Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #568561   bn
 17 Geg 2014 21:30
150-200gr strepetuku
Tai, kad jie uzauga max 400-500g :)..
 #568562   jara90
 17 Geg 2014 21:38
na apie strepecius tai zinau, bet niekad nesu tiek ju gaudes savo vietuose :) o vat upetakiai tikrai stebina stebina :roll:
 #568582   žvejas
 17 Geg 2014 23:23
Pamėčiau spiningą šį vakarą ties Skirgiškėm kur aukščiau Vilniaus, tai tik vienas lydekiukas nelegalas, ant klouno paėmė... Prieš pat lietų tai šauniai šokinėjo žuvys, tiesa kitame krante, nes kaip savaitgalis, tai sklinda triukšmai iš sodybų, ir beto, kažkas prieš mane buvo praėjęs, šviežias čiabatų pėdsakas paliktas, tikriausiai sugaudęs visas mano žuvis :e:e
 #568614   scorpium1
 18 Geg 2014 10:28
Db sedziu savo viecikei,nuo vakar dienos pagautas tik mikrovegeliukas,nakti an slieku kuoksto ir vsio:-( Buvo keletas kibimu,bet nei vieno konkretaus,dvizuha upei siokia tikia matosi,bet imt neima:-(
Kaip visada - pikeriai/fideriai,nakti - dubinos bv visos an slieku,diena bandziau viska ka imanoma - apsiuva,lasala(turiu nuo praeitu metu:-)),kukuruza,dzika,perlovke,slieka.
Susara galiukus kartais pajudina,o rimtos zuvies nera,gal ji sroveje stovi,per centra,nes keleta isejimu ten pastebejau kazko nedidelio??Karoce nieko gero....kolkas,dar siektiek pasedesiu...
 #568635   žvejas
 18 Geg 2014 12:21
scorpium1 rašė:Db sedziu savo viecikei,nuo vakar dienos pagautas tik mikrovegeliukas,nakti an slieku kuoksto ir vsio:-( Buvo keletas kibimu,bet nei vieno konkretaus,dvizuha upei siokia tikia matosi,bet imt neima:-(
Mano lydekiukas irgi vangiai užkibo, priplaukė iki kranto, ir jau būtų grįžęs atgal į žoles, tai reikėjo palei nosį pakišti ir tada patvičinti, kad pagriebtų...
 #568674   hoples
 18 Geg 2014 18:52
Buvau Siandien ties europos p

