Galvoji mes to nezynom?Kairys rašė:Vyriokai, gamtos labai nepaskubinsi.Juk dar tik kovo pradžia, ant ežerų ledas, vanduo visur šaltas, žuvis neaktyvi, prie kranto jos irgi nelabai rasi, palaukt, mano, manymu, dar reikia savaitėlių bent porą trejetą, na, ir šilumos daugiau irgi nepakenktų.
Gliukai!!!scorpium1 rašė:Galvoji mes to nezynom?Kairys rašė:Vyriokai, gamtos labai nepaskubinsi.Juk dar tik kovo pradžia, ant ežerų ledas, vanduo visur šaltas, žuvis neaktyvi, prie kranto jos irgi nelabai rasi, palaukt, mano, manymu, dar reikia savaitėlių bent porą trejetą, na, ir šilumos daugiau irgi nepakenktų.
Tacau kiekviena karta nuvaziuoji prie upes su mintim:na,gal si karta jau pasiseks,gal kas pajudins virsunele!
Si karta nors zuve maciau kaskokia nedidele,spruko nuo eserio ar lidzio pavirsium
Kliwo rašė:Gliukai!!!scorpium1 rašė:Galvoji mes to nezynom?Kairys rašė:Vyriokai, gamtos labai nepaskubinsi.Juk dar tik kovo pradžia, ant ežerų ledas, vanduo visur šaltas, žuvis neaktyvi, prie kranto jos irgi nelabai rasi, palaukt, mano, manymu, dar reikia savaitėlių bent porą trejetą, na, ir šilumos daugiau irgi nepakenktų.
Tacau kiekviena karta nuvaziuoji prie upes su mintim:na,gal si karta jau pasiseks,gal kas pajudins virsunele!
Si karta nors zuve maciau kaskokia nedidele,spruko nuo eserio ar lidzio pavirsium
![]()
![]()
Mano manymu - tai cik gandai...upinis rašė:Sklinda gandai, kad Nemenčinės krašte žiobrių pagaunama.
Ar tiesos čia kažiek yra?
Gal rimti žmonės gali situaciją nušviesti
Blefas. vandens kaip sausa vasara, gali but ,kad siais metais ne tik ziobriu nematysiu, bet net kuoju migracijos nebus.upinis rašė:Sklinda gandai, kad Nemenčinės krašte žiobrių pagaunama.
Gal rimti žmonės gali situaciją nušviesti
O gal ir pora savaicikiu...Kliwo rašė:Mano manymu - tai cik gandai...upinis rašė:Sklinda gandai, kad Nemenčinės krašte žiobrių pagaunama.
Gal rimti žmonės gali situaciją nušviestiBuvau jau keleta kartu, bandziau tradicinese ziobrynuose - jokio kybsmo...
Reikia palaukti nors savaites cikresnes silumos...