Vakar vakarinis toks pasivaikščiojimas buvo. Ryte ties mokolų tiltu šapalai gražūs plaukiojo :Yess:, nukrenta koks šapelis tik bulkt padaro.
Kokius 7 mačiau. Didžiausias tai apie kilą , o daugiausiai tai toki virš 0,5kg plaukiojo, bet kaip man tai būtų buvę puikūs laimikiai
Bet, deja, tuo metu neturėjau meškerės. O vakare jau pasiėmiau spiningą, tėtė plūdinę, bet nuvažiavom už miesto, o ten sutinkam žvejį, pasirodo tik vieną ant ribos buvo pagavęs, bet sakė esąs paleido ir paminėjo nuo kiek šapalą galima tik imt

. Nu, o mes po biškį ir pradėjom gaudyt. Tai net nežinau ar čia geras rezultatas ar prastas. Spiningu man viena tokia lydekaitė, bei dar du kibimus turėjau. Džigaujant gaudžiau, tai gal dėl to :mda:
Ir du sykius salatis bandė griebt... Įkabinau į žolę, ir pradėjau greičiau traukt ir jau prie kranto kaip ištraukiau guminuką iš vandens, salatis iš paskos kaip ryklys tik galvą iškišo ir vėl atgal. Paskui vėl bandžiau greitai traukt paviršium vėl griebė, bet taip ir neapžiojo :piktas: . Vėliau taip ir taškėsi jis aplink, bet taip ir nesugebėjau pagaut :mda: . Čia taip jausmingai parašiau aš

, nu nes nepagavęs aš dar salačio, jau kaip du metai stengiuos.
Vanduo skaidrus, matomumas koks 1m. O šapalų tai visai nebuvo matyt. Ant plūdinės visiškas 0, neėmė nei kukurūzo, nei slieko, nei dziko - nieko :mda: . Bet smagiai pasibuvom