Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1

#128038   Trinx
 08 Lie 2009 18:23
vietinis jaunimas buvo priejes nakti prie masinos, penki pacukai prigere, baimes sukele truputi :grin:

#128054   artr
 08 Lie 2009 19:42
o jei nepaslaptis- kelinta valanda buvo starkiuko kliovas? :?:

#128060   Trinx
 08 Lie 2009 19:52
kokia 4 ryto :)

#128063   hamis
 08 Lie 2009 20:03
ant mailiaus, ar traukiant slieka?

#128065   Trinx
 08 Lie 2009 20:10
traukiant slieka lyg ir :)

#128069   Kuzmičius
 08 Lie 2009 20:29
saturnas rašė:siandien toki mariose pagawes paleidau :roll:
Zinoma,kam imti nors ir legali zuvyte,tegul auga,kitais metais bus didesne :roll:
Seip nueini i maksima nusiperki akcijini upetaki po 9,99 lt uz kg serta kombikorma....ot skanu,ir varkti nereikia ;-)

#128075   hamis
 08 Lie 2009 20:39
tie maximiniai ir aplamai zuvis is maximos net rukymui netinka :x

#128076   Vitolis
 08 Lie 2009 20:40
Alvydas rašė: nusiperki akcijini upetaki po 9,99 lt uz kg serta kombikorma....ot skanu,ir varkti nereikia ;-)
Alvydai :-vimt

#128086   Kuzmičius
 08 Lie 2009 20:57
Vitolis rašė:
Alvydas rašė: nusiperki akcijini upetaki po 9,99 lt uz kg serta kombikorma....ot skanu,ir varkti nereikia ;-)
Alvydai :-vimt
Tikrai taip :-ou-je

#128088   Agis
 08 Lie 2009 20:58
Tos baltos akys, tai tarsi skyles i siela ir klausiancios, zmogau ar mes vertos tokiu niuriu nuotrauku

#128093   savas
 08 Lie 2009 21:06
Agis rašė:Tos baltos akys, tai tarsi skyles i siela
O as maniau, kad vonios emalis prasisviecia :lol:

#128098   hamis
 08 Lie 2009 21:21
as nesuprantu, ar verta taip komentuoti? na gal dar nesuaugau iki jusu lygio, nes vyrai jau rimti, bet nevisi vezas i zvejyba fotoaparatus. tai kas cia blogo, kad namie nufotkino. vis norisi parodyti ka pagavai, nes kai tik parasai dar poto galvoja, kad meluoji.
nemanau, kad sitas forumas yra kazkokia melynkrauju zveju susibegimo vieta kur zuvys turi buti nufotografuotos traukiant, ant kranto ir paleidziant.
kas kaip gali tas taip ir dalinasi informacija ir laimikiais.
vienam fonas blogas, kitam akys aki rezia, dar kitas nezinodamas aplinkybiu kaip zuvis buvo uzkibusi ir istraukta su ironija pi... prota, kad ot grazus ( ale per mazas "padoriam" zvejui imti).
tai gal nustatykite taisykle kokias foto galima deti ir kokias zuvis galima afisuoti, nesvarbu, kad jos atitinka min. nustatyti dydi, bet dar pakelkit kartele ir pirmyn. manau bus tikrai smagu.

#128099   Trinx
 08 Lie 2009 21:21
Agi, ne daznai randu proga nuvaziuoti ligi rusnes, per metus 1-3starkius pagaunu. Jaigu ir pagaunu imu legalu. Ne tai kai kokie girias 100 starkiu islupa, kaimynam dalina. Manau skirtumas aiskus.

