Nagi, nagi...scorpium1 rašė:Geriausias skambaliukas tas,kuris prisisuka su verzle,jis dar su svieseles lizdu,paprastas kitaiskas.Tik as dar papildomai ji patobulinu,paploninu siek tiek tvirtinimo vieta....
Turiu ir is "Koto" su didesniais skambalais,nenauduoju,nes persunkus jie,kazkaip ne taip gerai dirba kaip tie is "Norfos"upinis rašė:Nagi, nagi...scorpium1 rašė:Geriausias skambaliukas tas,kuris prisisuka su verzle,jis dar su svieseles lizdu,paprastas kitaiskas.Tik as dar papildomai ji patobulinu,paploninu siek tiek tvirtinimo vieta....
Jeigu negaila, tai prašyčiau konkrečiau - ką, kaip ir kurioje vietoje ten paploninai![]()
Nes aš irgi naudoju tuos pačius skambaliukus. Pernai pirkau "Norfoj" papigiaj.
Nors po to mačiau "Kote" tos pačios konstrukcijos, bet kalibro didesnio.
Na megateksu pliusas-milziniskas jautrumas,galyma vos ne prie rites tvirtint, o minusas - luzta jie zarazosupinis rašė:Ačiū scorpium1 už rekomendaciją. Reikės išbandyti tą megateksą.
Esu kažkada matęs jo reklamą, bet kažkaip praleidau pro ausis ir pro akis. Tom reklamom aš išvis alergiškas.
O štai tikro žvejo žodis - visai kas kita
Dėl to jautrumo...Arturijus rašė: draugelis tokius pacius pirko kitur- spalava ta pati bet jautrumas tai ka as zinau...
Ir kuriame vietoi metaliniu sratu - kapota viela!upinis rašė:Arturijus rašė: Na, bet negalima reikalauti super-kokybės iš pigaus kinų gaminio
Mano galvoj irgi šitas planas buvo Nr.1.Arturijus rašė:Upinis, siulau su spiningu ir viska kas plaukia ir mazo. Sendiena visi sutikti meskeriotojai net kibimo neturejo. Dugnines pas hebra tyli, lyg i sulini butu inmestos.
O ko jus norit??? Ar nematet kas darosi ant vandens??? Kiek to sudo sparnuoto skraido ir krenta i vandeni!....Arturijus rašė:Upinis, siulau su spiningu ir viska kas plaukia ir mazo. Sendiena visi sutikti meskeriotojai net kibimo neturejo. Dugnines pas hebra tyli, lyg i sulini butu inmestos.
Jooo... gal kas žino, kaip tas sparnuotas šūdas vadinasi? Čia turbūt muselininkams klausimas. O svarbiausia - kada tai baigsis?Kliwo rašė:O ko jus norit??? Ar nematet kas darosi ant vandens??? Kiek to sudo sparnuoto skraido ir krenta i vandeni!....