Na jei muses pats riši, tai gal ir nėra jos tokios brangios, bet ir tai sąlyginai. Vat pažiūriu į tuos dėžes su medžiagom ir kai paskaičiuoji, kiek sukišta pinigų, kol susiperki visko ko tau "reikia", tai tas pigumas toks labai salyginis ;) be to jei kokie drožėjai paskaičiuotų, kiek kainuoja išsidrožti upėtakinį voblerį arba išsilankstyti kokią nors vartiklę ir žalvario plokštelės, tai jaučiu ne ką brangiau už tą musę ir gausis ;) Be to galima pagalvot, kad museline žvejojat dėl ekonominių sumetimų
O dėl voblerių dydžių upėtakiui, tai pamenu Merkyje prie Perlojos sutikti žvejai kažkada Rapalos Original naudojokur su 3 trišakiais, ir gaudydavo jie tikslingai upėtakius
Aišku, kokiam upeliūkštyje su koku 11 cm 80 Lt kainuojačiu vobleriu turbūt net bebrus privertum emiguoti
O šiaip jau L-Minnow nelabai apsiverčia liežuvis minow tipo vobleriams priskirti (na nebent LM66, gal kiek arčiau to tipo) ir darbos jo nuo rigge skiriasi kaip diena nuo nakties ;) Aš asmeniškai sezono pradžioje tvičinu, bet tvičas tai toks, labai simbolinis (švelnus). Man tam toli gražu ne visi vobleriai tinka ;) LM44 tam visai netinka (bent jau man)

O dėl voblerių dydžių upėtakiui, tai pamenu Merkyje prie Perlojos sutikti žvejai kažkada Rapalos Original naudojokur su 3 trišakiais, ir gaudydavo jie tikslingai upėtakius

O šiaip jau L-Minnow nelabai apsiverčia liežuvis minow tipo vobleriams priskirti (na nebent LM66, gal kiek arčiau to tipo) ir darbos jo nuo rigge skiriasi kaip diena nuo nakties ;) Aš asmeniškai sezono pradžioje tvičinu, bet tvičas tai toks, labai simbolinis (švelnus). Man tam toli gražu ne visi vobleriai tinka ;) LM44 tam visai netinka (bent jau man)