nu bet viensakis dar maziau draskytu.f'eD rašė:logika tokia, kad maziau isdrasko ziomenis, jei neketini imti zuvies. daugiau sansu apsigynti..
nu bet viensakis dar maziau draskytu.f'eD rašė:logika tokia, kad maziau isdrasko ziomenis, jei neketini imti zuvies. daugiau sansu apsigynti..
uzuot tusciai kalbejes, pasiulyk prasau man konkretu modeli kabliu, kurie tiktu ant 7 cm zipbaits rigge voblerio ir kuriu neatlenktu lasio patinas virs 13 kg... o pasiulymus elgtis su protu pasilaikykit sau. kai zuvis per minute isvynioja ~180 metru valo is rites ir jau i pabaiga pradedi ja stabdyt, nes tuoj baigsis valas ritej ir tada yra atlenkiami kabliai, tai paziureciau apie koki jus prota pasneketumet.kablys rašė: siais laikais tikrai galima rast patikimu kabliu
nu ka jus blemba nusisnekat?ciobrelis rašė:Aš ir naudoju didesnius kablius, ir nesu kabliautojas :P taciau jie butini, nes patina pakirsti nera lengva, del jo islenktu zabtu, dazniausiai ant lupos odeles ar pleves isisega mazas kablys, net nekalbu apie mazo kablio atlenkima ir panasiaiVegys rašė:Reiškiasi tiek aš, tiek Saulius - prasti kabliautojai. Neužkabliavom nieko (apart žolių + vienos lydekaitės). Kiba reiks kablius didint ?
o kaip tu uzdesi ant voblerio tuos dvisakius? trisakiu matyt neteko pardavime niekur, bet ziuriu i fotkes internete ir del kilpeles formos man irgi kyla abejoniu ju tinkamumu, nes ar zieda ten isuksi, tai voprosas rimtas...Tironas rašė:Saulius o nebandet pav kad ir PArtrigde salar tubiniai. tiek dvisaliai tiek trisaliai. beje, nuo dvisakiu zymiai maziau nuejimu. jei spiningauciau, butinai pabandyciau.
dvisakius ant voblerio jei ir dedu, tai tik tuos kur prasiskecia ir tiesiai ant kilpos uzkabini, nes jei dvisaki per ziedeli uzdesi, tai kaip anas kabes... o salarai suvirinti ir neprasiskecia.Tironas rašė:nelabai supratau klausimo. o kaip jus uzdedat ownerius? gi per ziedeli.
vobleriam ne variantas per du kabint. vartiklem kokiom tai galima. nes vobleriam jei po du ziedus nert tai atitinkamai per 2 ziedu diametra sumazeja atstumas tarp kabliu ir kad jie tarpusavy nesikabintu jau neprotingai mazus reiktu naudot...dead_drift rašė:per du mazesnius ziedelius dvisakis graziai stoja, zemyn geluonimis
o tai normalaus dydzio zieda, kurio lasis netiesina, i tu trisakiuku ausele isukt eis? ar ana visgi tik pririsimui su mono valu tinkama?Tironas rašė:trisakiu kaune yra nr 7, silver ir gold. jei idomu
nu tarkim toks ziedas kaip originaliai stovi ant salmo lucky john flat minnow:Tironas rašė:hm, nezinau ka turite omeni "normalaus dydzio ziedas", bet mano galva kad pakankamai didele tos skylutes
Žemyn? O ne į viršų geluonys geriau- mažiau zaciepųdead_drift rašė:per du mazesnius ziedelius dvisakis graziai stoja, zemyn geluonimis
Vokėjemartynasm rašė:ryt bandysiu "108 - Voke" baravyku ieskot, kaip manot kur didesne tikimybe rasti: ties voke ar paneriais ?
Mike, pabūsiu tikras lietuvis - nu gi smagu, kad nesugavai, nes aš irgi nesugavau šiemet. Ir pernai. Ir užpernai. Ir apskritai nesugavau (neskaitant nelegalaus šlakioko kažkada).Mike rašė:Aštuonios tikslingos žūklės - nė vieno kibimo.