Bet stabilu...ramkis rašė:Banalu ir neromantiškąvava rašė:Jei nezinojai, tai damas galima ir ant kranto birbint..ramkis rašė:Bet vat damų po marias pabirbinti gali nepavykti
Lietuvos meškeriotojų sąjungos narys
Bet stabilu...ramkis rašė:Banalu ir neromantiškąvava rašė:Jei nezinojai, tai damas galima ir ant kranto birbint..ramkis rašė:Bet vat damų po marias pabirbinti gali nepavykti
Laba diena, aš ryt i Cido arena, po tokių postų gal kas į valti kartucyma rašė:Laba diena, bandysiu sudalyvauti. Kilnosiu inkarą Edžio valtyje. Lovos neklokit, stalo nedenkit. Miegosiu gal mašinoje, todėl norėčiau gražios vietos bolidui ant krantuko su gražiu vaizdu į marias
p.s. tiesa atvažiuoti žadu penktadienį vakare po žiedų įteikimo Žalgiriui
Nyku. Smagiau damai aprodyti apylinkes, romantiškai pagirksnoti kokio tauraus alaus,o ne banaliai ant kranto primaukti nekilnios degtienės.vava rašė: Bet stabilu...
Šiame finale sergu už bordavus, vis įdomiau.. a vat evrolygoje už žaliuscyma rašė:Tai man jau valtį temtis ar kaip ?
Plia, galvojau Edis žalias į euroleague atvažiuodavo, o jis pasirodo bordavas....
O kas ners dugnan po to ieškot?Edosius rašė:20 savo duosiu išbandyt, bus dar interesniau..Vitolis rašė: Gal kuris turėsit 10 kumeliukų atsivežęs. Būt interesna išbandyt
Wycka, tavo juk naparnikasVitolis rašė:O kas ners dugnan po to ieškot?Edosius rašė:20 savo duosiu išbandyt, bus dar interesniau..Vitolis rašė: Gal kuris turėsit 10 kumeliukų atsivežęs. Būt interesna išbandyt
Mano 8, bet jau netoli toVitolis rašė:Susizgribau, kad mano nei kumeliukas, nei gelda neregistruoti dar. Tai laiku susizvanyjau su motera, kuri visą šį reikalą šiandien ir turėtų padaryt. O tai kaip be šito in marias? gali starkiecai nepriimt. Ir Wycka bijos sėstis, į mano plaukiojantį matrasą ir da be numeriųGal kuris turėsit 10 kumeliukų atsivežęs. Būt interesna išbandyt
Dar ne, bet eilėje stovi puikus 25 2T. Laukiu grįžtančio.Edosius rašė:Tai savo Honda į galingesnę pakeitei nei dvacutė ???ramkis rašė:Slabakai
Tohatsu tuomet ? Kam tau 2T? vistiek netampysi juk.. tik tepaluotis teks.. ir šita jau nepalenktiniausim..ramkis rašė:Dar ne, bet eilėje stovi puikus 25 2T. Laukiu grįžtančio.Edosius rašė:Tai savo Honda į galingesnę pakeitei nei dvacutė ???ramkis rašė:Slabakai
Yamaha, autolube. Tepaluotis neteks. O tada tai, oi kaip palenktyniausimEdosius rašė: Tohatsu tuomet ? Kam tau 2T? vistiek netampysi juk.. tik tepaluotis teks.. ir šita jau nepalenktiniausim..
Tikiuosi ratas bus be oro...ramkis rašė:Yamaha, autolube. Tepaluotis neteks. O tada tai, oi kaip palenktyniausimEdosius rašė: Tohatsu tuomet ? Kam tau 2T? vistiek netampysi juk.. tik tepaluotis teks.. ir šita jau nepalenktiniausim..Aš da galėsiu ir ratą su Donatelu prisikabint, kad tu mane aplenktum
Tai kad as visa gyvenima be numeriu plaukiojuVitolis rašė:... Ir Wycka bijos sėstis, į mano plaukiojantį matrasą ir da be numerių![]()
O tu dar abejojairamkis rašė:Nu Cyma gali ir spėti į mytą
Registruot?kamstis rašė:O tu dar abejojairamkis rašė:Nu Cyma gali ir spėti į mytą
Nevava rašė:Registruot?