Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #503314   gdeivis
 29 Rgp 2013 07:14
Tai gal ne bebras, o ziurke vandenine - ondatra. Daznai nuo tilto i Vingio parka galima ja matyti.
 #503340   Tarmenas
 29 Rgp 2013 08:35
gdeivis rašė:Tai gal ne bebras, o ziurke vandenine - ondatra. Daznai nuo tilto i Vingio parka galima ja matyti.
ne ne, po to dar sukiojosi aplinkui leisdamas burbulus, vėliau netoliese į krantą išlipo ir pasirodė visu gražumu, tik draugei ištraukus išmanujį, matyt susigėdo ir nėrė vėl vandenin. nuplaukė kaip tik link tilto.
ai dar vakar nugirdau vietinius besišnekučiuojant, tai sakė, ale lašiai jau eina ir matė ten po 20kg blablabla... bet įtariu tikėti jais neverta.
 #503409   egiduks
 29 Rgp 2013 12:18
Vakar prie europos parko sus spiningu pora valandu pameciau, keleta duobykiu apvanojau, tai nei cap, nei barks.. Salaciai vartesi krantuose, bet arba kitoj puse, araba per toli nuo manes. bandziau sukre ir bandziau vobleri (savos gamybos) pametit.
 #503566   Tarmenas
 30 Rgp 2013 06:53
vakar po darbų pamėčiau, tačiau tuščiai, mačiau keletą keistų dalykų. šalia vieno "pirikato" stovėjo gal 5 spiningaujai, gal lašiakai tikrai eina? ir pirmą kartą mačiau pilietį gaudantį su kažkokiu laiveliu... :superšokas legalu taip gaudyt? ir kas čia per būdas?

kadangi tam skirtoje temoje mane ignoruoja, paklausiu čia:
09.16-10.15 visoje Neryje reikalinga licencija?
10.16-12.31 4 priedo ruožuose išvis negalima žvejoti, visur kitur užteks bilieto???
 #503575   Tarmenas
 30 Rgp 2013 07:47
dėkoju, kaip reikalai pas kitus juda? duoda Neris pasidžiaugt?
 #503578   Arturijus
 30 Rgp 2013 08:01
Rapolas rašė:
Arturijus rašė: Rapolas, dekui taip ir padariau uzsidejau 0,25 FC pavadeli, dabar ramus :D
Arturijus :gutgut
Nu kad žymiai ramiau su FC pavadėliu, tai neabejotinas faktas :-D
Pagrindinio valo tai neižiūriu, kokį naudojai, bet ritė su užpakaliniu stabdžiu tai man kažkaip neįprasta, o vobleris tai toks visai nieko šiam laikui, berods lenkiškas kažkoks :-D
Rite kaip rite, ar galinis ar priekinis stabdys cia jau kas kaip megsta, valas pintukas 0.12, vobleris berods YO ZURI... (nors reiktu pasitikslint, pirkau kruvoje), bet kad veikia super siom dienom tai faktas ir eseriai ir lydziai tikrai papuola, dar gerai is mano pirktu (kaip bebutu keista) cormoran belly dog baidykle suveikia, didelis vobleris bet kai nusveiti per gera ruoza tai partrauki koki peiliuka..., siap per diena vobleriu pakaitalioju, kol mokaus gaudyti upeje tai visokiu niuansu buna.
 #503610   scorpium1
 30 Rgp 2013 09:07
Kaip su zolem,gal nors kiek sumazejo? Rytoj varau vel laimes bandyti prie upes,bet dar neapsysprendziau kur butent,nes priklauso kiek zoliu nesa....siaip usa noriu bandyt i svecius pasikviest :-D
 #503692   egiduks
 30 Rgp 2013 17:40
bet ziuriu upej vanduo pakiles gerokai.
