Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #559000   Maniakas
 08 Bal 2014 06:56
Sveiki visi,ruosiosi eiti karsiu,ziobriu,oras bjaurus bet bandysim laime.Gal kas jau bande ziobriu Neri? :grin:
 #559008   Minde83
 08 Bal 2014 07:42
Maniakas rašė:Sveiki visi,ruosiosi eiti karsiu,ziobriu,oras bjaurus bet bandysim laime.Gal kas jau bande ziobriu Neri? :grin:
Sveiks ;-) Visiskai nemanau, kad oras bjaurus. Bjaurus buvo ana savaite. O dabar turi realiu sansu ka pakirt. Vanduo susilo iki 8 laipsniu! Tai atrasyk butinai, kaip sekesi. Nei zvino :!fig!
 #559077   tomola
 08 Bal 2014 11:56
Sekmadieni tevas buvo prie upes tai mate kai karsi issitrauke kitas ribokas. Lekiu ir as bandyt vakare pranesiu.
 #559146   Maniakas
 08 Bal 2014 16:56
Na va,buvau nieko gero,nuo 11-17val. 1kg. kuoju ir tai vos vos,karsiu nera,1 ziobry prie manes stovejas vyrukas pagavo kaskur ant 500gr.,reikia laukt kol vanduo isils tai bus uz savaites ziobrys.
 #559150   Skridžas
 08 Bal 2014 17:22
maniakai nu duok kokia preliminaria vieta aš išvis gyvenime kuoju kilogramo nesu pagaves....
 #559154   Maniakas
 08 Bal 2014 17:43
Skridžas rašė:maniakai nu duok kokia preliminaria vieta aš išvis gyvenime kuoju kilogramo nesu pagaves....
:-D Vilnius,upe. :-D
 #559162   fishmantas
 08 Bal 2014 18:53
Siandien per mindaugo tilta vaziavau tai maciau keli zvejai buvo siek tiek zemiau vilneles santakos. Ten srove lyg ir silpnesne toje vietoje..aisku reiktu nueit o ne per auto langa ziuret :) gal kas ten bande gaudyt feederiu kada?
 #559209   Minde83
 08 Bal 2014 21:07
Maniakas rašė:Na va,buvau nieko gero,nuo 11-17val. 1kg. kuoju ir tai vos vos,karsiu nera,1 ziobry prie manes stovejas vyrukas pagavo kaskur ant 500gr.,reikia laukt kol vanduo isils tai bus uz savaites ziobrys.
Vistiek, kazkas, nei visiskas nulis. Gal dar ta vieta, kur zvejojai, ne visai tinkama ;-) Per sitas iseigines drasiai galima bus bandyti, ora pranasauja gan nebloga, vanduo sila. Ir jauciu, kad kazkas pagaus. ;-) Svarbiausiai, kad nebutu nakti salcio.
 #559235   Gigant
 08 Bal 2014 22:16
siandien chebra buvo Kaune prie Kleboniskio tilto ziobriu nieks nemate vien auksles
 #559252   scorpium1
 09 Bal 2014 05:03
Na jau sis savaitgalis palepins mus zuvyte(tfu,tfu,tfu :-D ),oras tikrai zuklei palankus,vanduo greit syla,tai galima tiketis neblogu rezultatu,na aisku kas moka gaudyt :-D Del usoriu buvau nustebes,kad juos db pagauna,nes kiek zinau ir kiek pats gaudziau,tai ne anksciau liepos pabaigos,o geriausia rugpjuti usus bandyt :ruko
Gal reik si svtgali 100-160gr svineli an karpines uzsidet ir pabandyt....gal koki vezi ir uzkabinsiu :-D
Nei zvyno visiems... :/braj;
 #559262   libaranaus
 09 Bal 2014 07:27
scorpium1 rašė:Na jau sis savaitgalis palepins mus zuvyte(tfu,tfu,tfu :-D ),oras tikrai zuklei palankus,vanduo greit syla,tai galima tiketis neblogu rezultatu,na aisku kas moka gaudyt :-D Del usoriu buvau nustebes,kad juos db pagauna,nes kiek zinau ir kiek pats gaudziau,tai ne anksciau liepos pabaigos,o geriausia rugpjuti usus bandyt :ruko
Gal reik si svtgali 100-160gr svineli an karpines uzsidet ir pabandyt....gal koki vezi ir uzkabinsiu :-D
:gutgut panasiai ir as galvoju :)
 #559679   Kliwo
 10 Bal 2014 17:47
scorpium1 rašė:Na jau sis savaitgalis palepins mus zuvyte(tfu,tfu,tfu :-D ),oras tikrai zuklei palankus,vanduo greit syla,tai galima tiketis neblogu rezultatu,na aisku kas moka gaudyt :-D Del usoriu buvau nustebes,kad juos db pagauna,nes kiek zinau ir kiek pats gaudziau,tai ne anksciau liepos pabaigos,o geriausia rugpjuti usus bandyt :ruko
Mega optimistas!!! ''plot ''plot ''plot
 #559736   mindoze
 10 Bal 2014 21:03
Minde83 rašė:
mindoze rašė:a tai vat kas ten vartesi, usoriai ir dar pagalvojau kokio velnio zmogus sedi iki puses upes sumetes donke panasu buvo kad ant uso ir tupejo.
