neidomūs trūkčiojimai.. viena kart atakavo kai tik vobleris vandenį prilietė. Ir vsio, daugiau 0 kliovų o išėjimų tai bud zdarov..upinis rašė:Aš tai visus masalus vedu tolygiai, arba netgi nevedu, o prilaikau ir leidžiu srovei dirbti.Lagaminas rašė:supratau. o koks turetu but tikslingas ssr pravedimas? vienu tempu ar patrukciojant sustot?
Mano šapalams tie trūkčiojimai neįdomūs.
O gal aš trūkčioju ne taip, kaip reikia.
išeidinėja šapaliecai ant musių ir vabalų visokių ,sunku juos įkalbint tuo metu ant voblerioLagaminas rašė:... daugiau 0 kliovų o išėjimų tai bud zdarov..