Sveiki visi

, na kaip visda pasikartosiu nuotraukos tikrai gražios

, nors rašai MikuMaku, kad fotografuoji su sisteminiu fotoaparatu, bet foto kokybė tikrai nebloga, nes iš akies pažiūrėjus galvojau, kad su veidrodiniu fotokinta. Na, aš irgi praitą pirmadienį, kai buvo laisva diena buvau išlėkęs margių ieškoti, bet dar kolkas nesėkmingai, kaip pradžioje tai mokausi iš kiekvienos žvejybos. Upėtakių nepagavau, bet tris nedidukus iš akies nuo 10-15cm pabaidžiau ir labai gerai mačiau nuplaukiančius, nes vanduo skaidrus, kaip krištolas plius dar saulė švietė, todėl viskas matėsi, kaip ant delno. Tos dienos žūklėje supratau, kad pasirinkau ne tokį upelį, kokio man reikėjo, nes jo plotis nuo 1m iki 4m vietomis ir gyliai labai maži daug kur tik 20-30cm tik posūkiai gilesni su pusė metro duobėmis, todėl iškarto atvykęs supratau, kad legalaus upėtakio tikrai nepagausiu, kitaip tariant buvau žvejoti myžupyje, bet nėra to blogo, kas neišeitų į gerą pasivaikščiojau mišku 3km, pasigrožėjau bundančia gamta, pakvėpavau grynu oru, atitrūkau nuo kasdienybės darbų ir šeimos. Kita žvejyba jau bus du kart platesneme upelyje su didesniais gyliais.

Foto kokybe ne pati geriausia, nes fotkinau su mobiliaku ir dar plius idetas į plastikinį dėklą, jeigu netyčia įkristų į vandenį, kad neprigertų.