#128107   Agis
 08 Lie 2009 21:30
O tai tipo as negaliu issakyti savo nuomones :shock:

#128115   hamis
 08 Lie 2009 21:37
aisku galima, bet cia tas dalykas kaip savo nuomones issakymas kartais slepiasi uz noro padrozti per sazine ir uzvaryti(beabejo nevisu komentaruose). visur yra ribos, bet cia supratingumas daznai pamirstamas didziuju zvejybos guru ir zuvu advokatu.
sakau padarykit taisykles kokias foto galima deti ir kokiu ne.
geras buvo pirmas manto komentaras "dbr rukysi komentarus" :-D
Paskutinį kartą redagavo 1 hamis. Iš viso redaguota 8 kartus.

#128116   Agis
 08 Lie 2009 21:38
Beje ir toje pacioje vonioje galima graziau nufotkinti pries tai suguldzius ir bent jau sudus nuvalius ;-) .
Koks nuotraukos pateikimas, koks poziurias i sugauta laimiky toks ir komentaras.Juk tai nepriklauso nuo to kiek tu kartu zvejosi ar kokio amziaus grupei priklausysi.

#128118   Trinx
 08 Lie 2009 21:40
Galima, bet reikia turet omeny kad gali ir kita zmogu izeist, kita karta pasistengsiu, visgi ne meninikas-fotografas esu..

#128121   hamis
 08 Lie 2009 21:43
nzn, gal Jus issilavine kitaip i viska ziurit, ar kultura pas Jus kazkokia kitokia. bet jam nera svarbu kaip nufotografuoti sugauta zuvi. gal tai ir priesininko nuvertinimas ir negerbimas, bet tai tik sugauta zuvis. kai kuriems ta foto neturi jokios reiksmes. tiesiog pasidalino savo laimikiu.
specialiai grazioms foto yra skiltis foto reportazai ir graziausios foto rinkimai. cia yra paprastos foto ir paprasta zvejyba kai ir paprasti zvejai kurie nesureiksmina foto su sudais.
gal tada sukurkit atskira skilti tokiems kaip mes kurie nemoka meniskai iamzinti sugautos zuvies ir galesima ja ten talpinti.

#128123   Agis
 08 Lie 2009 21:50
Hami, forumuose renkasi zmones, kuriems truksta viesumos ir kaip jau bebutu liudna, mes cia visi vienodi ligoniai.Jei rasai, dedi nuotraukas, tai reiskiasi ir nori, kad jas kazkas komentuotu aptarinetu, antraip visa tai laikytai savo kietajame diske arba kitose laikmenose.Taigi apie kazkokiu komentaru suvedinejima sazines drozima ar priesiskuma nera reikalo nei diskutuoti, nes toks musu cia tikslas ir uzsiemimas: rasyti, komentuoti, sakyti nuomones, atsirinki kas tinkama, kas neaa.

#128125   Agis
 08 Lie 2009 21:54
Trinx, as tikrai nenorejau tamstos yzeisti tik parasiau tai kas tuo metu sove y galva.
O jeigu kilo noras sekanty karta pateikti grazesne nuotrauka, reiskiasi mano manymu, komentaras suveike ;-)
Tik nesuprantu,k ko tas advokatas nori :-D

#128127   hamis
 08 Lie 2009 22:01
man ne. jei idedu foto tai man visiskai neidomu ka Jus galvojat.
pagrindine prasme kodel naudojuosi, kad pasisemciau info ir pasikonsultuociau. jei dedu foto, tai tik tam, kad pagristi tai ka parasau. atseit nemelagis :-D
juk dbr pagaves nelauksiu saulelydzio ir nefotkinsiu zuvies, kad poto komentarai butu oj kokia grazi foto. laimikis yra laimikis.
forumas per daug issigime i teisejus ir teisiamuosius. lygybes nebeliko.
ar fotografija keicia malonuma zvejoti ir patirtas emocijas ja traukiant?
kai kurie bando tai sumenkinti savo komentarais. gal is pavydo? :)
per daug issipletem...