Gal greiciau ten salaciai vartesi ;-) Nerstas ju dabar. Spiningistu ten tuo metu ne buvo?
tai vat kad ir ne salaciai, ten virs revos kaip tik usoriu vietele o salaciai vartesi koki 3 km zemiau upe duobei o ten ciongas ir pries tai ten slakiai stovejo. zveju nebuvo tik as su spiningu ir diedukas kuris sauksto dydzio svina imetes viduri buvo. salaciu vartymasi atpazystu ir jau butu pasirases o cia visai kitokia bulka buvo panasiau i ziobri bet koki 5 kartus didesni.
 #560115   scorpium1
 13 Bal 2014 09:12
Gaila,taciau mano lukesciai nepasiteisino :( Rybalke vakar buvo nekokia,buvau vietoi jau 4.30,pirmas kibimas buvo apie 4.45, - mikroskopine vegele,gal kokie 12 cm,vos iziurejau :-D Keliavo atgal su pasiulimu grizti uz 5 metu :-D Ir vsio,iki 15.00 kaip ka ne bandziau - arciau-toliau,ant sroves,keiciau masalus- sliekas-dzikas-perlovke-kukuruzas-vienadienes :-D -naktinis sliekas - A NEI KRUST :( Apie 15 val pradejo lb nedrasiai kibti kuojos,tai 5 stukos nedidskos pagavau plius 1 strepeti ir tiek... :ruko

Gal kas turejo geresnius rezultatus?...(itariu,kad ne, sake ir ezeruose nekimba :( )
 #560117   Arturijus
 13 Bal 2014 09:17
Vakar nezvejojau kepiau saslykus prie upes, kitam krante zmogelis kazka neblogai traukeliojo, kazkokia balta zuve. Tokios zinios.
 #560152   Vadimas
 13 Bal 2014 14:11
Buvom vakar ir nery salia santakos ir asveja po to pabandem, nieko gero :( nery labai daug zoliu nese
 #560199   Kliwo
 13 Bal 2014 17:29
Vadimas rašė:Buvom vakar ir nery salia santakos ir asveja po to pabandem, nieko gero :( nery labai daug zoliu nese
Uzvakar uzsukau prie Vilneles - vienas ribokas ciut zemiau stovejo. Nuotaika pakele! Nuejo truputi toliau nuo savo daiktu, atejo (butent!) varna, pasirause taseje, rado dziku dezute, paeme ir tyliai pesciomis pasitrauke kita kryptim! Prisimine, kad turi sparnus tik tada, kai ribokas su palaiminimais atbego ir jau uzsimojo su meskere. Tada varna persikrauste i kita kranta ir ramiausiai papietavo... ;-var-var. ;-var-var. ;-var-var.
 #560242   Minde83
 13 Bal 2014 19:58
Sveiki!
Na jo, lukesciai tikrai nepasiteisino. Be to, dar ir sinoptikai apdure, nieksai;) Saule saule silta.. kur ta saule ir siluma, taip ir nepajutau. Tik sestadieni po pietu neilgam pasirode saulute, kaip tik tada ir pavyko nuvaziuoti prie upes. Kibimas buvo ne daznas, bet siaip ne taip 6 "karsius" nuo 0,4-1kg, viena grazu ziobri, keleta nedideliu kuoju pagavau ir apie 10 nerealizotu kibimu. Zvejojau nuo 14h iki 18h, fideriu. Dar sik isitikinau, kad labai daug itakoja tinkamai paruosta sistemele. 50m zemiau manes sedejo du ribokai su dugninem, tai pas jos pilnas nulis. O kai mate kaip kazka istraukiu, tada negailedami mete "cepelinus" ir taip reguliariai. Pagal mane tai daugiau zuvi baide, nei.. Tai tiek naujienu;)
 #560280   Vadimas
 13 Bal 2014 23:18
Minde83 rašė:Sveiki!