 #503712   mindoze
 30 Rgp 2013 20:10
bent kaip supratau, kad senuose nelicenziniuose ruozuose galesim vegeles gaudyti iki ju draudimo , o i licenzinius ruozus geriau nelystiiki naujako. ar as ka netaip supratau kolegos pataisykit jei ka
 #503721   Arturijus
 30 Rgp 2013 21:05
Vegys keleta postu auksciau i sita klausima jau atsake. I licenzinius plotus nelisk iki nauju
 #503802   Andrius2013
 31 Rgp 2013 16:05
mindoze rašė:nuo cia http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... tops,zebra
iki cia http://maps.lt/map/default.aspx?lang=lt ... tops,zebra nuo spalio 15 negalima zvejoti. ziotys yra ta vieta kur mazesne upe iteka i didesne , taip vadinama santaka dvieju upiu nes mazesnioji ishsizioja pries didesne sese ;-) o keliu zenklinimas yra mapse parodytas.
bet nuo tos vietos kur voke inteka ir aukstyn kiek suprantu galima zvejot tik tam intake negalima?
 #503969   fishmantas
 01 Rgs 2013 17:46
siandien neris ties sventosios santaka. veiksmas nuo ~ 7 iki 12.. 0 kibimu pas mane ir kolega. per visus kitus kiek klausiau 2 salaciai krante, dar du nuejo. Viso apie 14 zveju droze upe. zvejota metalu.
 #504001   Arturijus
 01 Rgs 2013 20:28
Rapolas rašė:
Arturijus rašė: Rapolas, dekui taip ir padariau uzsidejau 0,25 FC pavadeli, dabar ramus :D
Arturijus :gutgut
Nu kad žymiai ramiau su FC pavadėliu, tai neabejotinas faktas :-D
Pagrindinio valo tai neižiūriu, kokį naudojai, bet ritė su užpakaliniu stabdžiu tai man kažkaip neįprasta, o vobleris tai toks visai nieko šiam laikui, berods lenkiškas kažkoks :-D
Vis gi buvai teisus lenkas "Dorado", sendiena t.p. buvau spiningauti, spiningautoju daug meta balta metala, i upes vidu, pas mani nei bumt, kiti t.p. Dziedas su pusdonkem t. p. visa diena tusciai...
 #504089   lydekaitis
 02 Rgs 2013 08:33
Sveiki, kadangi esu dar zalias zvejys tai notrciau paklausti keleta dalyku apie blizgiavima. Pirmiausia su blizge eiti paneriu ir sukuoti kranto linija ar tesiog ienoje vietoje metyti tiesiai ant sroves ir traukelioti ? Is anksto dekui.
 #504096   donce294
 02 Rgs 2013 09:04
lydekaitis rašė:Sveiki, kadangi esu dar zalias zvejys tai notrciau paklausti keleta dalyku apie blizgiavima. Pirmiausia su blizge eiti paneriu ir sukuoti kranto linija ar tesiog ienoje vietoje metyti tiesiai ant sroves ir traukelioti ? Is anksto dekui.
apmetai viena vieta, paeini toliau vel metai :)
 #504191   Rapolas
 02 Rgs 2013 14:05
Arturijus rašė: Vis gi buvai teisus lenkas "Dorado", sendiena t.p. buvau spiningauti, spiningautoju daug meta balta metala, i upes vidu, pas mani nei bumt, kiti t.p. Dziedas su pusdonkem t. p. visa diena tusciai...
:gutgut jo, LAKE vobleris. Su metalu- tai net trūkumas "pardėse", vienu metu pažystami sake ,kad baigės lenkiški trocai, dbr baigias ir tauraginiai, tai chebra jau alavo ieško, kad šaukštus sunkintis.
Aš tai Neries kažkaip dabar vengiu ,nes pliumpsėjimų gamą (bump, pliumpt, kliurkt ir t.p.) galiu ir per radiocentrą klausytis :-D
p.s.: beto vėl žoles neša :-D nu beveik beperstojo (su trumpom pauzikėm :D) :-D
 #504224   Arturijus
 02 Rgs 2013 15:28
Cia taip visi lashi pasitinka??? Ar kokio beso?
 #504227   Rapolas
 02 Rgs 2013 15:34
Aga, "sutiktuvėms" ruošias..