#128128   Vitolis
 08 Lie 2009 22:02
Trinx rašė:Galima, bet reikia turet omeny kad gali ir kita zmogu izeist, kita karta pasistengsiu, visgi ne meninikas-fotografas esu..
Tik neisizeisk. Viskas but ciki. Tik va estetishkumo tikrai truksta. Pripazink. O shiaip, laimikis geras. Cia gi tau nelinki nieks blogo ir priekaishtu manau labai jau nereishkia.
Hamiui - kas del melyno kraujo. Buvai miite, matei mus ir mes tave taip pat. Na argi mes jau tokie? :-niak' Man pasirodei visai ;-var-var. bachuras. Manau toks ir esi. Gal kartais per stipriai kas ishsireishkia. Prabocykim viens kitam. Juk esam visi to pacio pomegio surishti (beje ir kraujo tokio paties)

#128129   hamis
 08 Lie 2009 22:02
Agis rašė:Trinx, as tikrai nenorejau tamstos yzeisti tik parasiau tai kas tuo metu sove y galva.
O jeigu kilo noras sekanty karta pateikti grazesne nuotrauka, reiskiasi mano manymu, komentaras suveike ;-)
Tik nesuprantu,k ko tas advokatas nori :-D
gerai, atsiprasau as :grin: gal isijauciau. ziuriu svieto lygintojus tai gal cia del to? :-D nei mano reikalas nei ka, ane? daugiau prizadu taip nedarysiu :oops: :-D

#128131   hamis
 08 Lie 2009 22:05
Vitolis rašė:
Trinx rašė:Galima, bet reikia turet omeny kad gali ir kita zmogu izeist, kita karta pasistengsiu, visgi ne meninikas-fotografas esu..
Tik neisizeisk. Viskas but ciki. Tik va estetishkumo tikrai truksta. Pripazink. O shiaip, laimikis geras. Cia gi tau nelinki nieks blogo ir priekaishtu manau labai jau nereishkia.
Hamiui - kas del melyno kraujo. Buvai miite, matei mus ir mes tave taip pat. Na argi mes jau tokie? :-niak' Man pasirodei visai ;-var-var. bachuras. Manau toks ir esi. Gal kartais per stipriai kas ishsireishkia. Prabocykim viens kitam. Juk esam visi to pacio pomegio surishti (beje ir kraujo tokio paties)

dbr likau nustebes :lol: kas cia toks buvo su mano niku myte? as pries myta buvau isvaziaves i olandija ne is gero gyvenimo ieskoti laimes. ir isvaziavau taip mygam, kad viena diena pasake,o nakti jau buvau kelyje. o grizau tik neseniai. :shock: :shock: :shock:

#128139   Kuzmičius
 08 Lie 2009 22:21
Naujokai gime su marskineliais,cia agiui ;-)

#128146   Trinx
 08 Lie 2009 22:36
prisnekejai matyt :-D

#128147   Robinjo
 08 Lie 2009 22:38
Vitolis rašė: Buvai miite, matei mus ir mes tave taip pat.
Meete buvo zacis , gremis :cool: Gal nikas panasus pasirode kazkuris :roll:

#128169   Agis
 09 Lie 2009 07:28
forumas per daug issigime i teisejus ir teisiamuosius. lygybes nebeliko.

I pastabas visada atkreipiu demesy kiek tai ystengiu ;-)

Vėliau prasivalysim, kad netersti sios upes tema.

#128689   hamis
 11 Lie 2009 11:40
katik is po nakties, netoli mariu. 1raude mutante, 5plakiai, koks 10eseriuku ir kuriu tik vienas koks 300gr ir kalnas pukiu.
vakar vakare pagauta viskas. sian nuo 5 ryto nulis normaliu kliovu gal pora eseriuku ir tona pukiu, visus sliekus istratino. zodziu nieko gero. lietaus netruko vakare, bet poto nakti rimo ir iki pat dbr padorus orus, tik saltoka.
vanduo nepakiles, zoliu ir brudu nenesa.

#128694   Kuzmičius
 11 Lie 2009 12:07
Hamiau-o ant mailiaus nebandete :?:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 37
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis