A tu durns...saivaras rašė:dalyvausiu. valtį labai sunku tempt į kalną, tai gal spinigas nuo kranto...

Jei žvejyba trukdo darbui - mesk darbą... 

A tu durns...saivaras rašė:dalyvausiu. valtį labai sunku tempt į kalną, tai gal spinigas nuo kranto...
Nepagaut aš galiu ir nuo krantoEdosius rašė:Nejuokauk. RIMTAI sakau nuo kranto ne paspiningausi.saivaras rašė:dalyvausiu. valtį labai sunku tempt į kalną, tai gal spinigas nuo kranto...
Nedurns,liorenas rašė:A tu durns...saivaras rašė:dalyvausiu. valtį labai sunku tempt į kalną, tai gal spinigas nuo kranto...dafai tik pasiimk valti, padesiu ir nuo kalno ir kalnan uzbogint...
nereiks man savo gandonkes temt...o ir mobilesni busim...
Kaip tave itikint po tokio komentaro...saivaras rašė:Nepagaut aš galiu ir nuo kranto
Sensta musu meskutesaivaras rašė:...
tempt valtį iš Kauno, paskui pūst, nuo kalno..., anksti ryte keltis plaukt žvejot ... , į kalną..., šveist,..pakuotis, dar lietus lis.....
Vėluosi Saudargai.Kas svečius pasitiks su duona ir druska? Kas viską sureguliuos?Saugirdas rašė:Edi, mano valtele akumu ir varikliu apginkluokEcholotą turiu. Bratka pabėgo, tai mielai kolegą paimsiu.
![]()
Apinių sulčių ir latviško tauriojo paėmiau. Zakuskės penktadienį po darbo užlėksiu paimt. Iešmų gal paimt? Būsiu vietoj apie 19.30
Lauri, Tu Aivarui velnių nuduok, nes jis tikrai nežada valties imt
gal as tiksiu?ramkis rašė:Kas viską sureguliuos?
Vavanasramkis rašė: Vėluosi Saugirdai.Kas svečius pasitiks su duona ir druska? Kas viską sureguliuos?
O aš galiu?vava rašė:Chebra, yr prasymas atsivezt muzikos.
Atgaiva dusiai, bet ne visi supras. Mum ka nors lengvesnio, kad visi galetublight rašė:O aš galiu?vava rašė:Chebra, yr prasymas atsivezt muzikos.![]()
PS. Dabar fone va šita groj...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=qFnE2_pEFJo
Nuo keliu zadi but? Nes man tik is ryto keli reikalai yra ir sumetes murzius i masina vaziuosiu.vava rašė:gal as tiksiu?ramkis rašė:Kas viską sureguliuos?
Mez su Bratka planuojam ties pirma pajudet ir tiketina, kad Panevezy seneli paimsimWytux rašė:Nuo keliu zadi but? Nes man tik is ryto keli reikalai yra ir sumetes murzius i masina vaziuosiu.vava rašė:gal as tiksiu?ramkis rašė:Kas viską sureguliuos?