Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #436551   shelwius
 06 Sau 2013 12:15
Čia kalbama apie žiedelius ant voblerio nosies. Ant kablių tai viskas OK, nebent kokybiškesnius užsidėt, o ne kokius nors minkštus, kurie išsiskėčia jau vien nuo uždedamo kablio. Nuo nosies žiedelis nuimamas vien tam, kad žuveliokas jo neišluptų, jau geriau vobleris liks be trišakio, nei liks ans dantyse pas žuvį. Nebent palieka kai kas žiedelį, kur kilpa yra liežuvėlyje, tuomet kai kuriais atvejais lengviau prie karabino prisabačint.
 #436875   Rapolas
 07 Sau 2013 08:32
Sportininkas rašė:kazkas sake kad biski palenkus ar y virsu ar y apacia countdown'o ziedeli ant kurio karabina kabini graziau dirba.. ar tiesa? nes maniskis bent jau ant greitos sroves pasroviui nedirbo arba as nemaciau..
Aš sakiau, kad palenkus nosies kilpelę žemyn, voblerio darbas pasidaro išraiškingesnis, ta prasme, kad ans savo užpakalį pradeda kraipyti labiau:D Su CD atlikinėti tokią operaciją nėra paprasta, nes kilpelės viela yra stora ir galima pažeisti pačia nosies "furnitūrą". Kitas dalykas, CD vobleriukas ir nenumatytas tam, kad jį trauktum pasroviui didelėje srovėje. Jo darbas ir taip yra smulkus, todėl naudodamas tokią "pravedimo techniką", iš jo darbo nlb išgausi. Pasroviui traukiant daugiau naudojami tvičinginiai arba "išraiškingesni" vobleriukai, bet čia jau gaudant upėtakius- ne mano daržas ;)
 #438033   pensininkas
 09 Sau 2013 22:36
doradiku, Vilniuje, kur galima butu pamatyt didesni pasirinkima? Ir kenartiku?
 #438035   Vegys
 09 Sau 2013 22:43
Dorado - fabai arba fanatikai. Tau labiau fanatikai tiktų, bo arti darbo. Bet man šiaip fabuose smagiau + nuolaidą gaut galima + pardavėjai geresni. Ale čia ju tau spręst.
Kenartai negaudau, nieko pasakyt negaliu.
 #438093   Foje
 10 Sau 2013 00:19
Atsiprašau už neišprusimą, bet kas tie fabai? Triturusas fabijoniškėse? Ar čia kažkokia kita parduotuvė?
 #438127   pensininkas
 10 Sau 2013 09:38
andzej1984 rašė:o ka galite apie tuos kenart pasakit,kokie butu atsiliepimai?
mano atsiliepimas butu toks:
1. jei yra nekimbadienis ir reikia drozt drozt ir drozt, tai nesvarbu, ar tai salmo, ar dorado, ar kenartikas, svarbiausia, kad butu pasirinkta kuo tinkamesne spalva ir isdrozimo sansai vienodi;
2. ju kaina, palyginus su kitais voblikais, ciut ne dvigubai mazesne. todel, man bent jau ne taip skauda sirdi, jei kazkur gelmese uz kliuvinio ji palaidoju;
3. jei upetakiai visiskai suizuleje, tai ar salmo, ar dorado, ar kenartas - rezultatas bus garantuotas ;uolrait
4. darbiniu atzvilgiu su auksciau minetais skirtumo akivaizdaus nepamaciau;
5. na, yra vienas bet ... vienam upelyje pontoon21 sugebejo isprasyt kelis upetakius, kiti voblikai - tylejo. tai dar neisitikinau, ar tai konkreciai tam upeliui, ar tai tiesiog sutapo spalvinimas, aplinkybes ir t.t. Bandysim issiaiskint siemet :ruko
 #438133   arabas
 10 Sau 2013 09:50
pensininkas rašė:dekui druckiai, abu sandeliukai netoli kontoros, ryt reiks pasizvalgyt
Pensija, darom barterį. Turiu dar tų Kenart'ų. Ne ne, apatiniai nedomina - mano subinė platesnė :-D Gal dar guminių varlių nepardavei? Mainyčiau kelis Kenartus į vieną rupūžę.
