Scorpium1, smagu girdeti, kad sekasi. Mano sios dienos pamokos Nery su spiningu buvo nelabai kokios, pirma nusipirkau su akcija Romadoje meskerioka laitini, na galvoju ot dabar bus smagiau man visoki besa traukelioti... atainu i pradine vieta, ziurau lydziaka gaudo mailiu, galva kokiu 2 -3 kg. as is tuos nuostabybes maunu sukriuke metu keleta rozu, ir pagaunu kuoksta plaukiancios zoles, traukiu link kranto ir naujai pirkta meskere ties sujungimu luzta. Luzta ne taip kaip brokuotos (kaip nupjauta), o taip kad atrodo as ant jos atsistojes buciau, ar per kelena perlauzes... Zodziu vaziuoju in Romada, rodau taip ir taip sakau... na galvoju toj mani pasius k ebeni materi. Aciu pardavejas talkovas, paskambino savo sefui ir aisku su itarimu bet pakeite man, ta meskere... Atvaziuoju prie Neries aisku zvejyba jau ne ta, saule pasirode, mano vietoje kur lydziaka begiojo zmogelis sedi. Zodziu droziau, droziau, tuscia kaip i sulini, sukamba telefonas as vobleri i upe imerkes prilaikau, kelt, fist sedi lydeka (aisku sudinai pakirtau), pamaciau tik kad iki kilo... ir viskas dar vaiksciojau bet taip nieko ir nepagavau... Na ir aisku pasodinau per durnuma viena ir nesenai pirktu vobkeriu (cia jau kai nekimba prasideda eksperimentai). Zodziu buna gi dienu sh.... Ainu alaus.