47 cm, ir dar su pusele.Tadunce rašė:Kiek į ilgį?
47 cm, ir dar su pusele.Tadunce rašė:Kiek į ilgį?
Geras aparatas, dabar siprus, po mėnesio bus pzdiec stiprusVvigass rašė:47 cm, ir dar su pusele.Tadunce rašė:Kiek į ilgį?
Praeitą savaite kitame tokiame "banaliame" ruože irgi nulėkiau trumpam, ir du kaip dvyniai po 43 cm. Kažkaip matyt sutapo, kas daugelis galvoja: et, nėr ten ko eit, takai suminti, ir t. t. Nieko rimto nesitikėdamas patikrinau, pėdos buvo gerokai lietaus nuplautos, tai padariau išvadą, kad savaitėlę niekas nežvejojoTadunce rašė:Smagus aparatas pasitaikė tam "banaliai nudrožtam" ruože
Mano mintis buvo - jei zvejoji, tai zuvis turi pazint. As buciau uz egzamina pries gaunant zvejo bileta.Pfk rašė:bet internetiniai žvejai vis labiau darosi ekstremistai - radikaliu pažiūrų![]()
nuotraukose žuvis matomai dar nenugalabyta, o jau iš karto apšaukė "pyp", brakonierium, kitam vobleris raudongalvis (kuriuo gaudomi tikrai ne vien tik šlakiai) užkliuvo, nors ten mano akim galbut išvis ne vobleris, o guminukas. nuteisė žmogų be teismo vietoj.
bet aišku šlakio pagavimas "atsitiktinai" kai perkama licenzija irgi kažką sufleruoja...
nu cia ne tik ne i tema, bet labai labai tolyn i lankas nupjovei.romas100 rašė:Mano mintis buvo - jei zvejoji, tai zuvis turi pazint. As buciau uz egzamina pries gaunant zvejo bileta.Pfk rašė:bet internetiniai žvejai vis labiau darosi ekstremistai - radikaliu pažiūrų![]()
nuotraukose žuvis matomai dar nenugalabyta, o jau iš karto apšaukė "pyp", brakonierium, kitam vobleris raudongalvis (kuriuo gaudomi tikrai ne vien tik šlakiai) užkliuvo, nors ten mano akim galbut išvis ne vobleris, o guminukas. nuteisė žmogų be teismo vietoj.
bet aišku šlakio pagavimas "atsitiktinai" kai perkama licenzija irgi kažką sufleruoja...
Atsiprasau kad ne i tema cia as.
romas100 rašė:Mano mintis buvo - jei zvejoji, tai zuvis turi pazint. As buciau uz egzamina pries gaunant zvejo bileta.Pfk rašė:bet internetiniai žvejai vis labiau darosi ekstremistai - radikaliu pažiūrų![]()
Atsiprasau kad ne i tema cia as.
kur parasyta, kad zvejojo LT? kur yra nustatyta, koks guminukas eseriui, koks lydekai? ir kodel tokio dydzio guminukas neva tik lydekom (tarsi kitu zuvu, kuriu nedraudziama gaudyt tuo laiku ir kurios kibtu ant gumos, nera)? cia siaip - kontrargumentacija, kad nebutu i viena puse.kablys rašė:Nu jo,zmogus turi licencija,o gal dar ir metine arba Nemuno deltos,zvejoja ne slakius,su guminuku tokiu ne mikriniu,nu tipo eserius per lydeku draudima,o jus tuoj puolat,kad zuvies nepazino,juk greiciausiai juk paleido,nes gi nezinojo kas cia per padaras ir ar jis valgomas...
Jei dažnai skaitai šį forumą, tai galėjai paieškoti info apie šlakius ir upėtakius informacijos ir kaip juos reikia atskirt. Aiškiai matai, kad nėra raudonų dėmių, beto toks dydis visai neupėtakinis, tai jau didelė tikimybė, kad pagavai neupėtakį.LaurynasM rašė:Sveiki, pagavau va tokia zuviDaznai skaitau jusu foruma, ir nuspredziau pasikonsultuoti, tai tikrai upetakis ? Jei ne parasykite kas tai per reikalas, labai aciu