Su metais tokių „neįmanomų“ vietų mažės, nepergyvenk.Symphonia rašė:masala gali nuplukdyti i tokias vietas kur tikrai uzmesti praktiskai neimanoma
Su metais tokių „neįmanomų“ vietų mažės, nepergyvenk.Symphonia rašė:masala gali nuplukdyti i tokias vietas kur tikrai uzmesti praktiskai neimanoma
Toks ten ir sąrašas.SauliusM rašė:tai galikalk ta sarasa smalsumo patenkinimui?
nes kiek pastebiu tavo fotkes, tai naudoji dazniau tuos masalus, kuriuos as labiau slakiui issitraukiu nei upetakiui.
t.y. stambesnius gerokai.
nors gal cia tik toks ispudis susidare, nes mazuciu stoop'u pas tave irgi pavyksta kartais uzmatyt.
Apžuvinti, bet... kažkaip nesužavėtas ... nepatinka... barška... Nemėgstu triukšmo.Paulius_K rašė: O vat taip ir nezinau ar jis tuo pat metu prakalbino mano megstamiausius tuo metu Owner Rip'n'minnow 65![]()
lai pamegina paziuret pontoon 21 gad gancho, 1-8 gr arba 3-12 gr, ilgis 1.98m, fastas, patvicins vobleriukus tik dainaSymphonia rašė:Zodziu draugas paprase patarimo , koki kota pradedanciajam iki 400 litu pasirinkti , gal kazkokiu variantu turit? uzmetimas iki 10 g ir ilgis iki 2 metru , siuliau jam favorite balance bet neprilipo jam
Kai išbandysi spiningą upėje, nepamiršk pasidalint įspūdžiais. Asmeniškai man būtų pritrūkę drąsos tokio galingumo kotą imtSymphonia rašė:Visgi susigundžiau ir užsisakiau Palms Pinwheel PAGS-63 upetakiu zuklei...
pradedanciajam koto iki 2 metru nepatarinesiu.ei del ilgio persigalvos, labai rimtai siulau pasvarstyt sita daiwa r'nessa:Symphonia rašė:Zodziu draugas paprase patarimo , koki kota pradedanciajam iki 400 litu pasirinkti , gal kazkokiu variantu turit? uzmetimas iki 10 g ir ilgis iki 2 metru , siuliau jam favorite balance bet neprilipo jam
dekui, konkreciai slakini zemaitijos arsenala suraseiarabas rašė:Toks ten ir sąrašas.SauliusM rašė:tai galikalk ta sarasa smalsumo patenkinimui?
nes kiek pastebiu tavo fotkes, tai naudoji dazniau tuos masalus, kuriuos as labiau slakiui issitraukiu nei upetakiui.
t.y. stambesnius gerokai.
nors gal cia tik toks ispudis susidare, nes mazuciu stoop'u pas tave irgi pavyksta kartais uzmatyt.
Žiemą gaudau su didesniais. Pagrindas - Juozai. Pinsai, Stoopai (Mažų stoop'ų nenaudoju.), AILE MAGNET, LM66. Jei kakava plaukia, tai Bullhead'as 6cm neblogai suveikia,- galima ilgai ir nuobodžiai laikyti vienoje vietoje.
Žiurinėjau ir aš šita varianta grynai upėtakiui. Spiningas prie galingesniu jau tikrai geriem upėtakiam. Nors aš tai ji mažesnese upėse drasiai ir ant šlakio imčiau. Kas man nepatiko tai ilgoka rankena man norisi trumpesnes.SauliusM rašė:pradedanciajam koto iki 2 metru nepatarinesiu.ei del ilgio persigalvos, labai rimtai siulau pasvarstyt sita daiwa r'nessa:http://gelezinislydys.lt/home/736-spini ... -spin.html
2,4m ilgio 2-15gr uzmetimo
Nelegalaus dydzio upėtakiai kibs vienodai neprklausomai ar pas tave spinigas iki 3g ar iki 10g. Taip, kad ir snukiai bus draskomi vienodai seip jau... Bet didesni upėtaki galima jau suvaldyt ir lengvesniu nei Rnessa. Aš tai sakyčiau imti AVS 80MLM2 deveta jei pavyktu rast. Pritariu minčiai, kad trumpesnio nei 7' nereikia.SauliusM rašė:nezinau, nei jin ten ilgoka anei ka...man tai labai smagus kotelis. kolkas dziaugiuosi ir neatsidziaugiu.
