krioklis rašė:Sveiki praėjo 2 savaites kai buvau ELEKTRIKU nusiaubtoje upėje, per ta laiką zemaitijoje teko patikrinti dar 4 upelius, visiškai skirtingose vietose, kurias skiria net po 70 km atstumas. Ir ką vaizdas ligiai tas pats, negyva upe, jokio mailio nėra, negyvi apire upetakiukai kuriu didis siekia iki 10 cm. bei kelios negyvos varles, na nekalbant apie negyvas neges ,bet joms būdinga mirti po nersto cia nieko nuostabaus. Pasakykit kas cia per mistika
per kelis žvejybos metus to dar nemačiau, persasi viena mintis prakeikti MURZIAI ELEKTRIKAI
turiu įtarimo alkani murziai praradę darbus masiškai siaube upes nes nori ėsti
![]()
. Idomu butu kad atsilieptu žvejai is zemaitijos ar ir jums tas pats vaizdas, ar dar randate gyvu upeliu kur yra žuvies, pavadinimu upiu tikrai nereikalauju vardinti nes visas pats puikiai žinau. Ziuriu cia SRG itariu esi is zemaitijos ir gan sėkmingai ant dienų gaudei upetakius kažkur salia. ar cia tavo tik viena upe šiemet tikrinta ir gyva ar tai pat buvai rades iszudytu upiu
Dar idomu ką sito klausimu manytu gamtos apsauga, kurios per kelerius žvejybos metus nebuvau sutikęs nei vieno, idomu kaip jie ta Akcija vikdo ar vikde Lasisa 2009, na niekis kitais metais jau nebereiks saugoti nes nebebus ką sauguoti, geriau tegu rusnes saloje ar minges kaime pensininkus gaudo ir baudoja, ten ju kaip turguje tik spek dirbti. O ELEKTRIKAMS pilna laisve!!!!!!!!!!!
Tikrinau pora, bet vieną senokai prieš gerą mėnesį. Tu jau čia mane išgasdinai reiks kitą savaite bandyt nulėkti pažiūrėti kaip ten reikaliukai, nes vienas kolega per Velykas ten netoli žvejojo tai sakė, kad per visą dieną anei špakt, nors oras geras ir vanduo žvejybinis buvo ir aš tada buvau nustebęs nes šiaip tai žuvies ten yra ar bent jau buvo.