keliom valandom tik su 1 dugnine, del juoko, vakare , tai kazkoks veiksmas buvo, keli kibimai, bet nieko ka zuvim vadint galima krante nebuvo. kitoi puses 1 veikejas su 5 kotais ir pavesine buvo, neaisku kiek laiko, bet keleta geru turejo maciau siete kai iseidinejo. 5-6 padorios zuvys sokinejo, is 100m nelabai maciau kas
 #568676   upinis
 18 Geg 2014 18:56
Ir aš pasėdėjau savo viečikėj ryte nuo tamsos iki 11. Tuščias. Du kolegos - irgi tuštutukai.
Na, bet nors akis paganiau - apsemtose žolėse ir šalia jų karšiai neršia. Tamsoj neįžiūrėjau, kas ten pliuškenasi. Kai prašvito, užsidėjau poliarizuotus akinius ir pasigrožėjau jų šou.
Dar stebėjau, kaip muselininkas iš vidurio upės kažką stambaus traukė. Buvo kitoj pusėj ir gan toli, tai gerai neįžiūrėjau, bet žuvis tikrai didelė buvo. Mačiau, kaip metė į krantą.
Ir galiausiai teko spėliot, kas pakraštėliuose buožgalvius dubasina :-niak' . Dukart mačiau tik besislepiančios žuvies uodegą. Pradžioj pamaniau, kad vėgėlė. Antrąkart - suabejojau, lyg ir į ungurį panašu buvo. Galiausiai pamąstęs nusprendžiau, kad greičiausiai šamo jaunikliai svorio bando priaugt.
Po visko pabandžiau reabilituotis su spiningu, bet nepavyko.
Tai toks sekmadienis :e:e
 #568677   syphon
 18 Geg 2014 18:58
Bandziau ir as Neri su spiningu ant guminuko nors daugiau esu vobleriu fanas. Tai pavyko suvyliot keleta lydekioku. Viena istraukiau kita atsikabino, bet kazkur du kart didesne uz pagauta nes nebuvau stabdzio atsireguliaves tai po keletos geru smugiu supratau kad turiu kazka rimtesnio, bet jau buvo per velu nes po kito smugio atsikabino. Tai va. kibimas netoli kranto bet duobeje. ryt bandysiu vel , jei ka pavyks suviliot duosiu zinot.
pagautoji margasone gyvena toliau
Prikabinti failai
2014-05-06-0011.jpg
 #568709   žvejas
 18 Geg 2014 21:50
Šiandien pavakary pamėčiau vobleriuką kitoje pusėje Skirgiškių, ties Bilkiškėm. Ir vėlgi triukšmai iš sodybų, girti maudosi ir tt. Kai aprimo, tada pradėjo bebras vartytis. Buvo du lydekiukai, abu sprindžio dydžio, paėmė prie kranto. Ar kas nors yra pagavęs šioje vietoje didesnių lydekų? :roll:
syphon rašė:Bandziau ir as Neri su spiningu ant guminuko nors daugiau esu vobleriu fanas. Tai pavyko suvyliot keleta lydekioku. Viena istraukiau kita atsikabino, bet kazkur du kart didesne uz pagauta nes nebuvau stabdzio atsireguliaves tai po keletos geru smugiu supratau kad turiu kazka rimtesnio, bet jau buvo per velu nes po kito smugio atsikabino. Tai va. kibimas netoli kranto bet duobeje. ryt bandysiu vel , jei ka pavyks suviliot duosiu zinot.
Norėjau paklausti, kaip pratraukiat guminukus Nery, ar tolygiai, ar biškutį tvičinat?
 #568730   scorpium1
 19 Geg 2014 06:36
upinis rašė:Ir aš pasėdėjau savo viečikėj ryte nuo tamsos iki 11. Tuščias. Du kolegos - irgi tuštutukai.
Na, bet nors akis paganiau - apsemtose žolėse ir šalia jų karšiai neršia. Tamsoj neįžiūrėjau, kas ten pliuškenasi. Kai prašvito, užsidėjau poliarizuotus akinius ir pasigrožėjau jų šou.
Dar stebėjau, kaip muselininkas iš vidurio upės kažką stambaus traukė. Buvo kitoj pusėj ir gan toli, tai gerai neįžiūrėjau, bet žuvis tikrai didelė buvo. Mačiau, kaip metė į krantą.
Ir galiausiai teko spėliot, kas pakraštėliuose buožgalvius dubasina :-niak' . Dukart mačiau tik besislepiančios žuvies uodegą. Pradžioj pamaniau, kad vėgėlė. Antrąkart - suabejojau, lyg ir į ungurį panašu buvo. Galiausiai pamąstęs nusprendžiau, kad greičiausiai šamo jaunikliai svorio bando priaugt.
Po visko pabandžiau reabilituotis su spiningu, bet nepavyko.
Tai toks sekmadienis :e:e
Na ne toks ir blogas,tas tavo sekmadienis,ziurek kiek ispudziu ivairiu :grin: :gutgut Mano rybalke baigiasi 5 kuojikem ir vsio,is ispudziu tai 1 karta is ryto matytas bebras ir 2 kartus praplauke zaltys :-D
 #568798   syphon
 19 Geg 2014 11:05
syphon rašė:Bandziau ir as Neri su spiningu ant guminuko nors daugiau esu vobleriu fanas. Tai pavyko suvyliot keleta lydekioku. Viena istraukiau kita atsikabino, bet kazkur du kart didesne uz pagauta nes nebuvau stabdzio atsireguliaves tai po keletos geru smugiu supratau kad turiu kazka rimtesnio, bet jau buvo per velu nes po kito smugio atsikabino. Tai va. kibimas netoli kranto bet duobeje. ryt bandysiu vel , jei ka pavyks suviliot duosiu zinot.
žvejas rašė:Norėjau paklausti, kaip pratraukiat guminukus Nery, ar tolygiai, ar biškutį tvičinat?
Paprastai traukiau, tolygiai. Dejau sunkesnius galvakablius, viskas palei dugna kibo, is duobes.
 #568864   Arturijus
 19 Geg 2014 18:20
Sendiena su feederiais, kukuruzas - nulis kibimu, vanduo mutniakas, zoles nesa. Zuves nesokinejo, pabaigiau su spiningu, tai maciau, kad kazkas man uzsimojus is dobes nemazo pabego, daugiau nieko.
 #568955   scorpium1
 20 Geg 2014 07:28
Arturijus rašė:Sendiena su feederiais, kukuruzas - nulis kibimu, vanduo mutniakas, zoles nesa. Zuves nesokinejo, pabaigiau su spiningu, tai maciau, kad kazkas man uzsimojus is dobes nemazo pabego, daugiau nieko.
Nu jop sek mat,kada gi jau kibti prades??? Kur ta zuvys ?? Nu nei pas ka,nors ka daryk! :-ug '''bum :jop-mat !:nujop...!
 #568996   Arturijus
 20 Geg 2014 09:38
Jauciu, kad per ziema sukaupti riebalai dar neisdeginti, vat ir isiknisineja. Scorpai, jamk spina :D Vakar ant kranto sokinejau, tau zuvies yra baiduosi nuo mano tripciojimu, bet kas is to, net smulkme spygas rodo.
 #569010   Lagaminas
 20 Geg 2014 10:20
Šulinyyyss... šokinėja, o imt nieko nenori..
 #569035   Fuksas
 20 Geg 2014 12:04
Vakare vakar su spinu prasiejau, tai tik pora kibimu maciau lydzio pries vaziuojant namo. Ant durniaus pavirsine varle timpciojau netoli kranto, ir isejo dukart ledekiukai bet vis pro sali. Reikes nuo siol daugiau pazaisti :-D Nes azartas geras kai matai puolima.
 #569072   Arturijus
 20 Geg 2014 15:07
Sendiena trumpai su spinu, vienas eseriokas 150 g. ir vienas sapalinis bumt, ir vsio.
 #569076   Sokratas
 20 Geg 2014 15:25
Lagaminas rašė:Šulinyyyss... šokinėja, o imt nieko nenori..
nu gal ne šulinys, jei šokinėja :lol:

Išsidrožė žmogus pirmą voblerį, nuvažiavo prie upės ir bac... ištraukė metrinę lydeką, dar didesnė- pabėgo...

Dabar vėl prisidrožė dar geresnių ir... negali patikėt, kaip čia gali būti, kad nekimba :grin:
 #569084   bn
 20 Geg 2014 16:01
Arturijus rašė:Sendiena trumpai su spinu, vienas eseriokas 150 g. ir vienas sapalinis bumt, ir vsio.

Prie lazdynu gaudai? Koks masalas?
 #569110   dzinglas
 20 Geg 2014 18:10
laba vakara ,norejau pasiklausti ar imanoma neryje ties kernave ar ciobiskiu paspiningaut is walties? ar islaikys inkaras sroveje ? ar reikia ieskoti kokiu ilankeliu tikslas butu lydekos.
 #569143   Arturijus
 20 Geg 2014 19:59
Bn, gaudau visur, sendiena ne prie Lazdynu. Masalas Pontoon 21 Hipnoze
 #569171   Lagaminas
 20 Geg 2014 21:20
bobis rašė:
Lagaminas rašė:Šulinyyyss... šokinėja, o imt nieko nenori..
nu gal ne šulinys, jei šokinėja :lol:

Išsidrožė žmogus pirmą voblerį, nuvažiavo prie upės ir bac... ištraukė metrinę lydeką, dar didesnė- pabėgo...

Dabar vėl prisidrožė dar geresnių ir... negali patikėt, kaip čia gali būti, kad nekimba :grin:

Prikolas tame, kad ne vienas gaudžiau. Beveik visą dieną nebuvo kibimo nei pas mane nei pas kolega :grin:
 #569181   Arturijus
 20 Geg 2014 21:33
Lagaminas, viskas gerai sendien tiesiog sunki zuvei diena :D
 #569189   Lagaminas
 20 Geg 2014 21:49
Kad tu žinotum kokia man sunki. :D Camel ne tuščiom šiandien, maximos maišas ir kento byčiokas :D zacepu buvo gerų. plius dar šuo negyvas. zašibys rybalka :D
 #569202   Arturijus
 20 Geg 2014 22:13
Nu va matai kiek geru ispudziu, as neikad tusciomis is zvejybos negriztu, visada parsinesu bent prisiminimu :D
 #569223   CameL
 21 Geg 2014 07:42
Lagaminas rašė:Kad tu žinotum kokia man sunki. :D Camel ne tuščiom šiandien, maximos maišas ir kento byčiokas :D zacepu buvo gerų. plius dar šuo negyvas. zašibys rybalka :D
Galejai ir patelet apie mano laimikius ;-var-var. O ta zuvike butinai istrauksim,nufotkinsim ir paleisim ;-)
 #569237   Lagaminas
 21 Geg 2014 08:23
O ta zuvike butinai istrauksim
Kada nors.. kada nors... :grin:
 #569464   Kairys
 21 Geg 2014 19:25
Kaip vanduo Nery, tikriausiai kilsterėjo kiek po lietaus? Kaip skaidrumas? ;-)
 #569481   bn
 21 Geg 2014 20:27
Buvau.. vanduo puse velnio.
Vel lydeku vaikai, bet sikart ant gumos, ariant dugna.
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 174
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė