ssierass rašė:siandien pravaziavau pro ta vieta, tai masinu buvo... tik va nebuvau nuejes pasiziureti... vieta prie gelezinkelio tilto
Jau bent siuo metu, kol dar stintu koncentracija upeje nera didele, tam tikras vietas zinoti butina, tuo isitikinau is vakarykstes ir siandienines zvejybos. Nors ir yra vietos ties gelezinkeliu taciau tai dar nieko nereiskia. Vakar ten zvejojau, nuo ausros iki 8 val 5 vnt stintu, kiti taip pat sedejo, lauke kibimo. Po 8 val prasidejo, tiksliau prasidejo man. Uzmetes toliau masalus, susiradau stintu buveine. Su 2 meskeremis dirbti nebespejau, nes pastoviai reikejo itempineti vala. tad nutariau zvejoti su viena. Meskere laikiau rankoje ir atremes i stoveli. Vakar tai pasiteisino, nes kibimai labai greiti ir jei nepakerti is karto- zuvis nuplaukia. Kiek pastebejau , tai vienas taip intensyviai ir darbavausi na dar kaimynas is kaires viena kita pagaudavo, nes taip pat uzmesdavo iki tos vietos kur mano, laikesi stinta. taigi nuo 8 iki 11 val (pagal zadintuva, nes vaziavau tvarkyti kitu reikalu) paemiau 95 stintas. tad darbo tikrai buvo. is kito kranto sklido murmejimas kodel man kimba o jiems ne

.
Siandien su Diego patireme fiasko ir buvome tu vakaryksciu bumbekliu vietoje, nors vieta ta pati prie gelezinkelio... taciau ne konkreti vieta (duobe, kalnelis ar dar kzks) Tie kas sedejo "mano" vakaryksteje vietoje trauke po - 2,3, 1,1,1,2, 3 stintas. Tokios vietos kur darbavosi gana intensyviai buvo 3 gal 4, visi kiti labai varganai. Mes su Diego pasirodeme, kaip pingvinu salies, bananu augintojai, nors kibimu ir mateme bet taip ir likome be zuvies, as plius dar sugebejau nutraukti 2 sistemeles

. Tad lauksime tu laiku kai kibs uz bet kokio krumo ir vaziuosime atradineti nauju teoriju...