galima 31d. tik neaisku ar leis orai

Manau kad siemet bus kitaip : upetakiai jau senei isnerseir smagei pririje varliu,nes salciu nebudavo tai varlesvis po biski tai i vandeni tai is jo. Upetakiai turejo gallimybe pasimaitinti ir manau bus priesininkasmatamode rašė:sausi isvis neverta dar ju gaudyt ,prastas priesininkas
mepps aglia long /silver/ 00, 0. Kiekvienas issirenka pagal save.siJonas rašė:O kaip reiktu upetakius gaudyt sausio menesi? Kokias spalvas, dydzius masalu naudot? Pavasari teorija ir praktika sako, kad stambesi masalai eina, o kas sausio menesi, nors ir po nersto, bet dar ne pavasaris? Kazkas esat tokiu metu bandes upetakiaut? Atrodo, kad sezonas ankstokai prasideda si karta
Mistake rašė:mepps aglia long /silver/ 00, 0. Kiekvienas issirenka pagal save.
gal gaudoma sprindzio plocio upelejearabas rašė:Mistake rašė:mepps aglia long /silver/ 00, 0. Kiekvienas issirenka pagal save.![]()
![]()
Aš ir vasarą tokių mikrobų nenaudoju, o jau žiemą tai .... Žiemą per didelių masalų nebūna.
Na nezinau, vasara buna metas, kai upetakiai minta vabzdziais, 5-6cm vobleriai neina, o 3cm jau gerai ir visai ne mailius kimba. Aisku yra logiska, kad mazas upetakis didelio voblerio nepaims, bet buna taip, kad ir dideli ir mazi tik i mazus masalus ziuri. Cia bent jau mano praktika, o del fakto, kad pavasari reikia orentuotis i didesnius masalus, pilnai sutinku.matamode rašė:nei vasara,nei ziema,upetakiui mazesnio nei 6cm voblerio,ar 2nr.mepso nenaudodavau.o ir nera reikalo,nu nebent jau labai mailiaus norisi pridubasinti
spaudziu "patinka"siJonas rašė:Na nezinau, vasara buna metas, kai upetakiai minta vabzdziais, 5-6cm vobleriai neina, o 3cm jau gerai ir visai ne mailius kimba. Aisku yra logiska, kad mazas upetakis didelio voblerio nepaims, bet buna taip, kad ir dideli ir mazi tik i mazus masalus ziuri. Cia bent jau mano praktika, o del fakto, kad pavasari reikia orentuotis i didesnius masalus, pilnai sutinku.matamode rašė:nei vasara,nei ziema,upetakiui mazesnio nei 6cm voblerio,ar 2nr.mepso nenaudodavau.o ir nera reikalo,nu nebent jau labai mailiaus norisi pridubasinti
idomu, kurie didesni "kabliautojai", "dubasintojai" - ar tai sesiakablistai vobleristai, ar gaudantys tik mepsais?matamode rašė:nei vasara,nei ziema,upetakiui mazesnio nei 6cm voblerio,ar 2nr.mepso nenaudodavau.o ir nera reikalo,nu nebent jau labai mailiaus norisi pridubasinti
Nu čia tai gers... Ne mano reikalas,aišku, bet pirmąkar "sužinojau" ,kad vobleristai yra šešiakablistai :DMistake rašė: idomu, kurie didesni "kabliautojai", "dubasintojai" - ar tai sesiakablistai vobleristai, ar gaudantys tik mepsais?
o vat jau tada jie gaudomi muselinesiJonas rašė:Na nezinau, vasara buna metas, kai upetakiai minta vabzdziais, 5-6cm vobleriai neina, o 3cm jau gerai ir visai ne mailius kimba. Aisku yra logiska, kad mazas upetakis didelio voblerio nepaims, bet buna taip, kad ir dideli ir mazi tik i mazus masalus ziuri. Cia bent jau mano praktika, o del fakto, kad pavasari reikia orentuotis i didesnius masalus, pilnai sutinku.matamode rašė:nei vasara,nei ziema,upetakiui mazesnio nei 6cm voblerio,ar 2nr.mepso nenaudodavau.o ir nera reikalo,nu nebent jau labai mailiaus norisi pridubasinti
Arba spiningumatamode rašė:o vat jau tada jie gaudomi muselinesiJonas rašė:Na nezinau, vasara buna metas, kai upetakiai minta vabzdziais, 5-6cm vobleriai neina, o 3cm jau gerai ir visai ne mailius kimba. Aisku yra logiska, kad mazas upetakis didelio voblerio nepaims, bet buna taip, kad ir dideli ir mazi tik i mazus masalus ziuri. Cia bent jau mano praktika, o del fakto, kad pavasari reikia orentuotis i didesnius masalus, pilnai sutinku.matamode rašė:nei vasara,nei ziema,upetakiui mazesnio nei 6cm voblerio,ar 2nr.mepso nenaudodavau.o ir nera reikalo,nu nebent jau labai mailiaus norisi pridubasinti
Bratka rašė:Arba pludine