Uz menesio palnuoju atostogas sodyboje prie aiseto, galuonio ir saminio ezeru, kuriame is ju vertetu bandyti sugauti unguri? Kokia sistemele ant skritulio darote?mende rašė:jei kam nors kas nors idomu klauskit manesjei as konors nezinosiu klausiu jusu
aisetetomukas_g rašė:Uz menesio palnuoju atostogas sodyboje prie aiseto, galuonio ir saminio ezeru, kuriame is ju vertetu bandyti sugauti unguri? Kokia sistemele ant skritulio darote?mende rašė:jei kam nors kas nors idomu klauskit manesjei as konors nezinosiu klausiu jusu
risimas toks:perveri per skylute suktuko (nemazo) pagrindini vala prie kitos skylutes pririsi pavadeli o ant pagrindinio valo uzspaudi svinuka nediduka,kad suktukas nekiltu aukstyn,o gale svarelisRibokas rašė:dekui ir uz tai bet as kalbu apie sitemeles gaudan skrituliais
apie 20g.as asmeniskai naudoju vala.gali uzspausti ir is apacios jeigu nori,tuos svinukus uzspaudziamus gali koreguoti,zurint kur statysi,ar zolese ar kur,o pavadeli daryk apie 1mRibokas rašė:o kokio svorio deti svareli ir ka geriau naudoti vala ar virve ir ar reikia is virsaus ir apacios uzspausti svina ar tik is virsaus? ir kokio ilgio daryti pavadeli?
Dekui
nu dar tik kai kuriuose ezeruose jie islinde ar dar tik pradedam rodyt apie save zenklus,kur vandens temperatura 4-5laipsniai.cia liecia seklesnius ezerus,bet ir tai dar nesimaitina,nes pilni priauginto riebalinio sluoksnio nuo pernai.dar tegul praeina ju vadinama migracija ir tadamariokas rašė:Sveiki RYBOKAIidomu pasidare,ar jau butu imanoma sita ''gyvacioka'' suviliot.Pavasari kiek zinau jie is urvu savo islenda,tai tikriausiai ne be reikalo islenda
turetu ir kibt............................................
![]()
Mano tevas ten daug zvejojo sake is tu unguriu namus pasitatydavo.. Bet labai prakonieriavo ir isgaude kiek ju dabar ten yra nezinau , bet manau tiek jau tikrai neberaspiridonas rašė:jau bent seniau Lukstas (beje vienintelis ezeras LT metantis gintara) garsejo savo unguriais, esu girdejes ir pasakojimu, kad vietiniai brakusos per sezona tiek prilupdavo nelegaliais budais unguriu, kafd likusius menesius galedavo be darbo sedeti, kiek tiesos tuose pasakojimuose tikrai nezinau, bet kad Lukste yra unguriu tai faktas. beje sis ezeras nera labai gylus, teko zvejoti pora kartu ziemos metu
logotipas9 rašė:Mano tevas ten daug zvejojo sake is tu unguriu namus pasitatydavo.. Bet labai brakonieriavo ir isgaude kiek ju dabar ten yra nezinau , bet manau tiek jau tikrai neberaspiridonas rašė:jau bent seniau Lukstas (beje vienintelis ezeras LT metantis gintara) garsejo savo unguriais, esu girdejes ir pasakojimu, kad vietiniai brakusos per sezona tiek prilupdavo nelegaliais budais unguriu, kafd likusius menesius galedavo be darbo sedeti, kiek tiesos tuose pasakojimuose tikrai nezinau, bet kad Lukste yra unguriu tai faktas. beje sis ezeras nera labai gylus, teko zvejoti pora kartu ziemos metu