oi, taip cia ir pamirsau parasyti, kadangi zvejojau panevezio rajone, i ten ir parasiau pasekmes..
padarau "copy paste" :
taiva..
viska susikrovem, atvykom i zukles vieta ~7vakaro, vos tik sumetus dugnines, is kart bezdziones zaizdavo - kibo raudes, dydis ~per delna.. bet neilgai, istraukus vos 4 apsiramino, ir jau bezdzioneles keite savo sokio stiliu - jos tik pakildavo, ir leisdavosi iki kol is vis valas atsipalaiduos.. ir taip prasidejo pirmieji karsiai, jie jau kibo nuo ~9val vakaro, beto prie to pacio ir lynai karts nuo karto apsireksdavo po 700g kas 20 minuciu. iki 1 nakties kibimu tikrai daug turejome, tai praziopsom, tai is vis pakeliant meskere toki smugi gaunam kad pavadelis 0.16 kaip plaukas trukdavo, nors visiskai nesistengdavom "kirsti", uztekdavo vos meskere pakelti. nu bet zinoma ir si bei ta istraukdavom. pacia nakti, nuo 1 iki 4 ryto tylu ramu,tik karts nuo karto supypsi signalizatorius, rodydamas kad ten po vandeniu dar nevisiem naktis, bet laimikiai nerimti, po ~300g karsiukai. o ryte tik lynai, ~6 ryto, uzkabinau is nuoziuros ~1,300g lyna, ilgai zaidziau, vaiksciojau krantais, bet tas i zoles gavo proga iplaukt ir vsio.. aj, sakau bus kitas... uz 10 min taip ir buvo, paime sekantis, bet jau mazesnis ~ 700g - standartinis, su kuriuo jau buvau atsargesnis, ir tvarkingai atsivedziau i savo tinkliuka. O nuo 7 ryto iki 9 (tada tik zvejai rinktis visi pradeda) visiskai nei kliovo, isskyrus... pusbrolio bezdzionele pakyla, meskere tempiama i vandeni.... jis tik pakirto, rite prasisuko net, ir po ~2min kovos su zuvimi pasirode kas tai.. ogi lydeka! ~2kg, padare "zvake" ir taip nukirto pavaduka.. o kibo ant dzyko. ir tik palaukus ~20 min, mano bezdzione staigiai nukrito, kaip kad valas zirklemis nukirptas butu, kertu, yra kazkas smagaus.. prisitraukiu.. net juokas paime, matosi raudes ~50g galva, ir ja apziojusi lydeka - man uzkibusi, tai as su ja ten greit, ir ~800g lydekioks ant kranto. po to dar viena staigu bezdziones pakelima turejau, tai net pakelti meskeres nepejau kaip nuleido, issitraukiu - pavadelio neber.. taip kad tikrai, kiek zvejodavau dugninemis, taip smagiai neesu gaudes, zuvies tikrai pakankamai daug pasigavom - viskas atsipirko. kita savaitgali vel kartosim jeigu oras leis.
Viskas gamtoje turi pradzia ir pabaiga. Visa kita - islikimas, kuris turi savo taisykles.