Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Meet'ai, bendros žūklės, kiti renginiai
 #569412   hipy
 21 Geg 2014 16:34
pensininkas rašė:tai jam buvo gėda viešai rašyt, jog tau per pm brūkštelėjo?
tai tu mane vis dar i "draugus" itraukes, kad postu nematai ar tiesiog ismokai skaitydamas prasokt mano zinutes? :lol:
hipy rašė:o kur normaliu sarasas? noreciau uzsiregint...
 #569655   ramkis
 22 Geg 2014 12:31
hipy rašė:kad nesiseke jam nei kostiumo parduot, nei kubo... is kur tos dovanos su siurprizais?... :-D
A vot kastiumu pats pasiplykęs atlėktau, o "kubą" sėkmingai pardaviau :tia-tau
pensininkas rašė:ramki, a lauknešėlis su dovanom ir siurprizais kokio didumo būtų? :roll:
Nu kaip toj dainoj: šyyyyyyytooooookio dyyyydūmooooo, šyyyyyyytooooookio ilgūūūūūūmoooooo" :-D :-D :-D
 #570263   senelis
 26 Geg 2014 12:57
laba diena visiems :/braj; seniai bebuvau tokiame renginyje,tai gal galite priminti ar tas kirmelytes (musiu lervas ar kaip jas ten) dar pardavineja zukles parduotuvese,ar galima isigyti vietoje? na prasme atvykus i Atmata? Aciu :roll:
 #570276   senelis
 26 Geg 2014 13:35
Bratka rašė::-D Seneli paprasyk kokio Klaipedsko,kad ryt kaciuka po krumu meeto vietoj numestu,dzyku visiem sociai uztektu.
O ant taves,Bratka,as labai pykstu,taip kad kaletum samoju cia nelaidyt :evil: Striuke,kur pries tris metus palikau prie Kauno mariu ir tu pasisavinai ir tik siemet man grazinai tai visai ne mano :evil: Maniske buvo tokia maskuojancios spalvos,smidinti lauzo dumais,zuvimi... O ka tu man atidavei? Kazkokia ryskiaspalve,kvepiancia skalbimo milteliais...Tai ka as dabar vaiksciosiu kaip koks gejus?.... Nors kita vertus einam europon.... pavaiksciosiu,kol igaus pirmykste forma....
 #570280   senelis
 26 Geg 2014 13:42
vava rašė:
senelis rašė:..Tai ka as dabar vaiksciosiu kaip koks gejus?...
kodel "kaip" ???
Vavable.... jei as turiu drauga,tai jau butinai ir gejus? :evil: mes tik alu kartu geriam... ir prisimenam,kaip jauni budami mergas kirkindavom... :cool:
 #570296   vava
 26 Geg 2014 14:21
senelis rašė:ir dar,gerb. moderiuotojai ar kaip jus ten - davai ta "sorry" po mano postais nuimkit :evil: neturiu as ko atsiprasinet :ruko tiesa,kepure ir maike klubo nusipirkes turiu..Tai galesiu as ja uzsivilkt? Pinigai tai moketi... :liež-uvis
"sorry" nuėmiau. a daba gerai?
 #570299   senelis
 26 Geg 2014 14:27
vava rašė:
senelis rašė:ir dar,gerb. moderiuotojai ar kaip jus ten - davai ta "sorry" po mano postais nuimkit :evil: neturiu as ko atsiprasinet :ruko tiesa,kepure ir maike klubo nusipirkes turiu..Tai galesiu as ja uzsivilkt? Pinigai tai moketi... :liež-uvis
"sorry" nuėmiau. a daba gerai?
Aciu.Nuosirdziai. Aciu,kad ne "turiu grazu drauga" :evil:
 #570380   Wytux
 26 Geg 2014 18:34
Blyn siaip ne taip suderinau, kd boba isvesiu i miska porai sawaiciu kad kefyro pajury eitu sawaigali pagert, tai ne plia .. prie Senuku raketa uzlinko ...uosviene bus kazka priburus ... nu lauksim meistrelio isvados...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė