Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Gaudymo vietos, taktika, masalai, patarimai
 #527210   rotveileris
 01 Gru 2013 14:04
bobis rašė:
SauliusM rašė:: savaitgalis, oras slykstus, delat nefig, tai va nors tvarka sapalinej dezutej per jus pasidariau :-D

jo, o ir žvejai čia pažiūrėję tuos sąrašiukus bus dėkingi, ir, manau, prekybininkai jais prekiaujantys atsiųs tau kalėdinių dovanėlių už reklamą :lol:
na jo sarasiukas kazkaip issiplete :-D ir beveik itikinote, kad uztenka 10 vobleruku, bet kaip pats minejai, moraliskai braidyt bus kur kas tvirciau turint daugiau kaip 10 vobleruku dezuteje :ruko
del zveju tai tikrai bus dekingi uz sarasiuka- priesingai nei ju zmonos :liež-uvis o del prekybininku, tai kui ten juos suprasi kaip ten su jais yra, pastoviai jie einamiausiu variantu neturi. kogero reik suprast ir juos, juk neieskos ir nesisius is didmeninku 5 voblu kazkokiam pridurkui '''bum o
beje butu labai idomu paziureti i SauliausM vobliuku foto :mėlynvarla na po sutvarkymo...
 #527215   SauliusM
 01 Gru 2013 14:46
ai tiekto, kazkaip tingiu fotomenu uzsiiminet, o ir kibiausias spalvas isdavinet nematau prasmes, uzteks, kad modelius isdaviau :-D

ir siaip jie persimaise pas mane dezutese su upetakiniais, eseriniais ir salatiniais vobleriukais.
tai jei dar tuos vardint ir fotkint pradet, tai puse dienos voblerius kaip durnelis deliociau atsisedes.
zmona psichiatrus iskviestu :-D
 #527767   vava
 02 Gru 2013 22:47
taigi buvai kazkada pafotkines ir idejes voblas savo... tik tingiu knistis kada. nors beveik itariu, kurioj forumo vietoj... :)
 #527770   SauliusM
 02 Gru 2013 23:16
vava rašė:taigi buvai kazkada pafotkines ir idejes voblas savo... tik tingiu knistis kada. nors beveik itariu, kurioj forumo vietoj... :)
oi ten buvo simtas metu atgal, sapaliniu siandieniniu ten geriausiu atveju 15% nes man zajobas su sapaliniais vobleriais uzejes buvo jau gerokai po to, kai ten fotkinau. nu man taip bangom uzplaukia. as tai eseriniu kokiu vobleriu susiperku vos ne viska ka rast imanoma, tai sapaliniu... nu ten ka idejes buvau pries kelis metus, tai realiai gal siandien pas mane like kokiu 10% is tu, plius tie kas like irgi geriausiu atveju sudaro 10% to, ka turiu siandien. pas mane labai sparti rotacija vyksta. :-D

ai va pats radau:
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... =11&t=3378
tai turiu pastebet, kad esminiu pokiciu nera galbut tik velkiavimo komplekte, nes mazai velkiauju paskutiniu metu. o visi kiti komplektai tai pasikeite radikaliai.
plius tvicinginis ir sapalinis issiplete kokiu keturgubai. visgi praejo beveik 3 metai.
 #528591   Mike
 06 Gru 2013 09:51
O va tas River2sea puikiai laiko. Šešupės rėvoje kliokiančioje srovėje gaudžiau. Vibracija žiauri.
 #532067   rotveileris
 22 Gru 2013 20:21
daug iseiginiu biski stoga rauna. tai buvau isejes paspininguot i vonia :ruko isbandziau visus masalus :tia-tau tai realiai pas mane visi jau pamirkyti ;uolrait iskilo vienas klausimas: kaip laiko srove ZIPBAITS Hickory SSR? http://www.ulovistaya.ru/930.html
seip kiek teko skaityti tai gan geri masalai, bet vat itarimas kilo del sroves laikymo... na vonioj sunku nustatyti, bet... aciu
 #532732   Kairys
 27 Gru 2013 10:16
Rotveileri, super rinkinukas, visus šapalistus ir ne tik iš karto nukauna. ;uolrait Dar toks klausimėlis: kokion čia dėžikėn sudėjęs viską, kaip tai labai gražiai sugulę visi viliokliai? ;-)
 #532755   Sakys
 27 Gru 2013 13:23
rotveileris rašė:panasumo yra, kad naujajam sezonui masalai sapalams po pastabu paruosti. belieka sulaukti pavasario :ruko

