Tai reiskia taip pat reikia veikt ir su sukremis ir gumninukais ziureti koks vanduo, oras...
Spiningistai - patys isradingiausi zmones pasaulyje...
nu o ka pasakytum apie tokius bajerius kai matai iseinanty upetaky o jis negrebia masalo reik tik pakeisti y kita spalva ar modeliuka ir iskarto kibimas ?SatanKlaus rašė:Chebryte, nepervertinkit masalų svarbos. Nors ir nelabai gražiai atsiliepsiu, bet upėtakis šiaip yra prie durnesnių žuvų, pateiksi masalą ir griebs, esu pagavęs ant visų masalų ant kurių bandžiau, taip kad
Manau, kad ypač sureikšminama masalų spalvinimas. Kažkas kažką pagavo ant voblerio "viršus juodas, apačia balta ir išmargintas raudonais taškeliais". O su geltonais taškeliais nepagausiu? Šiandien kimba tik ant žalios sukrės! O ant mėlynos bus praliotas?SatanKlaus rašė:Chebryte, nepervertinkit masalų svarbos. Nors ir nelabai gražiai atsiliepsiu, bet upėtakis šiaip yra prie durnesnių žuvų, pateiksi masalą ir griebs, esu pagavęs ant visų masalų ant kurių bandžiau, taip kad
Google as tau galiu surasti, kad upėtakis ir rašyti moka.Ignelis rašė:skiriagoogle i tuos klausimus atsakys vienareikshmishkai
Dirbtiniu masalu gamintojai pagamins bet ka, nors ir rozini drambli su trisakiu, jeigu tik marketingistai sugebes sukurti ano egzistencijai poreiki, paremta vartotoju noru toki tvarini isigyti...vava rašė:pamastymui.
Ar dirbtiniu masalu gamintojai debilai, kad gamina simtus skirtingu spalvu masalu?
Taip taip. Ypač patikimas šaltinis. Autorius: Kandis. ??????Ignelis rašė:http://www.zvejys.lt/index.php?option=c ... &Itemid=70 vienas is straipsniu, kita kiek rimtesni, su datom ir moxlininku pavardem skaiciau zukle+ tik dbr nesikuisiu numerio ieskoti...
Atsakau:Vegys rašė:arabas,
Klausiau satanklaus, paklausiu ir tavęs - perki bet kokios spalvos masalus ar renkiesi spalvą ?
Gal kas nors su manimi ne sutiks bet as manau kad upetakis yra is protingesniu zuvu, tokia mano nuomone...SatanKlaus rašė:Chebryte, nepervertinkit masalų svarbos. Nors ir nelabai gražiai atsiliepsiu, bet upėtakis šiaip yra prie durnesnių žuvų, pateiksi masalą ir griebs, esu pagavęs ant visų masalų ant kurių bandžiau, taip kad
Kuom tas protingumas pasireiškia? Gal kas yra išmatavęs upėtakio IQ? Kuom protingesnis ar durnesnis, pavyzdžiui, ešerys, lydeka ar kilbukas?Rafal rašė:Gal kas nors su manimi ne sutiks bet as manau kad upetakis yra is protingesniu zuvu, tokia mano nuomone...SatanKlaus rašė:Chebryte, nepervertinkit masalų svarbos. Nors ir nelabai gražiai atsiliepsiu, bet upėtakis šiaip yra prie durnesnių žuvų, pateiksi masalą ir griebs, esu pagavęs ant visų masalų ant kurių bandžiau, taip kad
- Ar visada upėtakis griebia iš apačios į viršų ? Manau - ne. Netgi sakyčiau toks griebimas ženkliai retesnis nei kad iš šono / galo, ty kada upėtakis ir masalas viename gylyje (pvz traukiant masalą palei dugną).SatanKlaus rašė:Dabar pagalvokit, daugelio voblerių pilvas gelsvas arba rausvas. Upėtakis guli duobėje, o danguje spigina saulė, jis pakyla nuo dugno ir griebia masalą. Kaip jums atrodo kokias spalvas jis prieš saulę mato, a? Aš manau kad pilkas šešėlis, kažkas tokio, tikrai ne oranžinę nugarą
Čia tai pilnai pritariu. Pvz turiu Hornet 3,5 cm upėtakio (T) spalvinimą, juodą (BT), baltai ružavą. Taigi, masalai tokie pat, upėtakio spalvinimo vobleris man apskritai Nr.1 upėtakių žūklėje, o va juodas ir ružavas - nė vieno kibimo. Netikiu aš jais taip kaip kad upėtakiuku. Bet tikrai esu gaudęs, bet tuščiai.bobis rašė:svarbiausia citata is sio forumo "Gaudai tuom kas tau patinka. Sugausi tik tais masalais, kuriais pats tiki" .