Nesu įsitikinęs.
Upėje esu praradęs kol kas 1 blizgę ir 1 voblerį- visai nedaug palyginus

Man, kaip pradedančiajam, turbūt būtų pernelyg žiauru susipirkti
syclopų ar mėtyt
rapalas, todėl pasipildžiau geležies kolekciją pigesniais variantais ( o praradau būtent syclop'ą ir rapalą

). Viename forume apie žvejybą vienoje upėje buvo apibendrinta taip
"aš palikau 60 lt, draugas- 40 lt". Čia apie masalus

Man gerų zacepų tikrai daug būna, bet kol kas gelbėja pradinuko valas- 0,22 mm arba dažniau naudojamas pintas bei mano nuomone tvirti suktukai su segtukais- telieka pakeitinėti trišakius
Kas dėl syclop'o
made in kalvarijos, keisdamas trišakį pridėjau prie mepps'o: originalo- 1:1 (palygit su naudojamomis medžiagomis juk neturiu galimybių

, sakau kad forma identiška ). Robinsono fighter'is man pasirodė kiek platesnis per vidurį nei syclopas (neturėjau tokio pat dydžio originalo, kad pažiūrėt).
Mano salačių gaudymo patirtis dar visai nulinė, bet drįsčiau teigti kad upei paliekama masalų duoklė yra nepalyginamai didesnė, nei žūklaujant ežeruose, todėl nori nenori bet tenka ieškoti optimalesnio kainos varianto

Jei žūklaujant kyla abejonės dėl vienos ar kitos blizgės darbo- vietoje padirbu replėmis, kai kurias namie "puošiu" kutais, lipdau akis, pašlifuoju, nuo kitų išvis nuimų spalvinimą, blizgesį...
Na kol kas tik man atrodo kad su "patiuninguotais" masalais lyg ir viskas tvarkoje turėtų būti- salačiai savo žodžio dar nepasakė