ant kiekvienos jauko pakuotes, kitoje puseje, lietuviskom raidem parasyta JAUKO PARUOSIMO BUDAS o tada skaityti...
nu as tai naudoju kaip ir anksciau toky paty jauka. Pusiniai v irti zirniai, aviziniai dribsniai, miezines krupos, cinamonas, vanilinis cukrus.. ir per nakty ir ryte karsiai kimba kuo puikiausiai.. jau labai seniai situo jauka naudoju ir tikrai nezadu keist, nes veikia puikiai. o beto iseina labai pigiai jy pasigamintiStabas777 rašė:Sveiki, gal kas patartumet kuom serti karsius per sita karstymeti?
gal galima butu tikslesnes proporcijas??? ir gamybos procesa jei nesunkuGoal rašė:nu as tai naudoju kaip ir anksciau toky paty jauka. Pusiniai v irti zirniai, aviziniai dribsniai, miezines krupos, cinamonas, vanilinis cukrus.. ir per nakty ir ryte karsiai kimba kuo puikiausiai.. jau labai seniai situo jauka naudoju ir tikrai nezadu keist, nes veikia puikiai. o beto iseina labai pigiai jy pasigamintiStabas777 rašė:Sveiki, gal kas patartumet kuom serti karsius per sita karstymeti?
esu augines, bet kai buvo kokie 10-12 m, poto pradejau pirkti, nes 3 lt uz dezute yra geriau nei auginti.ansanas rašė:Gal kas esat augine muses lervas ir galit papasakot kaip kas kur?arba nuoroda kokia idet.
Wytux rašė:Galima, bet jei pasiskaitytum visa sia tema, o ir y kitas aki uzmestum, tai maisytum pasarus gal net geriau nei Korsakas