Cia tipo strymerisdaivasgg rašė:kablys apvyniotas kefyro kamscio folga (seno pavyzdzio) su baltai zydra uodegele....

Nieko iskirtinio.Tie patys spiningo masalai,kaip ir kitoms plesrunems:sukres,vobleriai,vartikles,pjautines ir zinoma,strymeris.Svarbiausia,kad tinkamu laiku masalas atsidurtu tinkamoje vietoje,ty ten,kur salatis medzioja.(alkanas) rašė:nugi nugi, prasom konkreciau, nes zurnalo tai nepirksiu, o salaciu i musa vaziuosiu. nesu ne vieno dar pagaves, o noras diiiideeeliiis
Manau,12-20 gr tiktu.Gerai skrenda,traukiama giliai nepanirs.Nezinau,kaip stovinciame vandenyje salatis elgiasi,manau,kad vis tiek jis turi keleta medziokles vietu ir per jas plaukioja.Isiziuri,kur jis smugiuoja ir sukuoji ta vieta,kol sutaps tavo blizges ir jo pasirodymo laikas.(alkanas) rašė:pjautine-kto takaja- sunki?- greit paskes, ko gero reiks vistik pludes ieskot kai vaziuosiu
mėgėjas, o kaip jungi suktuką ant valo pabaigos su metalinio pavadėlio suktuku ? Žiedeliu ? (Ar aš kažką ne tai supratau ?megejas rašė:Visada pagrindinis spino valas baigiasi suktuku,nepriklausomai,koki masala naudoju.Toliau eina pavadelis,tik lydekai dedu metala,parastai tai buna 0,5 metro valo,jis baigiasi karabinu su suktuku.
Jeigu yra suktukai abiejuose galuose,tiesiai prie jo risu vala.Jei pavadelis be suktuko,galima naudoti karabina,nors lydekai ir del to ziedelio nesvarbutuomahaukas rašė:mėgėjas, o kaip jungi suktuką ant valo pabaigos su metalinio pavadėlio suktuku ? Žiedeliu ? (Ar aš kažką ne tai supratau ?megejas rašė:Visada pagrindinis spino valas baigiasi suktuku,nepriklausomai,koki masala naudoju.Toliau eina pavadelis,tik lydekai dedu metala,parastai tai buna 0,5 metro valo,jis baigiasi karabinu su suktuku.).
Aš irgi skaičiau, ką Agis buvo skaitęsNu logiška
Na,del tarskesio,bijau,kad zuviai tas garsas peilio ir sakutes skambesio neprimintutuomahaukas rašė:Ne, Svečias, ten buvo kalba apie 2 blizgučiu jungimą tarpusavyje žiedeliais - ir užmetimo nuotolis padidėja, ir tarška gražiai tarpusavyje.