Gal galima placiau apie sita geniale ideja ? Gal reiktu ir kitur pritaikyt ? O gal tiesiog reiktu isgraibyt ikrus po nersto kasmet ir ramuMindaugasK rašė:neris dideliu zuvu upe. mazu lydeku atgal nevalia leist, cia mano nuomone, o lydekoms tokioje upeje tikrai ne vieta ....
Taip dideliu, o plesrios zuvys gadina visa fasona. Tipo mes negalim nuvaziuot ant kokio ezero ir gaudyt tas lydekas ar eserius ( nekalbu apie upines plesrias zuvis). o didelese upese turi gyvent dideles zuvys. samai ersketai lasisos salaciai usoriai. o db tu peiliu pugzliu ir viso kito ss priauge ir toks jausmas kad vasara ji ir tekimba ta smulkme kuri yra tikrai nenaudinga upems .Evaldas Z rašė:Gal galima placiau apie sita geniale ideja ? Gal reiktu ir kitur pritaikyt ? O gal tiesiog reiktu isgraibyt ikrus po nersto kasmet ir ramuMindaugasK rašė:neris dideliu zuvu upe. mazu lydeku atgal nevalia leist, cia mano nuomone, o lydekoms tokioje upeje tikrai ne vieta ....
Man nekimbaBula rašė:Paziuriu tik spiningautojai, o dugnines megejai, ar kimba kas nors?
nuo lazdinu puses ,pre gariunu buvai?Arturijus rašė:Siandiena is pacio ryto du sapaliukai ir vienas eserioks, zmogelis su donkem 3 karsiokus pajemes.
o kuom turėtų maitintis tos didžiosios?MindaugasK rašė:Taip dideliu, o plesrios zuvys gadina visa fasona. Tipo mes negalim nuvaziuot ant kokio ezero ir gaudyt tas lydekas ar eserius ( nekalbu apie upines plesrias zuvis). o didelese upese turi gyvent dideles zuvys. samai ersketai lasisos salaciai usoriai. o db tu peiliu pugzliu ir viso kito ss priauge ir toks jausmas kad vasara ji ir tekimba ta smulkme kuri yra tikrai nenaudinga upems .Evaldas Z rašė:Gal galima placiau apie sita geniale ideja ? Gal reiktu ir kitur pritaikyt ? O gal tiesiog reiktu isgraibyt ikrus po nersto kasmet ir ramuMindaugasK rašė:neris dideliu zuvu upe. mazu lydeku atgal nevalia leist, cia mano nuomone, o lydekoms tokioje upeje tikrai ne vieta ....
mes salia lydeku ieskojom.tu man dar voblerius rodei.Arturijus rašė:PIKE taip, nuo lazdynu.