Mano lydekiukas irgi vangiai užkibo, priplaukė iki kranto, ir jau būtų grįžęs atgal į žoles, tai reikėjo palei nosį pakišti ir tada patvičinti, kad pagriebtų...scorpium1 rašė:Db sedziu savo viecikei,nuo vakar dienos pagautas tik mikrovegeliukas,nakti an slieku kuoksto ir vsio:-( Buvo keletas kibimu,bet nei vieno konkretaus,dvizuha upei siokia tikia matosi,bet imt neima:-(
Norėjau paklausti, kaip pratraukiat guminukus Nery, ar tolygiai, ar biškutį tvičinat?syphon rašė:Bandziau ir as Neri su spiningu ant guminuko nors daugiau esu vobleriu fanas. Tai pavyko suvyliot keleta lydekioku. Viena istraukiau kita atsikabino, bet kazkur du kart didesne uz pagauta nes nebuvau stabdzio atsireguliaves tai po keletos geru smugiu supratau kad turiu kazka rimtesnio, bet jau buvo per velu nes po kito smugio atsikabino. Tai va. kibimas netoli kranto bet duobeje. ryt bandysiu vel , jei ka pavyks suviliot duosiu zinot.
pagautoji margasone gyvena toliau
Na ne toks ir blogas,tas tavo sekmadienis,ziurek kiek ispudziu ivairiuupinis rašė:Ir aš pasėdėjau savo viečikėj ryte nuo tamsos iki 11. Tuščias. Du kolegos - irgi tuštutukai.
Na, bet nors akis paganiau - apsemtose žolėse ir šalia jų karšiai neršia. Tamsoj neįžiūrėjau, kas ten pliuškenasi. Kai prašvito, užsidėjau poliarizuotus akinius ir pasigrožėjau jų šou.
Dar stebėjau, kaip muselininkas iš vidurio upės kažką stambaus traukė. Buvo kitoj pusėj ir gan toli, tai gerai neįžiūrėjau, bet žuvis tikrai didelė buvo. Mačiau, kaip metė į krantą.
Ir galiausiai teko spėliot, kas pakraštėliuose buožgalvius dubasina. Dukart mačiau tik besislepiančios žuvies uodegą. Pradžioj pamaniau, kad vėgėlė. Antrąkart - suabejojau, lyg ir į ungurį panašu buvo. Galiausiai pamąstęs nusprendžiau, kad greičiausiai šamo jaunikliai svorio bando priaugt.
Po visko pabandžiau reabilituotis su spiningu, bet nepavyko.
Tai toks sekmadienis
syphon rašė:Bandziau ir as Neri su spiningu ant guminuko nors daugiau esu vobleriu fanas. Tai pavyko suvyliot keleta lydekioku. Viena istraukiau kita atsikabino, bet kazkur du kart didesne uz pagauta nes nebuvau stabdzio atsireguliaves tai po keletos geru smugiu supratau kad turiu kazka rimtesnio, bet jau buvo per velu nes po kito smugio atsikabino. Tai va. kibimas netoli kranto bet duobeje. ryt bandysiu vel , jei ka pavyks suviliot duosiu zinot.
pagautoji margasone gyvena toliau
Paprastai traukiau, tolygiai. Dejau sunkesnius galvakablius, viskas palei dugna kibo, is duobes.žvejas rašė:Norėjau paklausti, kaip pratraukiat guminukus Nery, ar tolygiai, ar biškutį tvičinat?
Nu jop sek mat,kada gi jau kibti prades??? Kur ta zuvys ?? Nu nei pas ka,nors ka daryk!Arturijus rašė:Sendiena su feederiais, kukuruzas - nulis kibimu, vanduo mutniakas, zoles nesa. Zuves nesokinejo, pabaigiau su spiningu, tai maciau, kad kazkas man uzsimojus is dobes nemazo pabego, daugiau nieko.
nu gal ne šulinys, jei šokinėjaLagaminas rašė:Šulinyyyss... šokinėja, o imt nieko nenori..
bobis rašė:nu gal ne šulinys, jei šokinėjaLagaminas rašė:Šulinyyyss... šokinėja, o imt nieko nenori..
Išsidrožė žmogus pirmą voblerį, nuvažiavo prie upės ir bac... ištraukė metrinę lydeką, dar didesnė- pabėgo...
Dabar vėl prisidrožė dar geresnių ir... negali patikėt, kaip čia gali būti, kad nekimba
Galejai ir patelet apie mano laimikiusLagaminas rašė:Kad tu žinotum kokia man sunki. :D Camel ne tuščiom šiandien, maximos maišas ir kento byčiokas :D zacepu buvo gerų. plius dar šuo negyvas. zašibys rybalka :D