gal ramkis su Wytuku noretu kooperuotis ir jamt viena namuka?? pasitarkit, duokit zinot. Jei neturit viens kito telefo, parasykit
Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
saviškius pratinu prie spartietiškų sąlygų. palapinė priimtinas variantas ir gal net maloniau nei gyvent namuke. aišku dušas ir šik.... gerai. namukas gerai, jei oras ne kažka...Wytux rašė:As ir pries nieka neturiupadeliokite vava kaip ten isseina. Man rods dar saivaras kaip visada paskutine minute su seima gali atlekt.
as ir pratinu, katik suvyniojau palapine, nes... 2 sawaites salone stovejosaivaras rašė:..
saviškius pratinu prie spartietiškų sąlygų. palapinė priimtinas variantas ...
Pasisiūlyčiau kartu su manim. O bet tačiau, nemanau, kad mudu krūvoje būsim avinėliai ir mūsų atžalos beigi antros pusės ramiai pabusaudrutis rašė:Sveiki,
Gal galit mane su Rusne ir Ugne įkišt į kokį pakankamai ramų kampelį, kartu su panašia publika. Jei tokio kampelio nebus teks atvyks vienam.......tada gero nelaukit
tai det jus vienan namukan ar kaip?ramkis rašė:Pasisiūlyčiau kartu su manim. O bet tačiau, nemanau, kad mudu krūvoje būsim avinėliai ir mūsų atžalos beigi antros pusės ramiai pabusaudrutis rašė:Sveiki,
Gal galit mane su Rusne ir Ugne įkišt į kokį pakankamai ramų kampelį, kartu su panašia publika. Jei tokio kampelio nebus teks atvyks vienam.......tada gero nelaukit
be reikalo tu taip, Martynai... pats gi nuo kranto megsti zvejot, o jei jis krante liks?...blight rašė:Chebra tik nedurniokit, neimkit wongo į valtį... Pažiūrėkit į jo avatarą