Ant tinio pagaunat dideliu sapalu?man tik mailai bado y jy
Metimas 90 laipsniu kampu,palauki, suki rite letai, kai voblikas buna mazdaug 45 laipsniu kampu arba kai pradeda intensiviau veikti nesuki rites. To momentu ir buna daugiausiai kibimu. Man dabar pasitaiko srovėjė.AAAzzz rašė:Čia visi vis giriasi savo šapalais, kelia tik fotkes, o aš šiemet niekaip neatsidarau... Tuoj savižudybės kirvį reiks išsitraukt :D bandau atsidaryt Nerį. Kokiose vietose ieškot dabar neršiačių šapalų? Ten pat kaip visad? Kažkur srovėje ar arčiau krantų, žolėse? Ir dar norėjau konsultacijų apie voblikų pravedimą... Pasroviui, prieš srovę, skersai srovės? Tvičinat, vienodai traukiat? Kada daugiausiai kibimų būna?
Srovę laiko gerai, nors stiprioj rėvoj būna kartais zigzagu eina, bet šiaip - puikiai dirba. Nery naudoju šviesius, blizgius masalusflashkin rašė:Sweiki. Nekad dar ne bandziau ZB hickori . Kaip jis srove laiko? Kokia spalva patarsit neri?
Lėtas tolygus pravedimas arba prilaikymas masalo, užmetus stačiai su srove.Arturijus rašė:shelwius, koki pravedima naudoji su Bassday Bun vobleriuku???
Labai logiškas žingsnis, kad nebūtų nuobodu. Ir didžioji dalis masalų tinka naudojimui.arabas rašė:Upėtakiai jau užkniso, tai dabar mokausi tikslingai gaudyti šapalus. Turiu pasakyti - labai įdomi žvejyba.
O man atrodo, kad aš daugiau ant to grėblio nelipsiu. Ankščiau gaudydavau upėtakius su monofilu, nes anot visokių autoritetų, upėtakis baidosi pintuko. Po kurio laiko pradėjau naudoti pintalą ir įsitikinau, kad nieko jie nesibaido. Ir tai dar... Pradžioje naudojau pilkos ar žalsvos spalvos pintuką. O po to dėjau skersą ant visų autoritetų ir dabar naudoju ryškių spalvų valą.JustasM rašė:.... čia nuo aktyvumo priklauso
Nejau nemoki uždėti stygos be segtuko?Rapolas rašė:Aaa ,tai va štai dėlko gamintojai žiedelius unt nosies kilpelės ded ,kad arabas galėtų iškart stygą (be papildomo segtuko) uždėt
arabas rašė:Nejau nemoki uždėti stygos be segtuko?Rapolas rašė:Aaa ,tai va štai dėlko gamintojai žiedelius unt nosies kilpelės ded ,kad arabas galėtų iškart stygą (be papildomo segtuko) uždėt
Saugokis lydeku su sia spalvyteflashkin rašė:Nupirkau tokia glamurine spalva:) gal kas bande?
Zvejuoju neri rievose, lydziu ten nera;) kaip sapalas i sita spalva reagos…Pantoon21 rašė:Saugokis lydeku su sia spalvyteflashkin rašė:Nupirkau tokia glamurine spalva:) gal kas bande?