Na jo, lukesciai tikrai nepasiteisino. Be to, dar ir sinoptikai apdure, nieksai;) Saule saule silta.. kur ta saule ir siluma, taip ir nepajutau. Tik sestadieni po pietu neilgam pasirode saulute, kaip tik tada ir pavyko nuvaziuoti prie upes. Kibimas buvo ne daznas, bet siaip ne taip 6 "karsius" nuo 0,4-1kg, viena grazu ziobri, keleta nedideliu kuoju pagavau ir apie 10 nerealizotu kibimu. Zvejojau nuo 14h iki 18h, fideriu. Dar sik isitikinau, kad labai daug itakoja tinkamai paruosta sistemele. 50m zemiau manes sedejo du ribokai su dugninem, tai pas jos pilnas nulis. O kai mate kaip kazka istraukiu, tada negailedami mete "cepelinus" ir taip reguliariai. Pagal mane tai daugiau zuvi baide, nei.. Tai tiek naujienu;)
Gal galima butu daugiau detaliu apie sistemele?
 #560283   xpp
 14 Bal 2014 05:48
na čia jau tikrai gan vykus žvejyba, nes pats sekmadienį su feederiuku pasėdejau tylu ramu..aplink irgi visi tušti:)
 #560500   scorpium1
 14 Bal 2014 19:08
Minde83 rašė:Sveiki!
Sveikinu su tokia nevykusia rybalke! :-D
Sakyciau kad nebloga viecike zinai(o gal net seri reguliariai?),o apie sistemele,jei nesunku,prasom detaliau :-D
 #560605   Minde83
 14 Bal 2014 21:35
Vieta tikrai verta demesio. Serti reguliariai nebandziau, kadangi vieta ne Vilniui. Sistemele visiems zinoma - paternosteris. Gruzas 50-60gr., ne ilgas mono pavadelis 0,10-0,13; kabliukai nr. 12-16; Pagrindinis valas mono 0,16; Pagal situacija zaidziu su pavadeliu ilgiu/ plonumu, kabliukais. Tai tiek;)
 #560620   Rolandas Burauskas
 14 Bal 2014 22:04
Tevukas sestadieni nuvaziavo link Antaviliu su autobusu. Kazkur ten islipo stotelej ir pasol link upes. Su pludine ejo pirma karta ta upes pusia. Ejo su pludine ir nesesi batona. Vienoj vietoj pagavo 43 cm sapala, ir mekne virs 35cm. dar toliau ejo ir pagavo dar kelis normalius sapalus. Zvejyba liko patenkintas :) Mate labai geru vietu sedejimui su dugnine. Tai tiek.
 #560624   TheStyl
 14 Bal 2014 22:11
Viename ruoze issideste zvejai vieni gaudo sapalus ant batono, ant pravodkes. kiti sesliai sedi sapalus ir kuojas. 700 auksciau vienas zmogelis uzsirove ant kuoju :) zuvies yra, ir kibi tik vietos reikia ;))
 #560870   upinis
 15 Bal 2014 17:18
TheStyl rašė:Viename ruoze issideste zvejai vieni gaudo sapalus ant batono, ant pravodkes. kiti sesliai sedi sapalus ir kuojas. 700 auksciau vienas zmogelis uzsirove ant kuoju :) zuvies yra, ir kibi tik vietos reikia ;))
Noriu ir aš ant batono pabandyt.
Žinau, kad batonas batonui nelygu.
Sakykit, specai, koks konkrečiai batonas žvejybai tinkamiausias.
 #560878   Yozuri
 15 Bal 2014 17:39
koks konkrečiai batonas žvejybai tinkamiausias.[/quote]

Aš visada naudoju "Sostinės" batoną, laikosi kuo puikiausiai.
 #560890   Wytux
 15 Bal 2014 18:00
Sviezia 'IKI' kepta tipo 'bagete' uz 0.99 lito.
 #560907   TheStyl
 15 Bal 2014 18:35
Vytux teisingai pasake :)) mini prancuziskas mes vadinam :)
 #560908   upinis
 15 Bal 2014 18:36
Wytux rašė:Sviezia 'IKI' kepta tipo 'bagete' uz 0.99 lito.
Taaaip, Wytux :-ou-je . Apie šitą jau girdėjau iš rimtų žvejų.
O pats vienąkart bandžiau baltą duoną sumuštiniams. Tokia pjaustyta riekelėmis, keturkampė būna. Man gana gerai laikėsi ant kablio.
Bet norisi išgirst daugiau nuomonių, kad nereikėtų bandyt viso asortimento. Gali ilgokai užtrukti :-D
 #560951   xpp
 15 Bal 2014 19:59
Sostinės batonas tikrai gerai laikosi, tik šiukštu spaust jo ant kabliuko nereikia:)
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 174
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis