Tikrai ne. Ant 65 rogoso originalai sudėti #12 ar net #14 

martynasm rašė:o kur st46 randat #8, #10? man tai tik #6 rast pavyksta, ar as kazkur ne ten ieskau
mano subjektyvia nuomone ant rogos 80 isvis ne owneriai(bent ant tu kur galima issigyt dabar), bet atitinka st41 #8Aqua v. rašė:Beje, tai ar kas zinot tiksliai (be Adrean), kokie gi originalus kabliai ant Rogos 80 (ir artoron85), ar tikrai #10? Jei tai ne ST46, koks analogas dydziu butu ST46 ?
nu mataiMike rašė:Ale tai jau 2 puslapius diskusija vyksta apie "reikalą", o ne apie etiką, įstatymus, murzius, nemurzius ir pan.
nu jei kabliai ant rogos kazka ir atitinka, tai tikrai ne ST41. nes ST41 yra riestais galais cutting pointai ir tokie tik ant 65 rogos stovi. ir tai ne visada,nes pastebejau,kad kartais tokie, kartais kitokie ten sudedami. o ant 80 ir 105 rogosu ar artoronu dar su cutting pointais kabliu neteko man neikart matyt ir ten visada tiesus needle pointai stovi kaip ST46.martynasm rašė:mano subjektyvia nuomone ant rogos 80 isvis ne owneriai(bent ant tu kur galima issigyt dabar), bet atitinka st41 #8Aqua v. rašė:Beje, tai ar kas zinot tiksliai (be Adrean), kokie gi originalus kabliai ant Rogos 80 (ir artoron85), ar tikrai #10? Jei tai ne ST46, koks analogas dydziu butu ST46 ?
lankstosi belekaip, nuo lengvo zacepo ar nedidelio slakio
as dedu st46 #6 prieki ir st41 #8 gale, nors jeigu pavyks rast st46 #8 tai desiu i gala
is dalies taip is dalies ne.Tadunce rašė:O dar į temą - ownerių žymėjimas, kuo toliau, tuo stipresni?
St36<st41<46 ..... ?
Panasiai, bet ne visai 'tiesine funkcija'Tadunce rašė:...
O dar į temą - ownerių žymėjimas, kuo toliau, tuo stipresni?
St36<st41<46 ..... ?
klausimas man turejo labai didele prasme, ir ta prasme buvo ne "koks modelis, gamintojas, spalva", o "KOKS DYDIS"SauliusM rašė:... Todel klausimas, kas originaliai stovi ant Jackson nelabai turi prasmes, nes sakyciau, kas papuole, tas ten ir stovi.
galvos neguldyciau ir del to, kad dydis ten visada tas patsAqua v. rašė:klausimas man turejo labai didele prasme, ir ta prasme buvo ne "koks modelis, gamintojas, spalva", o "KOKS DYDIS"SauliusM rašė:... Todel klausimas, kas originaliai stovi ant Jackson nelabai turi prasmes, nes sakyciau, kas papuole, tas ten ir stovi.
Triturus sake, kad 10 dydis ant Rogos 80.Aqua v. rašė:klausimas man turejo labai didele prasme, ir ta prasme buvo ne "koks modelis, gamintojas, spalva", o "KOKS DYDIS"SauliusM rašė:... Todel klausimas, kas originaliai stovi ant Jackson nelabai turi prasmes, nes sakyciau, kas papuole, tas ten ir stovi.
Tendencinga reklama ir pateikimas daro savoTadas80 rašė:Ar neperdaug demesio rogosams?
O tu prie upes paziurek. Turbut 80 procentu rogosais ir gaudo.Tadas80 rašė:Ar neperdaug demesio rogosams?
Luztantis per galva ir liezuvelis taip pat, kokybe kabliu apgailetina ir reikia kantrybes ji pravedinetSauliusM rašė:Nu tikrai ne nebent. Didzioji dalis rogosus maudo. Ir nieko cia keisto. Geras, kibus, placiai dirbantis, gerai uzsimetantis ir salyginai nebrangus vobleris. Ko dar reik?