 #504241   Arturijus
 02 Rgs 2013 16:24
Jop sek mat', dabar galvoju kur visos kitos zuves, o jos pasislepusios dreba aukstupy kur nors :D Jo, suprantu, dabar kekviena diena zmoniu tik dauges.
 #504440   scorpium1
 03 Rgs 2013 08:49
Na nezinau kaip ten tuos rybos dreba pasislepusios,bet kai istrauki tai jau tikrai dreba kaip reikiant :-D Sekmadieni namo atveziau 2,5 kilo ivairaus velnio,mazu net nebuvo,keletas geru kuoju ir strepeciu,didelis plakis apie 300 gr,700 gr puskarsis,neblogs sapalioks,dar puskely tempiant kaskas geras an poros kilu atsikabino,an naktinio :-(
 #504709   Arturijus
 03 Rgs 2013 20:47
Scorpium1, smagu girdeti, kad sekasi. Mano sios dienos pamokos Nery su spiningu buvo nelabai kokios, pirma nusipirkau su akcija Romadoje meskerioka laitini, na galvoju ot dabar bus smagiau man visoki besa traukelioti... atainu i pradine vieta, ziurau lydziaka gaudo mailiu, galva kokiu 2 -3 kg. as is tuos nuostabybes maunu sukriuke metu keleta rozu, ir pagaunu kuoksta plaukiancios zoles, traukiu link kranto ir naujai pirkta meskere ties sujungimu luzta. Luzta ne taip kaip brokuotos (kaip nupjauta), o taip kad atrodo as ant jos atsistojes buciau, ar per kelena perlauzes... Zodziu vaziuoju in Romada, rodau taip ir taip sakau... na galvoju toj mani pasius k ebeni materi. Aciu pardavejas talkovas, paskambino savo sefui ir aisku su itarimu bet pakeite man, ta meskere... Atvaziuoju prie Neries aisku zvejyba jau ne ta, saule pasirode, mano vietoje kur lydziaka begiojo zmogelis sedi. Zodziu droziau, droziau, tuscia kaip i sulini, sukamba telefonas as vobleri i upe imerkes prilaikau, kelt, fist sedi lydeka (aisku sudinai pakirtau), pamaciau tik kad iki kilo... ir viskas dar vaiksciojau bet taip nieko ir nepagavau... Na ir aisku pasodinau per durnuma viena ir nesenai pirktu vobkeriu (cia jau kai nekimba prasideda eksperimentai). Zodziu buna gi dienu sh.... Ainu alaus.
 #504805   scorpium1
 04 Rgs 2013 09:18
Tai jau jo,telefas butent tada ir skombina kai koki gera besa tempi,arba kada prikormke kibire maisai,iki alkuniu issiterliojes,kol ramiai sau sedesi nieks ir nepaskombins :-D :-D Arba buna i krumelius nueini,tai ir signalizatoriai iskart kai pasiute pipset pradeda ir dar mobilke kartu :-D:-D:-D
 #504984   mindoze
 04 Rgs 2013 20:34
be licenzijos ne
 #505466   scorpium1
 06 Rgs 2013 09:44
Vakar sedeta nuo 18 iki 24,tik atvaziavus ir uzmetus iskart geri strepeciai an kukuruzo dubasino,kiek veliau dar keletas geru kuoju po 200-250 gr dasidejo,nuo 21 uzmeciau naktinius,tai iki 24 tik kibima an vieno koto maciau ir vsio. Zoliu jau labai nedaug nesa,vanduo gan skaidrus...Ziuresim ka savaitgalis parodys...
 #505508   upinis
 06 Rgs 2013 12:25
scorpium1 rašė:Zoliu jau labai nedaug nesa,vanduo gan skaidrus...Ziuresim ka savaitgalis parodys...
Ačiū scorpium1 už informaciją - labai laiku. Ryt turiu VISĄ dieną laisvą. Yra noras pasėdėti prie upės. Tik nežinojau, kokia situacija.
Beje, prisiminiau tokį senovinį masalą - apvirtą bulvę. Anais laikais kuojos neblogai imdavo. Gal kas Neryje bandė?
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 174
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė