O tai,okuma,ar jau didieji sukilo,ar puskarsiai iki kg? Na bet jau smagu,jau reiskias vasara... O aukstaitijos ezeruose pirmieji irgi negiliai geriau gaudosi,paskui atsitraukia i gylius.

del oro ai nezinau ne ka pasakyt.....toj pacioj vietoj buvau ir is vakaro,galvojau pazvejosiu truputi ir uzsisersiu rytui...tik issilankscius irankius prasidejo audra-silpna veja is siaures staiga pakeite stiprus vejas is rytu,nezmoniskas lietus ir griaustiniai su zaibais virs galvos,vos spejau uzsimest ir pradejo kibt,o as sedejau po skeciu kaip grybas ir del zaibavimo bijojau snapa kist lauk,kad pakirst....nesibaide nei griaustinio nei vejo pokyciu...senelis rašė:Juokauju as0,5 - 0,7 kg karsiokai tai patys tie "sportininkai" ir priesinasi dar labiau uz didziuosius
Tai smagu,kad ne delniniai,o tokie jau pasigauna
Bandysiu savaitgali,jei oras leis..
O va cia tai keista... Kiek esu zvejojes karsius,tai tik sudubasina perkunas virs galvos ir kaip uzrisa... O pries audra,tai ir pernai tooooki sukilima karsiu teko patirt!okuma rašė:nezmoniskas lietus ir griaustiniai su zaibais virs galvos,vos spejau uzsimest ir pradejo kibt,.
normalus pasiruosimas -turetumet pagautipensininkas rašė: ypatingai krupsciai nesiruosiu, pora meskereliu, siek tiek pasaro ir alaus irgi biski daugiau nei pasaro
tikrai keista,ir dar tokiam gylyje....vakar vel iki 1 val. nakties pasedejau-choroso otdachnul,tik kad jau atsibodo tas semkes gliaudyt ,500-800 gr standarts, dar idomu kad kukuruzai ant kabliuko jiem matai visiskai netinksenelis rašė:O va cia tai keista... Kiek esu zvejojes karsius,tai tik sudubasina perkunas virs galvos ir kaip uzrisa... O pries audra,tai ir pernai tooooki sukilima karsiu teko patirt!okuma rašė:nezmoniskas lietus ir griaustiniai su zaibais virs galvos,vos spejau uzsimest ir pradejo kibt,.
Nu sudomino tamstos zvejyba, o kokiame gilyje orentuotis dabar juos gaudant??? nesu taip anksti ezeruose juos zvejojes,visada pradedu ju zvejyba nuo liepos antros puses................xenox rašė:Buvau zvejot Ignalinos rajone karsiu.Kibimas velniskas.Kibti pradejo nuo 1val. nakties.Gaudziau ant dugnines. Masalas tiktai dzikas, slieko neima visiskai. Didziauses 2,5 kg kiti visi nuo kilogramo. Jai buciau gaudes visa diena gal buciau privares pilna bagazine.Pasiseriau virtais zirniais idedamas kukuruzu ir kakavos.
Gaudau 6 metru gilyja.Ir sendien buvau.Prie ezero buvau 3 val. ryto.Pradejau zvejyba iki 9 val nieko visiskai.Nuo 9.30 prasidejo karsiu fejerverkai:))))))) 7 karsiai po 1.5 kg.Pagalvojau usteks.KARSIS rašė:Nu sudomino tamstos zvejyba, o kokiame gilyje orentuotis dabar juos gaudant??? nesu taip anksti ezeruose juos zvejojes,visada pradedu ju zvejyba nuo liepos antros puses................xenox rašė:Buvau zvejot Ignalinos rajone karsiu.Kibimas velniskas.Kibti pradejo nuo 1val. nakties.Gaudziau ant dugnines. Masalas tiktai dzikas, slieko neima visiskai. Didziauses 2,5 kg kiti visi nuo kilogramo. Jai buciau gaudes visa diena gal buciau privares pilna bagazine.Pasiseriau virtais zirniais idedamas kukuruzu ir kakavos.