tai tu mane vis dar i "draugus" itraukes, kad postu nematai ar tiesiog ismokai skaitydamas prasokt mano zinutes?pensininkas rašė:tai jam buvo gėda viešai rašyt, jog tau per pm brūkštelėjo?

hipy rašė:o kur normaliu sarasas? noreciau uzsiregint...
tai tu mane vis dar i "draugus" itraukes, kad postu nematai ar tiesiog ismokai skaitydamas prasokt mano zinutes?pensininkas rašė:tai jam buvo gėda viešai rašyt, jog tau per pm brūkštelėjo?
hipy rašė:o kur normaliu sarasas? noreciau uzsiregint...
A vot kastiumu pats pasiplykęs atlėktau, o "kubą" sėkmingai pardaviauhipy rašė:kad nesiseke jam nei kostiumo parduot, nei kubo... is kur tos dovanos su siurprizais?...
Nu kaip toj dainoj: šyyyyyyytooooookio dyyyydūmooooo, šyyyyyyytooooookio ilgūūūūūūmoooooo"pensininkas rašė:ramki, a lauknešėlis su dovanom ir siurprizais kokio didumo būtų?
A srėbtuvė neplyš?vava rašė:gal jis norejo pasakyt siitookio diiidumo, siiitoookio taaalpuuuumoooo.
karoce, maza su rankena jami ir gali be registracijos
O ant taves,Bratka,as labai pykstu,taip kad kaletum samoju cia nelaidytBratka rašė:Seneli paprasyk kokio Klaipedsko,kad ryt kaciuka po krumu meeto vietoj numestu,dzyku visiem sociai uztektu.
kodel "kaip" ???senelis rašė:..Tai ka as dabar vaiksciosiu kaip koks gejus?...
Vavable.... jei as turiu drauga,tai jau butinai ir gejus?vava rašė:kodel "kaip" ???senelis rašė:..Tai ka as dabar vaiksciosiu kaip koks gejus?...
Tai kad kazin ar pazins... as jau beveik suaugau...Bratka rašė:Nepyk Seneli del tos striukes,atvaziaves kai visad pasivoliosi kur papuola ir vel visi pazins,sena gera Seneli
"sorry" nuėmiau. a daba gerai?senelis rašė:ir dar,gerb. moderiuotojai ar kaip jus ten - davai ta "sorry" po mano postais nuimkitneturiu as ko atsiprasinet
tiesa,kepure ir maike klubo nusipirkes turiu..Tai galesiu as ja uzsivilkt? Pinigai tai moketi...
Aciu.Nuosirdziai. Aciu,kad ne "turiu grazu drauga"vava rašė:"sorry" nuėmiau. a daba gerai?senelis rašė:ir dar,gerb. moderiuotojai ar kaip jus ten - davai ta "sorry" po mano postais nuimkitneturiu as ko atsiprasinet
tiesa,kepure ir maike klubo nusipirkes turiu..Tai galesiu as ja uzsivilkt? Pinigai tai moketi...
dar ne vakarassenelis rašė:Ilgokai ZT nesilankiau,bet,ziurau,potkabluchniku paiteisinimai nesikeicia...
Na ne.... man interneta vakar ivede tai atsiimineju uz praleistus metus...vava rašė:seneliuk, tu gal isgerei siandien biskutuka, kad toks drasus??