Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Upėtakiniai vobleriai, kiti masalai, vietos
 #355166   Taacis
 27 Kov 2012 06:32
arabas rašė:
Taacis rašė:...kai ant multiko susivyniojau ...
Taaci, upėtakius gaudai su multiplikatorium? Ir kaip metasi 2g ar 3g masalai? Man tik įdomu, ir tiek. :roll:
Gaudau ir multiku ir mesmale- priklauso nuo upelio. 2-3g masalai su multu nekaip metosi, bet ash tokiais masalais retai zhvejoju. 4-8 g metasi jau neblogai. Multiko pliusas- valas neeina po apachia koto- ir neysuka/nekliuna uzh dilgeliu (nezhinau, kaip kam, bet man tai budavo toks bajeris). Minusas- metimui reikia platesnio mosto. Masalu dydis nera nei pliusas, nei minusas ;-var-var. Rekomenduoju pamegint ;uolrait
 #356603   Darislovas
 30 Kov 2012 10:32
Sveiki virukai. Pernai vasara pabandziau gaudyti upetakius norvegijos kalnu ezereliuose,nepagavau kazko labai ispudingo,bet patiko labiau nei gaudyti lydekas. Tam kartui nusipirkau DAM super natural 2.10 2-5gr, nelabai jis man patiko. Manau kad reikia isigyti gera iranki.
vakar teko papurtyti Larus Amber Jig II http://www.zuklys.lt/index.php?page=cat ... egory=1757. man patiko,bet nenoriu pirkt bet ko.
Parasykite savo noumone,gal kas turite,gal jis netinka
 #356609   SauliusM
 30 Kov 2012 10:50
nu tai viena gaidi turi tai dabar antra kinieti pirksi? nu nori gero daikto tai nusipirk koki amerikona ar japona, tai tikrai gera daikta turesi...
 #356610   DainiusM
 30 Kov 2012 10:51
o kiek nori pinigu isleisti ir ka nori metyti su juo?
 #356621   Darislovas
 30 Kov 2012 11:25
[quote="DainiusM"]o kiek nori pinigu isleisti ir ka nori metyti su juo?[/quo

vobleriukus nuo 3 iki 6 gramu,sukres panasios aisku reiks pakabint kazka sunkesnio kartais
 #356631   DainiusM
 30 Kov 2012 11:40
na uz 400Lt as geriau palaukciau kol forume iskris koks idomesnis irankelis is ranku... negu sumokeciau uz gaidi koki. Problem tame, kad tuose piniguose sunku- tie kurie tiek kainuoja pardose yra to neverti, o tie kurie verti jau kazko kainuoja minimum +100-200Lt prie tavo parasytos sumos...
 #356635   SauliusM
 30 Kov 2012 11:55
Darislovas rašė:
SauliusM rašė:va pvz zmogus labai nebloga varianta parduoda:
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... =79&t=4768
maciau as sita skelbima , nemanau kad tik uz tokius pinigus galima zvejoti konfortabilei, manau kad man uztektu koto 200-400 lt
tai tu paklausk, gal zmogus vien kota be rites ir atiduos uz tiek netycia...
 #356985   Darislovas
 31 Kov 2012 15:14
Kaip suprantu Larus Amber Jig II nekoks pasirinkimas. AVS80MLM2 padeveto nepirksiu,nes labai jau man nesiseka tokie dalykai.Ka givenime pirkau is antru ranku tuo smarkei nusivyliau.
pasiulikite kokius variantus voblikams i metaliukui nuo 0-10 apytiksliai. Gerai pagalvojes galiu ir AVS80MLM2 nauja pajamt,bet jug yra kitu kotuku.
Dekui tiems kas nepatinges
 #356992   DainiusM
 31 Kov 2012 15:50
tai mastyk siek tiek su galva... voblekiams ir metaliukams, o ziuri i Jig kota...
 #357089   Dariovas
 31 Kov 2012 21:34
radau kelias nenaudojamas sukriukes... 1, 2,3 nr. ir galvoju dabar ar apsimoketu su nagu lakais biski papeckeliot? ar zuvis baidosi to nagu lako kvapo ar jis kaip ir issigaruoja? spalvos butu zydra, zaliai melyna, raudona? taskiukais papeckeliojus ar upetakiniu masalu pataptu? dabar jos visos sidabrines..
 #357097   iusegun
 31 Kov 2012 21:46
drasiai peckiok - jei tik del kvapo. jokio kvapo nera, kaip kitaip :1women: vaiksciotu smirdedamos :-D
pats tokiu masalu igausi daugiau pasitikejimo. nes matau dabar tos sidabrines tau neklialia jokiu asociaciju su upetakiniu masalu...
 #357113   Donasssss
 31 Kov 2012 22:37
Darislovas rašė:Kaip suprantu Larus Amber Jig II nekoks pasirinkimas. AVS80MLM2 padeveto nepirksiu,nes labai jau man nesiseka tokie dalykai.Ka givenime pirkau is antru ranku tuo smarkei nusivyliau.
pasiulikite kokius variantus voblikams i metaliukui nuo 0-10 apytiksliai. Gerai pagalvojes galiu ir AVS80MLM2 nauja pajamt,bet jug yra kitu kotuku.
