Ką tik iš žvejybos: gaudėm dviese su spiningais iš valtelių Ventoj ties Kušlėnais - tai per 4val. absoliučiai nieko.. Čia turbūt žuvys prieš rinkimus tokios pasyvios 

ten netoli yra kuslenu karjeras jei galetu ten zvejoti tikraj be laimikio nebutumet gryze :Dmaskatuoklis rašė:Ką tik iš žvejybos: gaudėm dviese su spiningais iš valtelių Ventoj ties Kušlėnais - tai per 4val. absoliučiai nieko.. Čia turbūt žuvys prieš rinkimus tokios pasyvios
turbut brokonieriai pasidarbavoDreigas rašė:Jums smagu, mat ties Kuršėnais tai Jų išvis beveik nėra...
taj kai nebenes to sudo tai tada pamegink su vabaluautukas rašė:Pabandžiau ir aš karkvabalį plukdyt, man nepatiko, gal dėl to, kad neša visokį dumblą ir sunku valdyt/matyt tą vabalą. Tai dėjau vėl atgal "auksinį" vobleriuką: antradienį 36cm ir 40cm(šitas mano didžiausias), vakar vienas nelegalas, ir 33cm, dar vienas atsikabino traukiant iš vandens.
Vakar kolega bandė su plūde/burbulu plukdyti vabalus-keikėsi, nes, kaip jau minėjau, vanduo neša kažkokį dumblą, kuris kyla nuo dugno ir trukdo, ir voblerio darbui ir tas pats vabalas pasimeta tarp to mėšlo.
na tik pradedu as juos medziot , antra zvejyba tikmindaugasmzk rašė:na ka galiu tik pasveikinti,nes tikrai grazus laimikis)) taip ir tolaiu orai dabar tik ims taisytis,tad tikiu,kad laimikiu tu cia mums pridesi nejuokais
)))))))
autukas rašė:Šiandien ieškojau šapalų. Pradėjau nuo ruožo prieš Kuršėnus, radau keletą priėjimų prie upės, bet Venta tose vietose pasirodė rami, tyli, vienoda ir visai neįdomi, o kadangi aš labiau mėgstu mąsalą plukdyt, tai tas ramumas man vsai netiko. Važiavau toliau. Už Kuršėnų radau vieną vietelę: tokia akmeninė damba. Srovė, akmenys vos ne kalnų upė. Prie pat kojų verpetas, užmetų ten visai nesėkmingai, bo vėjas. Vobleriukas "užsikuria" vien nuo srovės: buum, nieko sau, galvoju, po kojom
. Šapaliecas 33cm. Dar keliolika metimų ir beveik kiekvieną kart barkštelėjimai. Per 15-20min. keturi šapalai, vienas "nelegalas". O paskui viskas baigėsi taip pat kaip ir prasidėjo
. Prastovėjau ten dar gal porą valandų
, keičiau vobleriukus, dėjau sukriukes- daugiau nei barkšt. Nors matėsi, kad jie ten vis dar yra, vartėsi, graibė nuo paviršiaus.
Toliau radau dar kelias perspektyvias vieteles, bet matyt, nepavyko prieit nepastebėtam.
Tiek mano nuotykių.
Nusprendžiau, kad reiks pirkt brydkelnes.
taipautukas rašė:nightblade> o tu gaudai kažkur netoli Mažeikių?
prie ventosAuris rašė:nightblade o kur karkvabaliu prisirenki?:)