Versija nr 2:arabas rašė:Per šventes nusmaugiau vieną trisdešimt penkių totalioje kakavoje.
Galvoju, iš kur šitos tatuiruotės?
O negalejo buti,nersto metu malasi dugnu t.t ar viena su kita zuvim.Nes siandien as ir sugavau 31 cm upetaki buvo su tokiom druzem.Nedydeliam upelyje tai ten tikrai nedes tinklu manau :D :D.O veliau foto bus is siandienos zukles.Ovidijus rašė:Versija nr 2:arabas rašė:Per šventes nusmaugiau vieną trisdešimt penkių totalioje kakavoje.
Galvoju, iš kur šitos tatuiruotės?
Pilnai tikiu, kad tai galejo likti nuo praeitos kovos su zveju. T.y. jei jisai buvo agresyvenis, . Besipriesindamas sukosi ir apsisuko apie save vala. Nekarta man tai teko pastebet.
Kiek suprantu jau gaudai su micro jiginiu kotu upetakius ir dar vieno ieskaisi ... cia apie lunakia sonic LKS77MMikuMaku rašė:Gal kas turite / gaudote upetakius su tenryu rayz RZ78LML arba tenryu lunakia sonic LKS77M? Rayz'o gasdina uzmetimo testas ( 2 - 12g.) Galvoju gal is siu kazka pasiimti...
Aurimas22: nieko:) tik 4 voblerius palikau:) Nors vietu graziu maciau, bet kaip prieiti, uzmesti ir pravesti taisiklyngai niekaip nesugalvojau:) Pedsaku irgi buvo:)
Man irgi taip atrode,bet poto pasigailejau kad mokejau ta 100 euru :DMikuMaku rašė:Aurimas22: dabar man koto reikia ir dar vobleriu turiu nemazai, o vartykliu spesiu prisipirkti:)
The Joker: b...t, tai ka pirkt, kur ieskot?:)))
Kai zmogus 1 upetaki per gyvenima tera sugaves:D.Tai gal pradzioi tuos iki 30 cm pagauti koki 5 butu gerai o poto su laiku kelti kartele ant vis didesnio upetakioThe Joker rašė:Tenryu rayzas tikrai vienas geriausiu pasirinkimu, kiek zinau yra jo gramatura ir iki 10g, tuo labiau su didesne zuvim susitvarkyt galesi. O dabar tos vartykles tikrai ne geriausias pasirinkimas , pasiziurek vien mailiu gaudo ir sako kibios.. Vasara aisku jos gerai isauna , bet dabar tikrai ne vieta ir nelaikas