Dekui tiems kas nepatinges
tai tu atidziai apsiziurek ir viskas bus ok. ten raso,kad 450lt nori,tai ziurek gal ir 400lt pasiimtum,tai bet daikta turetum,o dabar nusipirksi uz kokiu 300lt kokia ujobisce...
 #357114   Donasssss
 31 Kov 2012 22:39
iusegun rašė:drasiai peckiok - jei tik del kvapo. jokio kvapo nera, kaip kitaip :1women: vaiksciotu smirdedamos :-D
pats tokiu masalu igausi daugiau pasitikejimo. nes matau dabar tos sidabrines tau neklialia jokiu asociaciju su upetakiniu masalu...
jo,kai pats kazka pasitobulini,tai tada su dvigubu azartu gaudai ;uolrait
 #357139   Wytux
 31 Kov 2012 23:22
Dariovas rašė:radau kelias nenaudojamas sukriukes... 1, 2,3 nr. ir galvoju dabar ar apsimoketu su nagu lakais biski papeckeliot? ar zuvis baidosi to nagu lako kvapo ar jis kaip ir issigaruoja? spalvos butu zydra, zaliai melyna, raudona? taskiukais papeckeliojus ar upetakiniu masalu pataptu? dabar jos visos sidabrines..
Peckiociau nusipirkes vandeniui atspariu markeriu keliu spalvu nusipirkes- isbandyta ir upetakiams patinka .. papeckiojimas sezona atlaiko .. lakas dadeda kazkiek svorio lapeliui nu ir nelygumas gaunasi- kas manau biski pablogina sukres darba ...
 #357141   Arvidys
 31 Kov 2012 23:25
Nežinau man tai tas peckiojimas nepasiteisindavo vapse kol dar sukrėm upėtakius gaudžiau. Imi auksine, varinę ar sidabra ir rami galva! O kas svarbiausia ir kimba, bei nepasakyčiau, kad praščiau nei margintos.
 #357575   Adrean
 02 Bal 2012 13:05
Dariovas rašė:radau kelias nenaudojamas sukriukes... 1, 2,3 nr. ir galvoju dabar ar apsimoketu su nagu lakais biski papeckeliot? ar zuvis baidosi to nagu lako kvapo ar jis kaip ir issigaruoja? spalvos butu zydra, zaliai melyna, raudona? taskiukais papeckeliojus ar upetakiniu masalu pataptu? dabar jos visos sidabrines..
Aišku gali naudot nagų laką, jei nepatiks - nuimsi acetonu :) Dar gali nusipirkt lipdukų (parduodami daugelyje žūklės prekių parduotuvėse) ir jais apklijuot lapelį.. :roll: Nemanau, kad lako tškeliai gali pabloginti sukrės darbą :roll:
Paskutinį kartą redagavo 1 Adrean. Iš viso redaguota 2 kartus.
 #357958   ramkis
 03 Bal 2012 13:26
Darislovas rašė:Ryt vaziuoju iki Siauliu.
Gal kas zinot kur Siauliuose pardavineja St.Croix ar kokius kitus rimtesnius kotus?
Pas Adamsa tilzes gatvej
 #358650   SauliusM
 04 Bal 2012 20:08
Mistrall rašė:Shimano Sedona 750 FB
Noriu uzsidet sita ritute upetakem, maza ,lengva, tik va jos perdavimas 4.7:1 . kaip galvojat ar ji tiks? Patrkit.
manau kad tokio dydzio ir su tokiu perdavimu tik pries srove kazka nedidelio patempt jinai tiks. su kuomnors didesnio nudobsi ja, o pasroviui traukt ziauriai greicio truks.
 #359723   DainiusMistrall
 07 Bal 2012 16:09
Gal kas esat susidures su tokiu dalyku, vobleri Dorado Stikc isegiau i kelma, patampiau ir pavyko isgelbet, taciau dabar jis nedirba, verciasi i sona, soka i virsu. Kaskur girdejau kad su Doradais taip buna, ir kaska galima padaryt kad vobleris vel dirbtu. Gal kas zinot ir patarsit?
 #359743   arkanas
 07 Bal 2012 17:51
Man buvo panašiai su Hornetu. Nusinešiau prie vandens ir su replėm pareguliavau. Į kurią pusę lenkti dabar negalėčiau pasakyt. Bent pas mane laikant voblerį taip, kad liežuvėlis būtų horizontalioj padėty ir žiūrint iš priekio, matėsi nežymus nukrypimas. Aš pagal tai orientavausi :)
 #359800   Tadunce
 07 Bal 2012 20:47
Dėl neužsikabinimo, tai super yra pvz bassday sugar minnow (bent jau deep) - vienšakiai kabliukai
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 66
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė