nesuprantu, kodel toj salacoj vasara lasisu pilna? kuom ji skiriasi nuo lietuvisku upiu?

Esu skaites, kad nery jau vos ne liepa kai kas bando ir pagauna... Kaip ten istikruju tai nezinauromas100 rašė:nu suleiskim ten lietuvius be prieziuros , ir latviai nebetures kuo didziuotisna o jei rimtai , tai vasara ju ten gal ir nebuna. Pasitaiko , sugauna, bet ir pas mus nemune pasitaiko
Kai gyvenau LT, kazkada gal 2007 m. buvau pagaves Neri, birzelio men.Icagel rašė:Esu skaites, kad nery jau vos ne liepa kai kas bando ir pagauna... Kaip ten istikruju tai nezinauromas100 rašė:nu suleiskim ten lietuvius be prieziuros , ir latviai nebetures kuo didziuotisna o jei rimtai , tai vasara ju ten gal ir nebuna. Pasitaiko , sugauna, bet ir pas mus nemune pasitaiko
Kai gyvenau LT, kazkada gal 2007 m. buvau pagaves Neri, birzelio men.Džiunglių Šniūrs rašė:Icagel rašė:Esu skaites, kad nery jau vos ne liepa kai kas bando ir pagauna... Kaip ten istikruju tai nezinauromas100 rašė:nu suleiskim ten lietuvius be prieziuros , ir latviai nebetures kuo didziuotisna o jei rimtai , tai vasara ju ten gal ir nebuna. Pasitaiko , sugauna, bet ir pas mus nemune pasitaiko
jei atvirai, tai gal ir as buciau mono susivyniojes, bet pries zvejyba paziurejau, kad neturiu tinkamo storio, o pintalo kalnai, nu tai negi dabar pirkt begsiu, bus ir taip gerai.Jurginas rašė:Pas mumi Šventojoj rudenį paprastai vanduo kaip krištolas stovi, značet reikės su monuške bandyt..
va del to ir turime dazniau zvejot, o zvejodami - padabot ir breku pamedziotTironas rašė:koki menesi. jau dabar murziai gaudo. pagauna , pyst per galva, ir bega kazkur i krumus. paskui isdidziai ateina prie upes ir vel zvejoja. o kai is kito kranto paklausi ka tu darai tai skamba tradicine MURZIAUS fraze - o jus ka pavydit?