 #438768   siJonas
 12 Sau 2013 02:25
Va: http://www.kenart.pl/ ju saite galima apziuret produkcija. Tik, kad ju dauguma tarpusavyje labai panasus (turbut ir dirba panasiai - agresyviai). Eseriams gal jie dirbtu. Upetakius su tokio tipo voblikais, tai tik prie didesnio aktyvumo gaudyciau, nors neaisku iki galo kas cia do masalai, tik pora kenartu esu turejes...
 #438772   vital(vilnius)
 12 Sau 2013 06:17
dirba kenartai ir eseriams ir sapalams,ir upietakiams,tik reik zinoti kokie ir kada modeli kabinti ;-) o turejas pora vobleriuku,ir sprendziant is katalogo paveiskliuku nesuzinosi ar kibus te kenartai upietakiams ar ne :cool: ;-) :lol:
 #438855   Sportininkas
 12 Sau 2013 18:08
romas100 rašė:Tik yra viena beda - daznai lekia ju liezuveliai lauk. Po sezono paziuri, ogi jau kliba.
kliju uzlasini super moment ir vsio.. gi nera idealaus voblerio uz 12lt?
 #438864   Sportininkas
 12 Sau 2013 18:59
kiekvienas turi savo bruozus.. vienas kaina turi patrauklia. kitas gamintoja.. bet vistiek visi vobleriai kazkuo issiskiria ir netik vobleriai.. tuom ir idomus yra
 #439179   Taacis
 13 Sau 2013 22:14
Sportininkas rašė:O kasnors bandet museles ir UL? Ar isvis gautusi kasnors.. ?
Nu nesi vistik tu visishkas kretinas- perskaityk savo klausima- jame yra atsakymas ''plot
 #439181   Sportininkas
 13 Sau 2013 22:18
Taacis rašė:
Nu nesi vistik tu visishkas kretinas- perskaityk savo klausima- jame yra atsakymas ''plot

nu jo. :D man idomu ar bande kasnors... kad gautusi kasnors tai aisku gautusi jei musele svertu kelis gramus.. bet idomu ar isvis kasnors tas museles su UL meto.. ir koks svoris butu?
 #439183   Taacis
 13 Sau 2013 22:20
Sportininkas rašė:
Taacis rašė:

nu jo. :D man idomu ar bande kasnors... kad gautusi kasnors tai aisku gautusi jei musele svertu kelis gramus.. bet idomu ar isvis kasnors tas museles su UL meto.. ir koks svoris butu?
:e:e nu atsiprashau, ash suklydau, ne kretinas tu neesi. 'viarkt
 #439184   Sportininkas
 13 Sau 2013 22:29
Taaci.. man dabar eit prie upes ir juokint zmones su musele ir ul nieko nezinant ar suzinot pirma kaip viskas ir panasiai ir tada eit zmones juokint ir dar parodyt kazka kad rimtas bairis ta musele ir ul?
 #439193   Taacis
 13 Sau 2013 22:48
Sportininkas rašė:Taaci.. man dabar eit prie upes ir juokint zmones su musele ir ul nieko nezinant ar suzinot pirma kaip viskas ir panasiai ir tada eit zmones juokint ir dar parodyt kazka kad rimtas bairis ta musele ir ul?
:ks> Tu perziurek skelbimus, nusipirk muselka ir galesi sekmingai uzhmest ta muse ''plot . Tai vat ir nereikes tau nieko juokint.
Tau tikrai tiks ir patiks ;-var-var. tas zhvejybos budas :[anuol , ash beveik garantuotas. :cig.
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 66
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė