sveiki zvejai.noreciau suzinot atsiliepimu apie apie http://kibk.lt/categories/2589-dynamite ... tovinciame pasaru rinkiny?verta bandyt?vilioja karsus?
Už 50 lt išeina vos ne 30 kg smulkaus granuliuoto lesalo vienadieniams viščiukams. Iš esmės tai beveik tas pats kas pašarinės paletės žuvims. Spėkit kelioms žūklėms tokio kiekio užtektų... Ir rezultatas neturėtų būt prastas tinkamu laiku tinkamoj vietoj panaudojus... Aišku apie varžybas šneka neina, bet abejoju ar ir tokiais rinkiniais kas per varžybas naudojasi...Rapalas rašė: tad normali kaina viso komplekto yra 66 Lt, tad jie cia nelabai akcija daro :D
Kam tau priedai pirk iškarto smirdanti pašaraWytux rašė:Man toks klausimas iskilo- koks priedas ( priedai) i pasara karsini turi eiti, kad jis smirdetu ? Kraujo miltai ?
Romadoj gausi "bioaktywator Blutmehl" Macka Z krwi" Sorry, bet apsivemt galima pauoscius, fish meal jauciu .... :DWytux rašė:Man toks klausimas iskilo- koks priedas ( priedai) i pasara karsini turi eiti, kad jis smirdetu ? Kraujo miltai ?
Julius's rašė:Romadoj gausi "bioaktywator Blutmehl" Macka Z krwi" Sorry, bet apsivemt galima pauoscius, fish meal jauciu .... :DWytux rašė:Man toks klausimas iskilo- koks priedas ( priedai) i pasara karsini turi eiti, kad jis smirdetu ? Kraujo miltai ?