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
gražuma, bet ar reikia tiek turėti daug panašiu vobleriu tiek darbu tiek spalvinimų ?
svarbu manau rasti žuvį ir pateikti masalą. :grin:
 #532766   rotveileris
 27 Gru 2013 15:26
Kairys rašė:Rotveileri, super rinkinukas, visus šapalistus ir ne tik iš karto nukauna. ;uolrait Dar toks klausimėlis: kokion čia dėžikėn sudėjęs viską, kaip tai labai gražiai sugulę visi viliokliai? ;-)
Dezutes ,,Akara". na man jos gan patogios kolkas. dugnas lenktas, tai gerai voblerukai gulasi. Kaune ,,Zvejoklis" tokiom prekiauja Barsausko gatveje.
 #532769   rotveileris
 27 Gru 2013 15:39
Sakys rase:
gražuma, bet ar reikia tiek turėti daug panašiu vobleriu tiek darbu tiek spalvinimų ?
svarbu manau rasti žuvį ir pateikti masalą. :grin:[/quote]

Planuoju zuvaut pradedant Nemunu ir baigiant kokiu nors upoksniu aukstaitijos pakrasty. tai pamaniau, kad biski reikia vienokiu, biski kitokiu :roll:
man tai jie visi skirtingi :-D zmona taipogi sako: taigi sitie du identiski, o as jai sakau, o tu i akis jiems paziurek ir pamatysi, kad jie vissiskai skirtingi :liež-uvis aisku, as galiu ir klysti :ruko
 #532847   rotveileris
 27 Gru 2013 22:07
vygis13 rašė:Na ir kiek būtų vertas šitas šapalinis "komplektukas"?
kiek jis vertas, sunku pasakyti. bet kiek isleidau lt galima butu suskaiciuoti. dalis masalu pirkta is parduotuviu (didzioji), dalis is forumo senbuviu, tai megebasai ir smichai (dekoju jiems, nes leido sutaupyti nemenka dali islaidu). bet kaip vienas mano biciulis (parduotuveje dirba pardaveju) sako: islaidos pasimirsta o geri daiktai lieka :-D todel neskaiciuosiu kiek isleidau, nes galiu pats nustebti is kur as ju tiek gavau '''bum
o ka sugalvos susiskaiciuoti tai +60 lt uz 3 dezutes (3X20 lt)
 #533108   rotveileris
 30 Gru 2013 09:19
vakar su biciuliu buvome paerzinti sapalenu. Deje, ne mes juos, bet jie mus paerzino '''bum . Per 4 zukles valandas vienas kibimas. Biciulis turejo laimes pozuot pries objektyva istraukes viena sapalena;uolrait o man, tokios laimes apturet nepavyko :liež-uvis

Paveikslėlis
ir tas pats tik kitu rakursu :
Paveikslėlis
 #533490   upinis
 01 Sau 2014 14:58
Su Naujais, šapalų medžiokliai!
Asortimentas, kurį čia pateikė rotveileris, pasiuntė mane į nokdauną :superšokas .
Bet dabar jau atsigaunu. Kiek sustiprino mane ir du dovanų kuponai į vieną žvejybos parduotuvę.
Manau, šapaliniams vobleriams ir paskirsiu tą dovaną. Iš mano nebandytų, toje parduotuvėje yra dviejų gamintojų: duel ir raiden.
Ką galite iš jų parekomenduoti?
Gaudysiu didelėse upėse - Neryje, Nemune,- kur praradimų būna daug. Todėl ir kaina - gan svarbus faktorius besirenkant.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 124
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė