Giluminis hornet velkiaujant neria 5-6m, tiesiog gylis toje vietoje buvo 12 metrų.
Legalus ten, gal fotkėj taip atrodo, nelabai moku geru kampu žuvų fotkint, apskritai dauguma paleidžiu be foto, reiks su go pro geriau žaistLM66 rašė:si kategorija mano manymu tik salaciokam, nelegalam .. kaip auksciau inkelton fotken , ir netyciukam (visko gi buna) ... tiksligai gaudant salacius vertus fotkes ciubis ar kazkas panasaus.. nemanyciau..kazin ar tinka
reik suprast kas paleidai ?shhjuu rašė:Mano pirmasis Salatis spiningu
O tai kaip manote? Zinoma paleistas.Wytux rašė:reik suprast kas paleidai ?shhjuu rašė:Mano pirmasis Salatis spiningu
Gražų čia bumbtelėjai ant chubbikėlioshelwius rašė:Šapalaujant.
72cm
4kg
Nieko, jis laukia tavęs kitai kovaiturgis rašė:Vakar Neryje labai aktyvus buvo salaciai. Tiek davesi dauzydami zuveles...Kokia 15 tai tikrai isejimu ju buvo. Apdovanojo mane tik labai graziu kliovu. Jau pagalvojau pagaliau su salaciu pakovosiu... Per mano neilga upine karjera toks pakolkas pirmas buvo. Irgi ciubikas ssr. Man pasroviui apie 15 metru nuo manes, prie pat zoliu smugiavo i zuveles, viena net i ora ismuse. Iskart pagalvojau, o issidaviai kad cia esi. As i ta vieta metima, man pavejui, metimas gerai gavosi, traukiu usai eina nuo ciubiko, o is paskoms matau usai isvis nerealaus dydzio ateina, ratilas, smugis, jau mintyse galvoju, o pagaliau pirmas normalus salatis, kaip cia reikes ji traukt, dar ratilai ir pipec, nieko ..... Itariu mano klaida, kad kai pamaciau pirma ratila , kazkiek lyg nustojau sukt rite, atrode kad turi uzsikabint.... Aciu tau zuvie uz fantastini kliova
, vistiek butum gyvenusi, bet taip norejosi kovos, idomu kaip jinai butu dar baigusi nes spiningas iki 8 gr...Siaip daugiau kokio sapalo norejosi ir masalai mano daugiau sapalui, bet savotiskai idomi buvo zvejyba, nervavo jie mane tas 2,5 valandas kiek zvejojau. Siaip palei mane dar vienas buvo isejimas prie pat zoliu, tik jau pries srove man, bet jau toliai ir nedameciau, nes pries veja dar gavosi, nedaleke ten. O siaip gudrus jie, daigiau vidury, ar kitam krante davesi. Na dabar yra tikslas su salaciu pakovot