o del dydzio upetakiu, tai ka dabar, reik pirkt kota spec nelegalaus dydzio neimamu upetakiu snukiu draskymui?
tas avidas su R'nessa labai panasus kotai. tik avidas 2 x beveik brangesnis, o r'nessa keistai taikliai pavykus itin plataus darbinio diapazono.Arvidys rašė:Nelegalaus dydzio upėtakiai kibs vienodai neprklausomai ar pas tave spinigas iki 3g ar iki 10g. Taip, kad ir snukiai bus draskomi vienodai seip jau... Bet didesni upėtaki galima jau suvaldyt ir lengvesniu nei Rnessa. Aš tai sakyčiau imti AVS 80MLM2 deveta jei pavyktu rast. Pritariu minčiai, kad trumpesnio nei 7' nereikia.SauliusM rašė:nezinau, nei jin ten ilgoka anei ka...man tai labai smagus kotelis. kolkas dziaugiuosi ir neatsidziaugiu.
o del dydzio upetakiu, tai ka dabar, reik pirkt kota spec nelegalaus dydzio neimamu upetakiu snukiu draskymui?
cia ne specifika, o "vilnietiska" klasika. visa kruva vilnieciu upetakius gaudo su spiningais surodbuildintais ant 8'6'' ugies 5 klases museliniu blanku...Daugirdas rašė: Esu gaudęs (ir sėkmingai) ir su 9 pėdom (bet cia jau specifika).
todel, kad jie reikalingi tik itin mazuose upeliuose ir tik gaudant brendant. einant krantu tokie kotai nelabai turi prasmes. nu su labai retom isimtim. tuiru viena 5'6'' ilgio kota. nesakau, kad jis man nereikalingas, bet realiai as ji naudoju gal tik koki karta i 2 metus labai specifinem salygom. ir tai dazniausiai, kai pats sau noriu irodyt kazka is serijos,kad net ir tai imanoma.Symphonia rašė:O kodel taip visi priesiskai nusiteike pries trumpesnius ?
Na man specifikaSauliusM rašė:cia ne specifika, o "vilnietiska" klasika. visa kruva vilnieciu upetakius gaudo su spiningais surodbuildintais ant 8'6'' ugies 5 klases museliniu blanku...
Na abiejų rankų pirštų neužtektųArvidys rašė:P.S. Daugirdai, o kiek metu esi atzvejojes ir kiek skirtingu ilgiu ir akciju kotu bandes?
Metras tau neralu? Islysk į myzupiu aukstupius, kurie teka laukais. Upelis gyliam griovy vasara vandens nedaug, kai uzauga zoles ir sulinksta virš vandens vietom ir siauriau buna to ploto, kur galima ikist vobleri... Ir tokios salygos laukuose identiskai teasiai ilgai, ilgai... Nors ka cia dalintis savo pastebėjimais ir mintim yra gi viska zinanciu jau.DiCarpis rašė:Man patinka tie, gaudantys "metro ir siauresniuose" upeliuose. Kadaise ir as taip mandravojau, kai supratau, kad turiu kota tam tikro aiskaus ilgio, kuriuo galima realu upelio ploti sumatuoti. Nuo to laiko baigesi metrai ir pusantro, nebent matuoji kokioj specifinej vietoj vasara, kai vandens nelieka.