Zinoma,kam imti nors ir legali zuvyte,tegul auga,kitais metais bus didesnesaturnas rašė:siandien toki mariose pagawes paleidau
Tikrai taipVitolis rašė:AlvydaiAlvydas rašė: nusiperki akcijini upetaki po 9,99 lt uz kg serta kombikorma....ot skanu,ir varkti nereikia
O as maniau, kad vonios emalis prasisvieciaAgis rašė:Tos baltos akys, tai tarsi skyles i siela
Tik neisizeisk. Viskas but ciki. Tik va estetishkumo tikrai truksta. Pripazink. O shiaip, laimikis geras. Cia gi tau nelinki nieks blogo ir priekaishtu manau labai jau nereishkia.Trinx rašė:Galima, bet reikia turet omeny kad gali ir kita zmogu izeist, kita karta pasistengsiu, visgi ne meninikas-fotografas esu..
gerai, atsiprasau asAgis rašė:Trinx, as tikrai nenorejau tamstos yzeisti tik parasiau tai kas tuo metu sove y galva.
O jeigu kilo noras sekanty karta pateikti grazesne nuotrauka, reiskiasi mano manymu, komentaras suveike![]()
Tik nesuprantu,k ko tas advokatas nori
Vitolis rašė:Tik neisizeisk. Viskas but ciki. Tik va estetishkumo tikrai truksta. Pripazink. O shiaip, laimikis geras. Cia gi tau nelinki nieks blogo ir priekaishtu manau labai jau nereishkia.Trinx rašė:Galima, bet reikia turet omeny kad gali ir kita zmogu izeist, kita karta pasistengsiu, visgi ne meninikas-fotografas esu..
Hamiui - kas del melyno kraujo. Buvai miite, matei mus ir mes tave taip pat. Na argi mes jau tokie?Man pasirodei visai
bachuras. Manau toks ir esi. Gal kartais per stipriai kas ishsireishkia. Prabocykim viens kitam. Juk esam visi to pacio pomegio surishti (beje ir kraujo tokio paties)
Meete buvo zacis , gremisVitolis rašė: Buvai miite, matei mus ir mes tave taip pat.