Kadangi planavau tikslingai karosus gaudyt tai rashau shitoj temoj
Nutariau nulekt vakarop i savo viecike pakarosint. Paskutini kart cia plude mirkiau lygiai priesh menesi. Atejus prie prudo

, pasikeitimai tikrai matosi, visur vien zoles - tik kur nekur akivarai palikti. Shalimais plaukioja vinintele ta vakara drauge - gulbe (cia ta pati - "saveke" jau ish praeitu zvhejybu).

Atrodo nera kur zhvejoti? Ne velnio, plude jau mirksta:

Nors aishku tokiom salygom zhvejot neipatingas geris (palikau gal 6-7 kablius - 2 ish ju su zhuvim), bet svarbu kibtu, ar ne?

Pirmasis kibimas vos atejus. Karosas nueina su visu kabliu. Pavaduka reikejo namie persirisht - faktas

. Svarbu judejimas vyksta. Taigi po bishki kibina, karoso kibimai atsargus ir gan reti, kas pusvalandi tik, kazko labai baigshtus tadien. Iki 22val turejau 5 karasikus 0,8-1kg. Dar vienas atsargus kibimas, po jo kirtimas, ir ramu vandeni sudrumscia didziuliai purslai. Meshkere perlinksta, bandau suvaldyt, bet be shansu, nueina zholen su visu kabliu. Galejo but ir lynas.... Viskas nusprendziau, jau laikas keist vala nauju... Jau pradejo temt, vienadienes apspito mane besineriancios ish savo kailio:

Karosiniai kibimai visai lioves, atplauke raudziu burys ir nejuokais uzhpuole, kukuruza tik numeti, griebia ore. Sakau pasiimsiu keleta pasikept, nesu dar kazkaip nei kart kulinariniu savybiu bandes. Ale skanios tikrai gyvates
Tai va toksai tas laimikis:

Beje dar toks gan juokingas nutikimas, bishki ir mane pralinksmines. Sedziu ash ant kedikes prie botkocio, ziuriu vandenyyj uz 3m nuo manes kazkas suspindejo, ziuu zuvioks, karosas ar tai raudzike delno dydzio skersa i mane parvaro

Ne nu blin sakau, norejau akis prasitrint, bet akiniai sumaishe, ir paskui (kirtis ant u) zhiu paskui (kirtis ant a

) lydekius parplaukia isikandes.. Taip jau kila turetu traukt, jei priskaiciavus su rajum tai tikrai

Ash greit ciupt fotika, galvojau iamzinsiu, bet deja fotkese

matos, o dar kaip tycia ir plude vaziuot pradejo....